Η γαστρονομική γιορτή συνεχίζεται στο Sani Resort

Η υψηλή γαστρονομία μέσα από τα Sani Gourmet Pop Up Events που υλοποιούνται στο πλαίσιο του φετινού θεσμού

Parallaxi
η-γαστρονομική-γιορτή-συνεχίζεται-στ-919490
Parallaxi

Ακολουθώντας το Sani Gourmet, το γαστρονομικό θεσμό των τελευταίων 15 χρόνων, το Sani Resort συνεχίζει να γιορτάζει την υψηλή γαστρονομία μέσα από τα Sani Gourmet Pop Up Events που υλοποιούνται στο πλαίσιο του φετινού θεσμού. 

Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο, αποκλειστικά για ένα βράδυ, πέντε καταξιωμένοι σεφ «καταλαμβάνουν» τις κουζίνες των εστιατορίων του Sani Resort, παρουσιάζοντας degustation menus, αναδεικνύοντας το μαγειρικό τους ταπεραμέντο και προσωπικές τους καταβολές.

Την αρχή κάνει ο Ettore Botrini το Σάββατο 25 Ιουνίου

ettore-botrini.jpg

Ο Consultant Chef στο εστιατόριο Fresco του Sani Dunes, ιδιοκτήτης του «Etrusco» στην Κέρκυρα και του Botrini’s στην Αθήνα με ένα αστέρι Michelin καθώς και κάτοχος πολλών ακόμη γαστρονομικών διακρίσεων, θα μπει και πάλι στην κουζίνα του Fresco, συνδυάζοντας αρμονικά την ελληνική και ιταλική κουζίνα σε ένα μενού εμπνευσμένο από τις παιδικές αναμνήσεις του και την ευρύτερη ιταλική κουλτούρα. 

Ο σεφ θα εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές σε παραδοσιακά πιάτα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή μεσογειακή γευστική εμπειρία, στην μαγευτική ατμόσφαιρα του Sani Dunes!

Τη σκυτάλη θα πάρει ο David Ibarboure, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο εστιατόριο El Puerto στο Porto Sani. To μενού που θα παρουσιάσει ο Βάσκος σεφ με ένα αστέρι Michelin και κάτοχος του τίτλου master chef, θα έχει επιρροές από την Ισπανική και την Γαλλική κουζίνα.

david-ibarboure.jpg

Τον Αύγουστο ακολουθεί η Stephanie Le Quellec, Executive Chef του εστιατορίου La Scène στη γνωστή Avenue Matignon στο Παρίσι, δημιουργώντας ένα πολλά υποσχόμενο μενού υψηλής γαστρονομίας, στο εστιατόριο Water, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Sani Asterias. Παράλληλα, η δυναμική Παριζιάνα σεφ με την εντυπωσιακή καριέρα έχει συμβάλει στη γαστρονομική σκηνή του Sani Resort μέσα από την εκλεπτυσμένη κουζίνα της, παρουσιάζοντας signature dishes ως επικεφαλής του εστιατορίου Over Water στο Sani Asterias.

Η γαστρονομική γιορτή συνεχίζει και το Σεπτέμβριο με την άφιξη της Thiou, στο εστιατόριο Asian, στην κοσμοπολίτικη Sani Marina. Η μαγειρική και το ταλέντο της είναι αναγνωρισμένα στο Παρίσι και παγκοσμίως, ενώ στο μενού της θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά πιάτα που δημιουργεί στο εστιατόριό της, καλώντας τους επισκέπτες του Sani Resort να ζήσουν την ταϊλανδέζικη-γαλλική fusion εμπειρία.

stephanie-le-quellec.jpg

Τα Sani Gourmet Pop Up Events θα ολοκληρωθούν με την Βρετανίδα Annabel Karmel, τον Οκτώβριο στο εστιατόριο Artemis, στο Porto Sani. Η κορυφαία ειδήμων στην επινόηση νόστιμων, θρεπτικών γευμάτων για μωρά, παιδιά και οικογένειες, με εμπειρία που ξεπερνά τα 30 χρόνια, κυριαρχεί στο χώρο της γαστρονομίας ως η υπ’ αριθμόν 1 σε πωλήσεις συγγραφέας παιδικής μαγειρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το “kids gourmet” μενού που θα ετοιμάσει θα «ξετρελάνει» τους μικρούς μας φίλους.

Τα δείπνα ξεκινούν στις 20.00. Για κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2374099640 ή με email στο [email protected].

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα