Γευση

Τέσσερα ωραία events αυτή την εβδομάδα στην πόλη

Ανακάλυψε όσα ωραία έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Parallaxi
τέσσερα-ωραία-events-αυτή-την-εβδομάδα-στην-932211
Parallaxi

Γι αυτή τη εβδομάδα σου έχουμε μία μοναδική εμπειρία music pairing, μία φιλανθρωπική βραδιά με μουσική & χορό, που θα σε ταξιδέψει στην προ πανδημίας διασκέδαση, το grand opening ενός νέου και πολλά υποσχόμενου bar στην καρδιά της πόλης, αλλά και ένα μοναδικό wine & bites pairing Ανακάλυψέ τα!

Sound Pairing στην Laika

Μπορεί η γεύση ενος κρασιού να ταιριαξει με ενα δικο της original soundtrack; Ανακάλυψέ το αύριο στη Laika, σε μία μοναδική εμπειρία μουσικής οινογευσίας απο τη  Soundpear, με εικονα και μουσική, δοκιμάζοντας αγαπημένα κρασιά απο το κτημα Kir Yianni Vineyard.

*Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στις 19.30, στη Laika The Cosmonaut Kafe, Γεωργίου Παπανδρέου 53, Τ. 231 023 8462

Η Partytura τραγουδά για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Το group της Partytura του Δημήτρη Φίστα, σε προσκαλεί σε μια εκρηκτική live εμφάνιση στο Grand Hotel, με αγαπημένες, γνωστές επιτυχίες που θα σε ξεσηκώσουν.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της ομαλής λειτουργίας του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, όπου 30 περίπου παιδιά, ηλικίας 2-12 ετών, τα οποία στερούνται τη φυσική τους οικογένεια, να μπορέσουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζεστασιά, τη φροντίδα, την εκπαίδευση και την ομαλή διαβίωση σε καθημερινή βάση.

*Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο Grand Hotel, Μοναστηρίου 305, Κρατήσεις: 2310227225

Looén Grand Opening

Το ολοκαίνουργο bar Looén, αποτελεί τον νέο εκλεκτικό multispace προορισμό, που «παντρεύει» απόλυτα την κλασική με τη σύγχρονη αισθητική και αναμένεται να γίνει ένα από τα promising bars της πόλης.

Την Πέμπτη, σε προσκαλεί στο grand opening, και υποδέχεται τον DJ MIRO μαζί με την IOLI σε live vocals – ένα μελωδικό μουσικό σχήμα, που θα απογειώσoυν μουσικά το βράδυ σου.

*Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 21:00, στο Looén, Κατούνη 28, Τ. 2310 539292

Wine & Bites Pairing στην Μονμάρτη

Την Πέμπτη το Κτήμα Άλφα από το Αμύνταιο της Φλώρινας επισκέπτεται τη Μονμάρτη για ένα εξαιρετικό wine & bites pairing.

Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τέσσερις από τις πιο γνωστές ετικέτες κρασιών του οινοποιείου, σε συνδυασμό με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για αυτή την ημέρα που έχει επιμεληθεί η ομάδα του wine & bar restau.

Κόστος συμμέτοχής: 45€/άτομο

*Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. στην Μονμάρτη, Θεμ. Σοφούλη 92, Ώρα προσέλευσης: 21:00, Κρατήσεις: 2310 414814