Μάθετε και γευτείτε το ελληνικό ελαιόλαδο σε ένα εξαιρετικό σεμινάριο!
Μάθε τα πάντα και μην το χάσεις!
O μαγικός κόσμος του ελαιολάδου! Μάθετε και γευτείτε το ελληνικό ελαιόλαδο σε ένα σεμινάριο και γευσιγνωσία που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο Σεμινάριο & γευσιγνωσία ελαιολάδου │Olicatessen με εισηγητή τον Οδυσσέα Βλαχάβα, στη 1 Φεβρουαρίου 2020 στο πατάρι του Olicatessen.
Θέμα: Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και οργανοληπτική αξιολόγηση.
Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της ελληνικής γης καθώς και ελαττωματικά.
Περιεχόμενο: –Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο –Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας –Κριτήρια ποιότητας –Οργανοληπτική αξιολόγηση –Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων –Συσκευασία / Αποθήκευση –Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων –Δοκιμές ελαττωματικών ελαιολάδων
Για κράτησης θέσης στέλνετε στο [email protected] 1 Φεβρουαρίου 2020 / 11.00-14.00
Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, τηλ. 2313 030286. Κόστος: €30
Μέχρι τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν:
-Σεμινάριο και γευσιγνωσία μελιού
-Σεμινάριο και παρασκευή φυσικών κηραλοιφών
-Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων σύκων Κύμης
-Σεμινάριο και παρασκευή σαπουνιού
-Σεμινάριο φυσικών καλλυντικών και παρασκευή καλλυντικών λαδιών και body crub
-Σεμινάριο και γευσιγνωσία με ευρωπαϊκές σοκολάτες
-Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων Κύκλωπα (ελαιόλαδο, μέλι)
-Σεμινάριο και γευσιγνωσία βοτανικών ροφημάτων Rhoeco
Πληροφορίες στο [email protected] / τηλ. 2313030286 / FB: Olicatessenskg