Ένας από τους μεγαλύτερους σεφ του κόσμου το καλοκαίρι στη Χαλκιδική
Μια σπουδαία μεταγραφή στην Χαλκιδική.
Η γαστρονομία της Χαλκιδικής κάθε χρόνο απογειώνεται και ψηλότερα. Αυτό το καλοκάιρι έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει κανείς. Παγκόσμιος γαγτρονομικός προορισμός το Water του Asteria στο Sani Resort μετά την εντυπωσιακή μετάκληση.
Ο Marco Colagreco με 3 αστερια Michelin στο εστιατόριο Water του ξενοδοχείου Sani Asterias Sani Resort.
Ιδιοκτήτης του μυθικού Mirazur Restaurant που βρίσκεται στη λίστα του S.Pellegrino’s World’s 50 Best Restaurants list, βραβευμένος ως “Chef of the Year” από το prestigious Gault & Millau restaurant guide, κέρδισε για φέτος το τρίτο αστέρι Michelin της καριέρας του.
Η κάρτα που ετοίμασε για το Water βασίζεται στις μεγάλες του αγάπες, τη Μεσογειακή και τη Γαλλική κουζίνα συνδιασμένη εξαίσια με κρασιά ελληνικών αμπελώνων.
Γεννημένος στην Αργεντινή το 1974 με ένα βιογραφικό που περιλαμβάνει εντυπωσιακές συνεργασίες. Δούλεψε πλάι στον Bernard Loiseau μέχρι το θάνατο του το 2003 και κατόπιν στο Παρίσι με τον Alain Passard στο l’Arpège, με τον μυθικό Alain Ducasse στο Hotel Plaza Athénée. Το δικό του εστιατόριο κέρδισε από την πρώτη χρονιά τον σούπερ τίτλο του ‘Revelation of the Year’. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Κίνας, ταAZUR στο Πεκίνο, το Grill 58°,στο Macao, και το Le Siècle στην Nanjing.
Μάθετε τα πάντα στο site του ξενοδοχείου.