Για λουκουμάδες… στο περίπτερο του Κόκκινου Σκούφου
Εμπνευστές του «Κόκκινου Σκούφου» που προσφέρει εδώ και 2 χρόνια την απόλυτη λουκουμαδοεμπειρία είναι ο Κωνσταντίνος Λιάπης και ο Κωνσταντίνος Καρτάλογλου, «το πιο γλυκό δίδυμο» της πόλης.
Εμπνευστές του «Κόκκινου Σκούφου» είναι ο Κωνσταντίνος Λιάπης και ο Κωνσταντίνος Καρτάλογλου, ή όπως τους αποκαλούν πλέον «το πιο γλυκό δίδυμο»
Ο Κωνσταντίνος Λιάπης, που αυτοαποκαλείται και δημιουργός γλυκών αναμνήσεων, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, βρισκόταν σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, αφού οι γονείς του έκαναν αυτή τη δουλειά. Κρυφά από τον πατέρα του ανακάτευε και δοκίμαζε τις κρέμες και τις σοκολάτες μέχρι που μεγάλωσε και αποφάσισε ότι το μέλοντου μόνο ζαχαρένιο θα μπορούσε να είναι. Σπούδασε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας και πήγε στο εξωτερικό όπου σπούδασε την σοκολατοποιία από την μοριακή της βάση, με δάσκαλο τον Steve Brown δημιουργό της Nutella, Ferrero Roce, Mars, Twix. Μετά από πρόσθετες σπουδές marketing, έρχεται ο “Κόκκινος Σκούφος” και ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να καλύψει το κενό στην αγορά των λουκουμάδων και να προχωρήσει στην παρασκευή χειροποίητων λουκουμάδων, έχοντας στο ντουλαπάκι του την παραδοσιακή συνταγή του μπαμπά από το 1970. Στην αρχή έστησε έναν κινητό πάγκος λουκουμάδων που ξεφύτρωνε στη Νέα παραλία και προσέφερε στους περαστικούς την απόλυτη λουκουμαδο-εμπειρία γαρνίροντας τους λουκουμάδες του με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού και πραλίνα βανίλιας, χειροποίητη κρέμα καραμέλας, τραγανό χειροποίητο μπισκότο βανίλιας ή μπισκότο υγείας, αφροδισιακό καρύδι, κανέλα, ινδοκάρυδο και φυσικά βιολογικό μέλι ανθέων & πεύκων μικρής παραγωγής…
Τώρα μαζί με τον συνέταιρό του σας προσκαλεί στο νέο του πόνημα, το πιο γλυκό περίπτερο της Θεσσαλονίκης για να το γνωρίσετε και να σας κεράσουν χειροποίητους λουκουμάδες και κρασί.