Γευση

Ο Γκίκας Ξενάκης μοιράστηκε τις ιδέες του στο Greek Chefs Abroad

Εξηγεί την ιδέα της μαγειρικής του προσέγγισης η οποία διαμορφώνεται μέσα από τους άξονες παράδοση-εξέλιξη.

Parallaxi
ο-γκίκας-ξενάκης-μοιράστηκε-τις-ιδέες-913624
Parallaxi

Ένα διήμερο γαστρονομικής δημιουργίας αποτέλεσε για τον Γκίκα Ξενάκη η συμμετοχή του στο φετινό Greek Chefs Abroad στις 9 Ιουλίου στο MarBella Elix, μέλος του Ομίλου MarBella Collection. 

Ο ίδιος ο οποίος συμμετέχει στο θεσμό ως hosting Chef στο εστιατόριο Pearl του MarBella Elix, εξηγεί στο video την ιδέα της μαγειρικής του προσέγγισης η οποία διαμορφώνεται μέσα από τους άξονες παράδοση-εξέλιξη.

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον, με την οικολογική διάσταση να εισβάλλει σε κάθε έκφανση της ζωής, φυσικά και της γεύσης, το γαστρονομικό φεστιβάλ Greek Chefs Abroad συνεχίζει και φέρνει στο επίκεντρο της ”συζήτησης” τάσεις και αξίες της ελληνικής κουζίνας που αξίζουν να προωθηθούν μέσω του τουριστικού προϊόντος μεταξύ άλλων. 

Σημαντικό ζητούμενο μέσα σε μια περίοδο κρίσης που ωστόσο αυτή καθαυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγέννηση, επαναπροσδιορισμό και επανένταξη.

Ένα από τα κορυφαία γαστρονομικά pop up φεστιβάλ στην Ελλάδα που συστήνει κορυφαίους Έλληνες σεφ οι οποίοι διαπρέπουν στο εξωτερικό δίνει τώρα την σκυτάλη στις 24.7 στην Μαριάννα Λιβαδιτάκη στο MarBella Nido στην Κέρκυρα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το γαστρονομικό θεσμό και το πρόγραμμα https://www.MarBella.gr/events/greek-chefs-abroad-vol2/

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα