Γευση

ΜΠΑΚΑΛ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Με νέο μενού αλλα και χώρο για πολιτιστικές εκδηλώσεις

Parallaxi
μπακαλ-ανακαινισμενο-με-νεα-φιλοσοφι-931900
Parallaxi

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 ο κ. Νίκος Κοκκινοπλίτης – ιδιοκτήτης του ΜΠΑΚΑΛ (ο ίδιος προτιμά να τον αποκαλούν Ταβερνιάρη) – παρουσίασε το νέο μενού του εστιατορίου στους Δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα γιορτάσαμε και την ημέρα του Ξινόμαυρου οίνου που από το 2019 έχει ορισθεί να γιορτάζεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, τιμώντας την μοναδική του γεύση..

Η βραδιά περιλάμβανε ξενάγηση στο ανακαινισμένο ΜΠΑΚΑΛ όπως επίσης και την παρουσίαση του άνω ορόφου, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι ένας άρτιος διαμορφωμένος χώρος που τείνει να γίνει το νέο καλλιτεχνικό στέκι της πόλης, προσδοκώντας να φιλοξενήσει εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις βιβλίων, νεανικά μουσικά σχήματα, συναντήσεις συλλόγων, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις εκπομπών καιοποιοδήποτε άλλο καλλιτεχνικό δρώμενο της πόλης μας.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η φιλοσοφία της νέας κουζίνας του Μπακάλ η οποία «ανάβει φωτιές» και περιλαμβάνει παραδοσιακές σούβλες στα κάρβουνα, μια νοσταλγική ιδέα, που έχει σαν σκοπό να ξαναδέσει τις παρέες γύρω απ’ την «ζεστασιά» των παραδοσιακών γεύσεων. Βέβαια, το κεντρικό μπαρ σε ρόλο πρωταγωνιστή μας ταξιδεύει στο κόσμο του καρασιού και των κοκτέιλ

ΜΠΑΚΑΛ : Βαλαωρίτου 38, στον πεζόδρομο της Καποδιστρίου

Advertorial

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα