Το κορυφαίο meat lovers point παρουσιάζει την πιο καλοκαιρινή του εκδοχή!
Οι αγαπημένες meat oriented γεύσεις μάς περιμένουν κι αυτήν τη σεζόν στην ειδυλλιακή ταράτσα του Iberico.
Η φύση έστησε το σκηνικό της, τα τραπέζια στο roof top στρώθηκαν και οι άνθρωποι του Iberico μας υποδέχονται καθημερινά στον πιο summer προορισμό, για να δοκιμάσουμε προτάσεις μοναδικές, με επίκεντρο το κρέας. Η καταξιωμένη ομάδα του Γλυκάνισου και του Marea Sea Spirit συνεχίζει την επιτυχημένη, γαστρονομική της διαδρομή στην πόλη και με αυτό το project, ακολουθώντας κλασικές αξίες, αλλά συνδυάζοντάς τες με τη νέα φιλοσοφία της κρεατοφαγίας και τις σύγχρονες υπηρεσίες. Εδώ, βέβαια, έχουν καταφέρει και κάτι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς το νέο -σχετικά- εστιατόριο αποτέλεσε την απαρχή να αναπτυχθεί η διασκέδαση της πόλης και πέρα από την καρδιά του κέντρου.
Η αίσθηση της απόλυτης φιλοξενίας σάς αγκαλιάζει από την υποδοχή κιόλας, οδηγώντας σας στην ταράτσα του βιομηχανικού κτιρίου, όπου σας αποκαλύπτεται ένα μαγικό περιβάλλον. Περιτριγυρισμένο από δέντρα και φυτά, το set up είναι ιδανικό για την εποχή, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε κάπου μακριά από τον χαοτικό αστικό ιστό. Η δροσιά και η ηρεμία μαζί με τη φίνα αισθητική του προστατευμένου roof top έρχεται να προστεθεί στις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει η συνέχεια. Το καλόγουστο design, που κυριαρχεί στο interior του εστιατορίου, συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο. Το ξύλινο deck, τα μοναστηριακά τραπέζια, ο υποβλητικός φωτισμός -κυρίως τις βραδινές ώρες- και το εντυπωσιακά φωτισμένο μπαρ, δημιουργούν μια μυστηριακή ambience, που πρέπει να βιώσετε οπωσδήποτε.
Εδώ, η φιλοσοφία είναι διαχρονική: μέσα από την απλότητα των πιάτων αναδεικνύεται η γνήσια ελληνική γευστική παράδοση μαζί με την ποιότητα της πρώτης ύλης -από κορυφαίες διεθνείς κι ελληνικές φάρμες. Η τοπική κουζίνα συναντά την άρτια κοπή των κρεάτων, που αποτελούν τη βάση του μενού, με τον ξυλόφουρνο να παραμένει σταθερά το επίκεντρο της δράσης. Η καθημερινή παραγωγή σε ζύμες πραγματοποιείται εδώ, όπως και τα μαγειρευτά φαγητά. Επική είναι η κρεατόπιτα και η πίτα γιαουρτιού Iberico, απολαυστικό το καρπάτσιο ταρτάρ από γηγενή μοσχάρια Πιερίας, ενώ οι διάφορες κοπές από ελληνικό ή και διεθνή μόσχο δημιουργούν πιάτα αξιώσεων. Το εγκάρδιο κι έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας εξηγήσει τα πάντα για τις κοπές, τις οποίες μπορείτε να ψήσετε παραπάνω, αν το επιθυμείτε, στα ειδικά μαντέμια με τη φωτιά που φέρνουν στο τραπέζι, μια διαδικασία ιδιαίτερα διασκεδαστική.
Το εστιατόριο, εκτός από expert στις κοπές, θεωρείται κορυφαίο wine spot για απαιτητικούς. Η κάβα του αριθμεί περίπου 250 εξαιρετικές ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και σίγουρα θα βρείτε κάτι για το απόλυτο pairing με το γεύμα σας.
Και τα καλοκαίρια πλέον συντονίζονται με τις γεύσεις, τα χρώματα, τους ήχους και τις μυρωδιές του Iberico. Αφεθείτε στην υπέροχη φιλοξενία του, στη βαθιά γνώση της εκλεκτής κουζίνας του, μυηθείτε σε διαχρονικές και νέες γευστικές προκλήσεις, γίνετε κοινωνοί μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας τόσο μοναδικής και προσιτής, που θα γίνει η πιο αγαπημένη σας επιλογή.
Plus! Δε θα δυσκολευτείτε καθόλου στο πάρκινγκ, καθώς υπάρχει άνετος χώρος μπροστά στο μαγαζί.
*Iberico, Νικ. Μάντζαρου 18 & Κώττα Ρούλια, Τ. 2310 532800, Facebook, Instagram