Τα ρεβεγιόν των ξενοδοχείων της πόλης για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!
Σπουδαίοι σεφ σε μεγάλες στιγμές μας φρόντισαν και μας περιμένουν στα γιορτινά τραπέζια τους!
Με την προσδοκία οι φετινές γιορτές να φέρουν στις καρδιές μας τη γλύκα και την αισιοδοξία που χάσαμε δυο χρόνια τώρα παρουσιάζουμε τις προτάσεις των ξενοδοχείων της πόλης για αυτές τις γιορτές. Σπουδαίοι σεφ σε μεγάλες στιγμές μας φρόντισαν και μας περιμένουν στα γιορτινά τραπέζια τους!
Orizontes Roof Garden
Μενού Παραμονή Χριστουγέννων
Καλωσόρισμα με Ginger Bellini
Μαριναρισμένο λαβράκι σε ζωμό εξωτικών εσπεριδοειδών και αυγοτάραχο
Χειμωνιάτικη βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με αφρατεμένο πικραμύγδαλο και κρουτόν γραβιέρας
Μελωμένα μάγουλα από μαύρο χοίρο, σε κανελόνι με κάστανα και λιαστά σύκα
Παραδοσιακή ψητή γαλοπούλα με την πλούσια γέμισή της
Πουτίγκα Χριστουγέννων με ζεστό Armagnac
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και πικρή σοκολάτα με ρακί
Παιδικό μενού
Καλωσόρισμα με Virgin Cocktail
Σαλάτα του Καίσαρα με κοτόπουλο
Παστίτσιο με μοσχαρίσιο κιμά και μπεσαμέλ
Σνιτσελάκια μόσχου με σάλτσα μανιταριών και τηγανιτές πατάτες
Κόκκινη σοκολάτα, ρόδι, μέλι και γλυκάνισο
*Electra Palace Thessaloniki, Πλ. Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη στις 21:30 Με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (σαξόφωνο, πλήκτρα, φωνή). Για να κάνετε κράτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: T: (+30) 2310 294040 E: [email protected]
Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς
Καλωσόρισμα με σαμπάνια
Ceviche από ολόφρεσκα χτένια και τόνο, παγωτό αβοκάντο
Λαζάνι με καβούρι και γαρίδες
Χριστόψαρο σε ριζότο αγκινάρας και χαβιάρι Oscietra
Σορμπέ Yuzu με ροζ πιπέρι και Aperol
Περιστέρι Wellington με φουαγκρά και πουρέ από λαγόχορτο
Φιλέτο μόσχου Black Angus με καραμελωμένη σελινόριζα και φουντούκι
Κόκκινη σοκολάτα, ρόδι, μέλι και γλυκάνισο
Σοκολατένιες λιχουδιές
Παιδικό μενού
Καλωσόρισμα με Virgin Cocktail
Πράσινη σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες
Ριζότο με παρμεζάνα και κοτόπουλο
Φιλετάκια μόσχου σε στυλ πικάτα με σάλτσα μανιταριών και τηγανιτές πατάτες
Κόκκινη σοκολάτα, ρόδι, μέλι και γλυκάνισο
*Electra Palace Thessaloniki, Πλ. Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη στις 21:30 Με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (σαξόφωνο, πλήκτρα, φωνή). Για να κάνετε κράτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: T: (+30) 2310 294040 E: [email protected]
Excelsior Hotel
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
Καρπάτσιο κυδώνι με sous vide γαρίδα και κρέμα Μπεαρνέζ
Σούπα Βισυσουάζ πράσου με πατάτα αρωματισμένη με παστινάκι, καπνιστή καραβίδα σερβιρισμένη σε αγιορείτικη μπρουσκέτα με αφρό Παρμεζάνας
Σολομός ‘’Gravlax’’ με σαλάτα φινόκιο, βάση από σεβίτσε σουπιάς, χώμα από χαρούπι και κρέμα εσπεριδοειδών
Γαλλικό φραγκοστάφυλο σορμπέ με σιρόπι βασιλικού
Ελάφι με υφές παντζάρι, μαύρα μύρτιλα και σάλτσα από χυμό δενδρολίβανο
Παρί – Μπρεστ με κρέμα πραλίνας, χρυσαφένια σοκολάτα και τραγανά αμύγδαλα
Χειροποίητα σοκολατάκια, μακαρόν φιστίκι και μπουκιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες
Ποικιλία καφέ και τσαγιού
Τιμή: 80€ ανά άτομο και 48€ ανά παιδί κάτω των 12 ετών
Μεσημεριανός Μπουφές Χριστουγέννων
Φρεσκοψημένα αρτοπαρασκευάσματα με διάφορα είδη dip
Ορεκτικά Βελουτέ σούπα γλυκιάς κολοκύθας με ξηρούς καρπούς Ποικιλία τυριών με αποξηραμένα φρούτα και chutney Αραντσίνι μανιταριών Ποικιλία από sushi (σολομού, γαρίδας, λαχανικών) Μπρουσκέτα με καπνιστό σολομό και κρέμα τυρί Γαρίδες tempura με gazpacho αγγούρι
Σαλάτες Σαλάτα με ανάμεικτα φυλλώματα, τοματίνια, μοτσαρέλα, προσούτο, ρόδι και dressing βασιλικού Σαλάτα με φρέσκια ρόκα, κατσικίσιο τυρί, κανταΐφι, λωτούς και dressing ροδάκινο Σαλάτα με baby σπανάκι, κόκκινη μιζούνα, καβουρδισμένα κάστανα, ρόδι και καπνιστό μανούρι
Κυρίως Πιάτα Ψητή γαλοπούλα στον φούρνο με μεσογειακά μυρωδικά Σιγομαγειρεμένο χοιρινό μπούτι με σάλτσα “au jus” Φιλέτο σολομού με σάλτσα Teriyaki Πατάτες ντοφινουάζ Ριζότο μανιταριών με μορχέλες και κανθαρέλες Ογκρατέν μπρόκολο με βούτυρο Café de Paris Πούρες γλυκοπατάτας αρωματισμένος με πιπερόριζα
Επιδόρπια Πάβλοβα με κρέμα λεμόνι και κόκκινα φρούτα Μηλόπιτα με κρέμα αλμυρής καραμέλα Brownies σοκολάτας με φουντούκια Cheesecake με τσουρέκι και κρέμα κάστανο Μελομακάρονα Κουραμπιέδες Φρέσκα φρούτα
Τιμή: 55€ ανά άτομο και 40€ ανά παιδί κάτω των 12 ετών
Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς
Πιτάκια με φύλλο με ροκφόρ, αχλάδι και πεκάν
Γαρίδες με foie gras σε gazpacho πεπόνι με αποξεραμένη κάπαρη
Σούπα με κρέμα από σπαράγγια, νιφάδες καπνιστού μπακαλιάρου και μπρουσκέτα φοκάτσιας αρωματισμένη με βούτυρο
Γαλλικό φραγκοστάφυλο sorbet με σιρόπι βασιλικού
Τρυφερό φιλέτο μοσχαριού με foie gras και βούτυρο Café de Paris, πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και σάλτσα Madeira
Αρμενοβίλ με καραμελωμένα, τραγανά αμύγδαλα, χώμα σοκολάτας και παγωτό γιαούρτι
Βασιλόπιτα
Χειροποίητα σοκολατάκια, μακαρόν φιστίκι και μπουκιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες
Ποικιλία καφέ και τσαγιού
Τιμή: 100€ ανά άτομο και 60€ ανά παιδί κάτω των 12 ετών
Μεσημεριανός Μπουφές Πρωτοχρονιάς
Φρεσκοψημένα αρτοπαρασκευάσματα με διάφορα είδη dip
Ορεκτικά Βελουτέ σούπα μανιταριών με λάδι τρούφας, κατσικίσιο τυρί και μπρουσκέτες βουτύρου Ποικιλία από sushi (σολομού, γαρίδας, λαχανικών) Ποικιλία τυριών με αποξηραμένα φρούτα και chutney Ροζέτα καπνιστού σολομού σε βάση αλμυρού muffin Tartar τόνου με κρέμα αβοκάντο και passion fruit Χειροποίητο πιατάκι με παστουρμά και κρέμα τσαλαφούτι
Σαλάτες Σαλάτα με baby σπανάκι, κόκκινη μιζούνα, καβουρδισμένα κάστανα, ρόδι και καπνιστό μανούρι Σαλάτα με φρέσκια ρόκα, κατσικίσιο τυρί, κανταΐφι, λωτούς και dressing ροδάκινο Σαλάτα με ανάμεικτα φυλλώματα, τοματίνια, μοτσαρέλα, προσιούτο, ρόδι και dressing βασιλικού
Κυρίως Πιάτα Σιγομαγειρεμένα χοιρινά μάγουλα iberico στο φούρνο με κάστανα και μούρα Sous vide κόκορας με tagliatelle και σάλτσα πόρτο Φιλέτο σφυρίδας μαγειρεμένο σε κρεμμυδόζουμο με baby κολοκυθάκια και φινόκιο Κριθαρότο θαλασσινών αρωματισμένο με βασιλικό Πατάτες ντοφινουάζ Ριζότο αρακά με τσιπς τσορίθο
Επιδόρπια Χειροποίητος μπακλαβάς Brownies σοκολάτας με φουντούκια Κορμός σοκολάτας Ποικιλία σορμπέ Μελομακάρονα Κουραμπιέδες Φρέσκα φρούτα
Τιμή: 55€ ανά άτομο και 40€ ανά παιδί κάτω των 12 ετών
*Στο Excelsior Hotel, Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23, T: 2310 021 020
Grand Hotel Palace
Παραμονή Χριστουγέννων στο Garden Hall 24.12.2021
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο – Παιδιά 4 εώς 17 ετών με αρνητικό self test
Ζωντανή μουσική: Μπλε Μύρτιλα Χώρος: Garden Hall
Το μενού είναι ίδιο με το Grace Hall.
Προσέλευση : 21.30 Τιμή κατ΄άτομο 65,00€ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
Παραμονή Χριστουγέννων στο Grace Hall 24.12.2021
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε διαμένοντες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test 48 ωρών και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο – Παιδιά 4 εώς 17 ετών με αρνητικό self test
Μουσική: Dj set Χώρος: Grace Hall
Προσέλευση : 21.30 Τιμή κατ΄άτομο 55,00€ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
Σολομός σε σαμπάνια με κρούστα μυρωδικών, κρέμα παστινάκι, νιόκι πατάτας Περού και κρόκο Κοζάνης
Τρυφερά φύλλα σαλάτας με γκοργκοντζόλα, καραμελωμένα καρύδια, αχλάδι, τσιπς προσούτο, πέρλες ροδιού και πετιμέζι
Φιλέτο γαλοπούλας με κάστανα, καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης, πίκλα ξινόμηλου και σμέουρα
ή
Χοιρινό φιλέτο με δαμάσκηνα, βερίκοκα, κουκουνάρι και γραβιέρα Κρήτης σε απαλή σάλτσα πικραμύγδαλου Γαλλικές πατάτες ψητές με σπόρους παπαρούνας Καροτάκια γλασέ με καστανή ζάχαρη Σπαράγγια σωτέ
Μπισκουί μπαχαρικών με σοκολάτα γάλακτος, ρόδι, καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
New Year΄s Eve Party στο Garden Hall 31.12.2021
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο – Παιδιά 4 εώς 17 ετών με αρνητικό self test
Ζωντανή μουσική : Μπλε Μύρτιλα Dj set
Χώρος : Garden Hall
Προσέλευση : 21.30 Δείπνο : Τιμή κατ΄άτομο 70,00€ (δεν συμπεριλαμβάνοναι τα ποτά)
Μόνο ποτά : 140,00€ φιάλη σπέσιαλ αλκοολούχου ποτού (ανά τέσσερα άτομα) 120,00€ φιάλη αλκοολούχου ποτού (ανά τέσσερα άτομα) 50,00€ φιάλη κρασί (ανά δύο άτομα)
New Year΄s Eve στο Grace Hall 31.12.2021
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε διαμένοντες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test 48 ωρών και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο – Παιδιά 4 εώς 17 ετών με αρνητικό self test
Dj set Χώρος : Grace Hall
Προσέλευση : 21.30 Τιμή κατ΄άτομο 55,00€ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
Μενού
Βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με κάστανα, καραμελωμένα κρεμμύδια, φιστίκια Αιγίνης και κρουτόν παρμεζάνας
Λαβράκι σωτέ σε ελαιόλαδο με δεντρολίβανο, μουσελίν παντζαριού, σπαράγγια, πούδρα γαρίδας και σάλτσα κακαβιάς
Τραγανό iceberg, ταλιατέλες φινόκιου, κινόα, κατσικίσιο τυρί, τοματίνια, πορτοκάλι και τζίντζερ
Καραμελωμένο στήθος πάπιας με κυδώνια γλασέ σε βελούδινη σάλτσα από φρούτα του δάσους & κρασί Πόρτο
ή
Σιγομαγειρεμένος αγριόχοιρος «Μπουργκινιόν» με κάστανα, πέρλες κρεμμυδιού, μπέικον και μανιτάρια Πουρές γλυκοπατάτας Τραγανά στικς πράσου
Μιλφέιγ σοκολάτας αρωματισμένο με τόνγκα, καραμελωμένο βύσσινο και σορμπέ βατόμουρου
Ένα ποτήρι αφρώδη οίνο
*Στο Grand Hotel Palace, Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά. Παιδιά 0-4 ετών δωρεάν Παιδιά 5-12 ετών 50% έκπτωση. Για κρατήσεις καλέστε : 2310 549053
Makedonia Palace
Απολαύστε το Χριστουγεννιάτικο gourmet μενού του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου υπό τις μελωδίες πιάνου και βιολιού.
Εορταστικό μενού Take away
Η πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα από την κουζίνα του Makedonia Palace, βιολογικής εκτροφής βάρους 5 κιλών περίπου, με παραδοσιακή γέμιση, συνοδευτικές γαρνιτούρες και σάλτσες. Τιμή : 190€ (Μερίδες για 8 άτομα)
Χριστουγεννιάτικες γλυκές λιχουδιές Κορμός σοκολάτας ή κορμός κάστανο. Τιμή : 40€
*Για τις κρατήσεις σας ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Guest Relations στο 2310 897197. Παραλαβή από το Makedonia Palace Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε αλλεργία ή διατροφική ιδιαιτερότητα έχετε
ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Ταρτάρ από αιγαιοπελαγίτικο φαγκρί και καρπάτσιο από χειμωνιάτικα λαχανικά με πιπερόριζα και πράσινο λεμόνι
Βελουτέ από τρυφερά πράσα και καπνιστά χτένια με κάρυ
Γεμιστό λάχανο με καλαμάρι, καραβίδες και αφρό αυγολέμονου
Γαλοπούλα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής με την πατροπαράδοτη γέμιση με κάστανα, κράνμπερις και μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά χειμωνιάτικα λαχανικά Ή
Νουαζέτες από φιλετάκια αρνιού, λιβανέζικο κουσκούς, ξηρούς καρπούς, φρούτα και αρώματα της Ανατολής
Mont blanc, Τραγανές μαρέγκες, κάστανο, τόνγκα, λευκή σοκολάτα και παγωμένο μελομακάρονο
Σοκολάτες & πραλίνες από το Ζαχαροπλαστείο του Makedonia Palace
*Στις 24 Δεκεμβρίου στο Makedonia Palace. Ώρα προσέλευσης 21:30 Τιμή ανά άτομο 120€ Διατίθεται μενού για χορτοφάγους 120€. Διατίθεται παιδικό μενού 70€
Πλούσιος, εορταστικός μπουφές από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου
*Στις 25 Δεκεμβρίου στο Makedonia Palace. Τιμή ανά άτομο 80€ | Ωράριο 13:00 – 16:30
Ζήστε την πιο λαμπερή νύχτα της χρονιάς με την πολυτέλεια που της αρμόζει
Ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές με την υπογραφή του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Aφήστε τη φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου παρέα με το πιάνο της να σας μαγέψει με αγαπημένες ελληνικές & ξένες μελωδίες.
ΣΟΥΠΑ Μπισκ από γαρίδες & καραβίδες με φρεσκοψημένα κρουτόν γλυκού σκόρδου
ΚΡΥΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Ταρτάρ τόνου με σόγια, τζίντζερ και φύκια wakame Καπνιστός σολομός, χάλιμπουτ και γαρίδες με τρεις διαφορετικές σάλτσες
Ιταλικά αλλαντικά, ζαμπόν Πάρμας culatello , cotto, σαλάμι αέρος, μορταδέλα με φυστίκια (συνοδεύονται με πίκλες λαχανικών, γλυκιές και καυτερές μουστάρδες)
Ελληνικά και Γαλλικά τυριά (παρμεζάνα, ροκφόρ, brie, chevre, brebis κλπ.) συνοδεύονται με σπιτικές μαρμελάδες, σταφύλια, μέλι, κρακερς και κριτσίνια
SALAD BAR Μεγάλη ποικιλία από φρέσκιες, σύνθετες σαλάτες και ντρέσινγκ
CARVING STATIONS Ζαρκάδι στην γάστρα με κυδώνια, δαμάσκηνα και κάστανα Ψητό μπούτι από μοσχαράκι γάλακτος με αυθεντικό γκρέιβι και σάλτσα σορόν, συνοδεύεται με γκρατιναρισμένες πατάτες, μπρόκολο, σπαράγγια
Ψητό αρνάκι γάλακτος με σάλτσα αρωματικών φυτών και μέλι, πατάτες μπουλανζέρ, ντομάτες προβενσάλ Γεμιστή γαλοπούλα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με κάστανα, γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών με μπέικον Ριζότο παρμεζάνας με τρούφα
ΜΠΟΥΦΕΣ ΓΛΥΚΩΝ Κορμός με καραμελωμένη λευκή σοκολάτα & μήλα Paris brest με μουσελίν πραλίνας Τάρτας πικρής σοκολάτας Τάρτα λεμονιού Κορμός με σοκολάτα γάλακτος, πραλίνα και πορτοκάλι Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες Φρέσκα φρούτα
*Στις 31 Δεκεμβρίου στο Makedonia Palace. Ώρα προσέλευσης: 21:30 Τιμή ανά άτομο 100€ Διατίθεται παιδικό μενού 50€
Πλούσιος, εορταστικός μπουφές από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου
*Στη 1 Ιανουαρίου στο Makedonia Palace. Τιμή ανά άτομο 80€ | Ωράριο 13:00 – 16:30
Daios Luxury Living
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
Καλωσόρισμα με ποτήρι σαμπάνιας Deutz Brut Classic
Παρμαντιέ με φρέσκια τρούφα, πατάτα rosti, χειροποίητη μαγιονέζα κρεμμυδιού και ξινή κρέμα
Χτένια σοτέ με κρέμα μήλου, κονσομέ καπνιστού χοιρινού και καβουρδισμένα φουντούκια
Baby φυλλώματα με dressing ροδιού, καρύδια pecan και μαστέλο Χίου στη σχάρα
Τορτελίνι χειροποίητα με μανιτάρια του δάσους και shimeji, κρέμα φρέσκιας τρούφας και αφρό από πεκορίνο Αμφιλοχίας
Χειροποίητο σορμπέ κατσικίσιου τυριού ωρίμανσης
Σιγομαγειρεμένο γουρουνόπουλο με σάλτσα παλαιωμένου κρασιού ‘Σάμος’, υφές καρότου και αφρό μουστάρδας
Namelaka λευκής σοκολάτας με άρωμα βιολέτας, χώμα bitter σοκολάτας Valrhona, crumble αμυγδάλου και πούδρα φιστικιού Αιγίνης
*Τιμή κατ’ άτομο 70€. Για παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύει έκπτωση 50%.
Μενού Χριστουγέννων
Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων με γιορτινές γεύσεις μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο Daios Bar Restaurant. Ο σεφ θα δημιουργήσει εξαιρετικά πιάτα για μα απολαύσετε μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σας.
*Τιμή κατ’ άτομο 40€
Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς
Καλωσόρισμα με ποτήρι σαμπάνιας Deutz Brut Classic Βελουτέ κάστανου με φουά γκρα γκρατινέ και κόκκους κακάο
Φαγκρί σεβίτσε με πραλίνα φουντουκιού, φρέσκια τρούφα, χειροποίητη μαγιονέζα yuzu και καβουρδισμένο φουντούκι Baby φυλλώματα με dressing φρούτων του δάσους, καπνιστό αμύγδαλο και κροκέτα κατσικίσιου τυριού Ραβιόλι κολοκύθας χειροποίητα με καπνιστό χοιρινό σοτέ, καβουρδισμένα φουντούκια και αφρό παρμεζάνας Σορμπέ μύρτιλο χειροποίητο Φιλέτο μοσχαριού με ραγού άγριων μανιταριών του δάσους, σάλτσα bordelaise και μουσελίν πατάτας με καμένο βούτυρο Πουτίγκα σοκολάτας με ganache κάστανο, χειροποίητη πραλίνα κάστανου και παγωτό bourbon
*Τιμή κατ’ άτομο 110€ Για παιδιά κάτω των 12 ετών ισχύει έκπτωση 50%
Μενού Πρωτοχρονιάς
Γιορτάστε την πρώτη μέρα της Πρωτοχρονιάς με ένα εξαιρετικό εορταστικό μενού μετά τις 12 το μεσημέρι στο Daios Bar Restaurant.
*Τιμή κατ’ άτομο 40€
*Στο Daios Luxury Living Hotel, Λεωφ. Νίκης 59, Θεσσαλονίκη. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2310 250200 ή [email protected]
Mediterranean Palace
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων & Ανήμερα Χριστουγέννων
ΒΕΛΟΥΤΕ ΣΟΥΠΑ
Αγκινάρα Ιερουσαλήμ · καπνιστό χέλι · καβουρδισμένο φουντούκι · πέρλες λεμονιού
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
Με την παραδοσιακή συνταγή και κρέμα αυγολέμονου
ΣΑΛΑΤΑ
Καρδιές μαρουλιών · ψητό κατσικίσιο τυρί · καραμελωμένο καρύδι · απάκι · βινεγκρέτ ροδιού
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
Ψητή στον φούρνο 4 κιλών με γέμιση
Μελωμένες πατάτες · αποξηραμένα φρούτα σωτέ με κονιάκ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΕΛΓΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Φραμπουάζ · μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα του δάσους · χαβιάρι βατόμουρο
Τα εδέσματα συνοδεύονται από φρεσκοψημένα αρτοποιήματα
Μενού Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΣΟΥΠΑ
Οστρακοειδή · γαρίδες σωτέ · σχοινόπρασο · cognac Remy Martin
VOL-AU VENT
Μανιτάρια εποχής · χειμερινή τρούφα · φρέσκα βότανα · γραβιέρα Νάξου
ΣΑΛΑΤΑ
Πράσινα φυλλώδη λαχανικά · προσούτο Ευρυτανίας · ξινόμηλο · γκοργκοντζόλα · καραμελωμένο φουντούκι · βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
ΜΠΑΛΟΤΙΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
Μαγειρεμένη 24 ώρες μουσελίνα πατάτας · κρεμμυδάκια σε ζωμό ουράς · νεαρά λαχανικά σχάρας
DACQUOISE ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Απαλή πραλίνα φουντουκιού · φρούτο του πάθους · ρόδι
Τα εδέσματα συνοδεύονται από φρεσκοψημένα αρτοποιήματα
Μενού Πρωτοχρονιάς
ΒΕΛΟΥΤΕ ΣΟΥΠΑ Σελινόριζα · καπνιστό χοιρινό · πράσα μπραιζέ · τραγανό κανταΐφι
CANNELLONI Χειροποίητο με μοσχάρι ραγού · φρέσκα λαχανικά · ξινομυζήθρα · σάλτσα λιαστής ντομάτας
ΣΑΛΑΤΑ Πολύχρωμα ντοματίνια · ρόκα · καπνιστή φέτα Χαλκιδικής σε ξύλο ελιάς · πέρλες ελαιολάδου · κρίταμο · κριθαροκούλουρο χαρουπιού
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ Στη γάστρα σχαρομμένα λαχανικά · δίκοκκο σιτάρι · σάλτσα με πετιμέζι
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Απαλή κρέμα σιμιγδάλι · άρωμα βανίλιας
Τα εδέσματα συνοδεύονται από φρεσκοψημένα αρτοποιήματα
*Mediterranean Palace, Σαλαμίνος 3, Τ. 231 124 0400
Hyatt Regency Thessaloniki: Φωτεινά Χριστούγεννα!
Το Hyatt Regency Thessaloniki φοράει για μία ακόμα φορά τα γιορτινά του και σας υποδέχεται με λάμψη, μουσική και μοναδικές γεύσεις!
Με ασφάλεια και προσοχή με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας σας προσκαλούμε για γιορτάσουμε μαζί αυτά τα μοναδικά Χριστούγεννα με χαρά και αισιοδοξία.
Δεν πρέπει να χάσετε την μαγεία που μόνο το Hyatt Regency Thessaloniki και η εξαιρετική ομάδα του Excutive chef Απόστολου Αλτάνη μπορούν να σας προσφέρουν.
Εντυπωσιακά menu για την κάθε ημέρα των γιορτών. Για τις παραμονές αλλά και ανήμερα των εορταστικών ημερών ετοιμάστηκαν με αγάπη και με σκοπό να ζήσετε σπάνιες γαστριμαργικές εμπειρίες παρέα με φίλους και οικογένεια.
Παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2021
Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα γίνει στο εστιατόριο Αμβροσία με συνοδεία ζωντανής μουσικής, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, σε ένα εορταστικό πρόγραμμα. Σας υποδεχόμαστε με ένα Gluhwein και ακολουθεί μενού 5 πιάτων με κυρίως πιάτο επιλογή από φιλέτο γαλοπούλας με Χριστουγεννιάτικη γέμιση και σος μαυροδάφνης ή χοιρινό γάστρας με πουρέ σελινόριζας. Η τιμή είναι 118,00€ ανά άτομο και η ώρα προσέλευσης στις 21:00.
Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι Take Away
Απολαύστε τη μαγεία των γιορτών του Hyatt Regency Thessaloniki, μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού σας κι αφήστε εμάς να αναλάβουμε το γιορτινό τραπέζι.
Μενού take away:
Τιμή: 380€ ανα πακέτο
(Σε κάθε πακέτο προσφέρεται και 1 φιάλη Ponte Prosecco 750ml, αφρώδη οίνο)
Οι κρατήσεις για το πακέτο μπορούν να γίνουν μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2021.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 2021
Το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο για την υποδοχή του Νέου χρόνου θα γίνει στην αίθουσα Grand Ballroom με ζωντανή μουσική και Dj σε ένα εορταστικό πρόγραμμα. Η βραδιά ξεκινάει με ένα κοκτέιλ Medi Tai ένα από τα signature cocktail του ξενοδοχείου μας με βάση το ρούμι. Το μενού αποτελείται από έξι εμπνευσμένα και δημιουργικά πιάτα με κυρίως πιάτο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ κολοκύθας, μανιτάρια & σος τρούφας. Η τιμή είναι 168,00€ ανά άτομο και περιλαμβάνει και επιλεγμένες ετικέτες από Ελληνικά κτήματα. Η παραδοσιακή βασιλόπιτα δε θα λείπει. Η ώρα προσέλευσης είναι 21:30.
Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο brunch, 25 Δεκ 2021 & 1 Ιαν 2022
Θα γίνουν επίσης με συνοδεία ζωντανής μουσικής και επιλογή από τον εορταστικό μας μπουφέ. Η τιμή για τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ είναι 72,00€ και για τον Πρωτοχρονιάτικο είναι 98,00€. Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται και κατανάλωση από τον μπουφέ κρασιών με εξαιρετικές ετικέτες ελληνικών κρασιών, καθώς επίσης και νερά/αναψυκτικά. Ώρα προσέλευσης στη 13:30.
Πολιτική παιδιών
Για τα παιδιά από 4-12 ετών, στα σερβιριστά μενού, ο σεφ έχει ετοιμάσει ειδικό μενού με αγαπητά στα παιδιά εδέσματα με τιμή 38,00€ για Χριστούγεννα και 48,00 € για την Πρωτοχρονιά. Για τα brunch Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ισχύει η πολιτική έκπτωσης του ξενοδοχείου, δηλαδή έως 6 ετών είναι δωρεάν και από 6 έως 12 ετών έχουν έκπτωση 50% στις τιμές του κάθε μπουφέ.
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τις κυβερνητικές οδηγίες για την πρόληψη κατά του Covid – 19, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για την είσοδο στον χώρο του εστιατορίου.
Για τους ανήλικους μεταξύ 4-17 ετών, είναι υποχρεωτική η επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ 24 ωρών.
Επιπλέον για την συμμετοχή σας στις εορταστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με την πολιτική του ξενοδοχείου και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας, είναι υποχρεωτική η διεξαγωγή rapid test 24 ωρών από όλους.
Για την διενέργεια του rapid test μπορείτε να απευθυνθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίπλα στην είσοδο του συνεδριακού, στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου μας και το οποίο θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
*Στο Hyatt Regency Thessaloniki, 13o χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας. Κρατήσεις: κυρία Ελευθερία Θεοδώρου, κυρία Ελένη Μπαντη, Τ: 2310 401411