Γευση

Όμορφες προτάσεις για έξοδο το Σαββατοκύριακο

Απόλαυσε το τέλος της εβδομάδας με ωραίες εξόδους.

Parallaxi
όμορφες-προτάσεις-για-έξοδο-το-σαββατ-1052648
Parallaxi

Δύο μοναδικά πάρτυ με με πολύ κεφι και χορό, αλλά και μία μικρή εξόρμηση σε ένα από τα αγαπημένα οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας, περιλαμβάνει η ατζέντα μας για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ανακάλυψέ τα!

Μια βραδιά Όνειρο στο Παλατάκι από την Partytura

Η Partytura του Δημήτρη Φίστα ανανεώνει και πάλι το ραντεβού της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, για το πιο ξέφρενο ελληνικό πάρτι στο Παλατάκι!

Είναι έθιμο την εβδομάδα της ΔΕΘ εδώ και πολλά το απόλυτο γλέντι της πόλης να το οργανώνει ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα να το κάνει. Ο Δημήτρης Φίστας άλλωστε έχει δημιουργήσει τάση στη νυχτερινή ζωή με βραδιές που έχουν την αίσθηση της παρέας, του ωραίου χαβαλέ, της γλυκιάς νοσταλγίας και του αληθινού γλεντιού.

Αν θες να ζησεις για ακόμη μια φορά αυτές τις μοναδικές βραδιές, δώσε το ραντεβού σου το Σάββατο στο ανυπέρβλητης ομορφιάς Παλατάκι, στην Κρήνη, με την 180° θέα στον Θερμαϊκό και κάδρο τη φωτισμένη πόλη, για ένα ακόμα πάρτι που θα γίνει κι αυτό talk of the town.

*Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο Παλατάκι, ώρα προσέλευσης: 21.30 RSV: τηλ. 2310 288200.

Θερινό Σινεμά στον Αμπελώνα του Κτήματος Κυρ Γιάννη

Σεπτέμβριος ο Τρυγητής, ο πιο ιδιαίτερος μήνας για τους αμπελουργούς, και όλα κινούνται σε ρυθμούς τρύγου. Κινούνται όμως και σε… δύο ρόδες, καθώς το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ παραμένει πιστοποιημένα φιλικό προς το ποδήλατο ανανεώνοντας με επιτυχία το σήμα «Bike Friendly».

Αν έχεις λοιπόν τη διάθεση για μία μινι εκδρομή αυτό το Σάββατο, σου προτείνουμε μια ποδηλατάδα επιλέγοντας από δύο ειδικές διαδρομές -ήπιας και μεγαλύτερης δυσκολίας- που έχουν σχεδιαστεί μέσα και περιμετρικά του αμπελώνα του Κτήματος στη Νάουσα.

Και στο τέλος της ποδηλατάδας, ευκαιρία για μια πρόποση για «Καλά Κρασιά» στον φετινό τρύγο με ένα ποτήρι από τις αγαπημένες ετικέτες ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, βλέποντας την αγαπημένη ταινία «Grease», με τους Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζον, στο θερινό σινεμά.

-Ώρα έναρξης ταινίας: 19:30 -Τιμή: 15€ /άτομο (1 ποτήρι κρασί, ατομικό box και ξενάγηση πριν από την έναρξη της ταινίας)

*Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Γιαννακοχώρι, Νάουσα 59200, Κρατήσεις: 2332051100.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα