Γευση

Τα καλύτερα events για το Σαββατοκύριακο

Ανακάλυψε όσα ωραία έρχονται το Σαββατοκύριακο στην πόλη.

Parallaxi
τα-καλύτερα-events-για-το-σαββατοκύριακο-974200
Parallaxi

Τρία υπέροχα events έρχονται στην πόλη μέσα στο Σαββατοκύριακο  και η Parallaxi τα έχει συγκεντρώσει για εσένα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την ατζέντα σου για να σημειώσεις όσα θα έρθουν. Ιδού:

#Γευσιγνωσία με ντολμαδάκια και προϊόντα Μαριάννας, στο Olicatessen στην Αγορά Μοδιάνο

Το Σάββατο θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς μοναδικά ντολμαδάκια, μαγειρεμένα, με τα υπέροχα βιολογικά αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Ένα έδεσμα που εδώ και τριάντα χρόνια δεν λείπει από κανένα τραπέζι που θέλει να προσφέρει μόνο το καλύτερο.

Συνεπώς, δε θα μπορούσε να λείπει και από την Αγορά Μοδιάνο, για αυτό και το κατάστημα Olicatessen, σου προσφέρει μία γευσιγνωσία με τα ντολμαδάκια τυλιγμένα στο χέρι με τη φροντίδα της Μαριάννας Καζάκη αλλά και άλλα προϊόντα με τα πιο φρέσκα υλικά, που παράγονται στο πιστοποιημένο εργαστήριο της οικογένειας.

Η επιχείρηση καλλιεργεί τα βιολογικά αμπέλια σουλτανίνας στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής και παράγει, από το 1994, οτιδήποτε μπορεί να παραχθεί από το αμπέλι – εκτός από κρασί. Τα τρυφερά αμπελόφυλλα Σουλτανίνας, τα πεντανόστιμα ντολμαδάκια, οι τραγανές αμπελοκορφές και το γλυκό πετιμέζι, όλα χειροποίητα και βιολογικά, εξάγονται σε 20 χώρες σε όλον τον κόσμο!κ

*Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 12.00-15.00, στο κατάστημα Olicatessen στην Αγορά Μοδιάνο.

#Hyatt Regency Go Brunch Event with Estrella

Μία δυνατή συνεργασία του κορυφαίου city resort Hyatt Regency Thessaloniki με το εστιατόριο Estrella – πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept -υπόσχεται μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια σε συνδυασμό με live entertainments, ξεκινώντας από αυτό τον μήνα.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ξεκινά το γαστρονομικό ταξίδι με ξεχωριστές ψηφίδες γεύσεις της Μακεδονίας με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvage, του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella.

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις, πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Την γαστρονομική εμπειρία απογειώνει η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη! Ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής. Will 𝗬𝗢𝗨 go brunch? Κάνε κράτηση εδώ

*Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 13.00 με 17.00, στο Hyatt Regency Thessaloniki, 13o χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, Τ. 2310 401 411

#Greco Mascara Party στο Ανφάν Γκατέ

Οι αποκριές είναι εδώ όπως και το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι στο ΑνφάνΓκατέ στο Τελλόγλειο! Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ντυνόμαστε καρναβάλια και παρτάρουμε με τους ήχους του Dj Pakis στο event των Φανατικών Καρναβαλιστών!

Το πάρτι θα συνοδεύεται με open bar & μπουφέ της κουζίνας μας!

*Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο Ανφάν Γκατέ, Αγίου Δημητρίου 159 Α, εντός Τελλογλείου Μουσείου, (Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδου), Κρατήσεις: 2310 247 307.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα