Πέντε νέα πιάτα στα εστιατόρια της πόλης που θα αγαπήσετε αυτό το φθινόπωρο

Καινούργιες γεύσεις που δεν πρέπει να χάσετε στη Θεσσαλονίκη!

Parallaxi
πέντε-νέα-πιάτα-στα-εστιατόρια-της-πόλ-820340
Parallaxi

Οι πρώτες βροχές και η δροσερή αύρα του φθινοπώρου αλλάζουν την ψυχολογία της πόλης. Αφήνουμε πίσω την εποχή της ξεγνοιασιάς, τον μήνα των νέων αρχών και υποδεχόμαστε την αλλαγή του καιρού και του τοπίου γύρω μας. Στα αγαπημένα μας εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη, τα οποία μας περιμένουν με νέες γεύσεις και προτάσεις που δεν πρέπει να χάσουμε. Εντοπίσαμε πέντε εξαιρετικά πιάτα.

Ας τα ανακαλύψουμε παρέα:

Φασολάκια σχάρας – Δέκα Τραπέζια

Καλωσορίζοντας το Φθινόπωρο με έναν μεζέ εποχής. Φασολάκια σχάρας με ροδάκινο, καρύδι, τυρομάλαμα, γαρίδες και λαδολέμονο.

Δημιουργική κουζίνα διά χειρός Μανώλη Παπουτσάκη.

* Δέκα Τραπέζια, Στρατηγού Καλλάρη 4, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310251010, Facebook Page: Δέκα Τραπέζια

Στριφτάρια με καπονάτα – rOOTS

Ένα μοναδικό πιάτο, με το αγαπημένο υλικό όλων υλικό, τα ζυμαρικά. Περιέχει επίσης πιπεριές, κολοκύθι, μελιτζάνα, ντομάτα, κουκουνάρι, vegan ανθότυρο και λουκάνικο beyond.

Στα υπέροχα στενά της Άθωνος, μια ανάσα από την πλατεία Αριστοτέλους, σας περιμένει να τα απολαύσετε το πιο αγαπημένο χορτοφαγικό εστιατόριο της πόλης.

*rOOTS, Μπαλάνου 4-6, τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 026 8063, Facebook Page: rOOTS

Υπέροχα νιόκι πατάτας – Το Βαρύ Πεπόνι

Υπέροχα νιόκι πατάτας με ποικιλία μανιταριών, μαιντανό και σκορδόλαδο. Ένα πιάτο ελαφρύ και άκρως γευστικό.

Κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου, το απόλυτο μεταμοντέρνο μαγειρείο δημιουργικής κουζίνας.

* Το Βαρύ Πεπόνι, Απελλού 4, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310243332, Facebook Page: Το Βαρύ Πεπόνι

Μάγουλα μαύρου χοίρου braise – Το Μανιτάρι

Γευστικά μάγουλα μαύρου χοίρου braise με μαύρη τρούφα, σιτάρι σελινόριζας και ψητό πράσο.

Το Μανιτάρι στη Σοφούλη, είναι ο λόγος για να κατευθυνθείτε ανατολικά αυτή την εποχή και να δοκιμάσετε γνώριμες και ελαφρώς παραλλαγμένες γεύσεις, που θα σαγηνεύσουν τον ουρανίσκο σας.

* Το Μανιτάρι, Θεμιστοκλή Σοφούλη 57, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310415289, Facebook Page: Το Μανιτάρι Restaurant

Ριζότο με χοιρινό φιλέτο – Αγιολί

Το φθινόπωρο ήρθε και το Αγιολί μας ξυπνάει την γευστική μας μνήμη με ένα πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις της εποχής με ένα ριζότο με κρέμα σελινόριζας με χοιρινό φιλέτο και λάδι σελίνου.

Ένα φίνο φθινοπωρινό πιάτο που κρύβει μέσα του γευστικές εκπλήξεις, το οποίο αξίζει να δοκιμάσετε.

* Αγιολί, Λεωφόρος Νίκης 15, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310262888, Facebook Page: Αγιολί – Agioli

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα