Μάθετε και γευτείτε το ελληνικό ελαιόλαδο σε ένα εξαιρετικό σεμινάριο!

Μάθε τα πάντα και μην το χάσεις!

Parallaxi
μάθετε-και-γευτείτε-το-ελληνικό-ελαιό-543763
Parallaxi

O μαγικός κόσμος του ελαιολάδου! Μάθετε και γευτείτε το ελληνικό ελαιόλαδο σε ένα σεμινάριο και γευσιγνωσία που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο Σεμινάριο & γευσιγνωσία ελαιολάδου │Olicatessen με εισηγητή τον Οδυσσέα Βλαχάβα, στη 1 Φεβρουαρίου 2020 στο πατάρι του Olicatessen.

Θέμα: Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και οργανοληπτική αξιολόγηση.

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της ελληνικής γης καθώς και ελαττωματικά.

Περιεχόμενο: –Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο –Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας –Κριτήρια ποιότητας –Οργανοληπτική αξιολόγηση –Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων –Συσκευασία / Αποθήκευση –Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων –Δοκιμές ελαττωματικών ελαιολάδων

Για κράτησης θέσης στέλνετε στο [email protected] 1 Φεβρουαρίου 2020 / 11.00-14.00

Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, τηλ. 2313 030286. Κόστος: €30

Μέχρι τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν:

-Σεμινάριο και γευσιγνωσία μελιού 

-Σεμινάριο και παρασκευή φυσικών κηραλοιφών 

-Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων σύκων Κύμης 

-Σεμινάριο και παρασκευή σαπουνιού

-Σεμινάριο φυσικών καλλυντικών και παρασκευή καλλυντικών λαδιών και body crub 

-Σεμινάριο και γευσιγνωσία με ευρωπαϊκές σοκολάτες 

-Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων Κύκλωπα (ελαιόλαδο, μέλι) 

-Σεμινάριο και γευσιγνωσία βοτανικών ροφημάτων Rhoeco 

Πληροφορίες στο [email protected] / τηλ. 2313030286 / FB: Olicatessenskg

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα