Γευση

Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών στο 4th Rosé Grand Tasting

Τα κρασιά βρίσκονται ταξινομημένα ανάλογα με την ποικιλιακή τους σύνθεση και ο επισκέπτης σερβίρεται μόνος του όσα και όποια κρασιά θέλει να δοκιμάσει

Parallaxi
η-άνοιξη-των-ροζέ-κρασιών-στο-4th-rose-grand-tasting-1000775
Parallaxi

Το ροζέ κρασί έχει πλέον ξεπεράσει το επίπεδο της ‘ροζέ μόδας’. Έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη σημερινή κοινωνία γιατί ανταποκρίνεται τέλεια στο νέο στυλ ζωής που ζητά γρήγορα γεύματα, γευστικές ανακαλύψεις και άμεση ικανοποίηση. Με άλλα λόγια, το ροζέ κρασί, προτείνοντας μια διαφορετική όψη του κρασιού, πιο προσιτή, είναι το κρασί της ελευθερίας!

Η Wine Plus πιστεύει εδώ και χρόνια στο ροζέ κρασί. Και διοργανώνει για τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη, ως παράλληλο event του Χάρτη των Γεύσεων, τη μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών στη Βόρεια Ελλάδα.

Η 4th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, θα πραγματοποιηθεί στην καταπληκτική ανοιξιάτικη εκδήλωσή για τα ροζέ κρασιά, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki είναι μια σύγχρονου προφίλ εκδήλωση, με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

○ Είναι εκδήλωση ελευθέρου τύπου γευστικής δοκιμής. Οργανώνεται χωρίς τη φυσική παρουσία των ίδιων των οινοπαραγωγών. Τα κρασιά βρίσκονται εκτεθειμένα με όμορφο τρόπο μέσα στην αίθουσα, ταξινομημένα ανάλογα με την ποικιλιακή τους σύνθεση και ο επισκέπτης σερβίρεται μόνος του όσα και όποια κρασιά θέλει να δοκιμάσει. Οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί βρίσκονται τυπωμένες δίπλα στη φιάλη του, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του, ενώ η έμπειρη ομάδα συνεργατών της Wine Plus είναι πανέτοιμη να δώσει οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. Οι επισκέπτες έχουν την άνεση να δοκιμάσουν το κάθε κρασί με την ησυχία τους και να κρατήσουν σημειώσεις στο εύχρηστο Wine Plus wine notebook.

○ Συμμετέχουν 115 ροζέ κρασιά! Φέτος οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν συγκεντρωμένα σε έναν χώρο 115 ροζέ κρασιά της σοδειάς του 2022, αλλά και ορισμένα προηγούμενων εσοδειών. Κρασιά εκπρόσωποι των κυριότερων ελληνικών ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και ορισμένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα. Φρέσκα και δροσιστικά, με ελκυστικό χρώμα και γεύση που ταιριάζει απόλυτα με την άνοιξη και το καλοκαίρι.

○ Πλαισιώνεται από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Το Wine Plus wine school προτείνει mini σεμινάρια εισαγωγής στην παραγωγή και τη γευστική δοκιμή των ροζέ κρασιών. Στο Θέατρο Γεύσης θα σερβιριστούν τυριά και αλλαντικά που αναδεικνύουν το εξαιρετικό ζευγάρι ΄ροζέ κρασιά & εδέσματα’. Και στο τέλος κάθε χρονικής ζώνης λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση 5 φιαλών ροζέ magnum.

Η 4th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε!

Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki πραγματοποιείται από τη Wine Plus με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και την υποστήριξη πληθώρας χορηγών.

INFO #rosegrandtasting2023 #rgt2023 o ημερομηνία: Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 o τόπος: ξενοδοχείο Makedonia Palace o ώρες λειτουργίας: • 14:00 – 16:30 • 17:00 – 19:30 • 20:00 – 22:30 Αναλυτικές πληροφορίες & πώληση εισιτηρίων στο 4th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα