Γευση

Το πολυαναμενόμενο Avenue-Modern Cuisine ανοίγει τις πόρτες του στις 18 Μαρτίου

Το νέο bar-restaurant στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου καλωσορίζει τους Θεσσαλονικείς, και όχι μόνο.

Parallaxi
το-πολυαναμενόμενο-avenue-modern-cuisine-ανοίγει-τις-πό-984212
Parallaxi

Το ιστορικό Restaurant & Bar της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε ως Thessaloniki Palace, έπειτα λειτούργησε ως Interni και τελευταίως ως Maison Crystal, επαναπροσδιορίστηκε και πλέον ως Avenue, σας προσκαλεί στο νέο του ταξίδι με Μεσογειακές γεύσεις, ιδιότυπα cocktails καθώς και επιλογές από μία πλούσια κάρτα κρασιών. Ένας ξεχωριστός χώρος τριών στρεμμάτων πάνω στη πανέμορφη Νέα Παραλία, με ανυπέρβλητη θέα στο Θερμαϊκό όπου μπορεί κανείς να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

Στον εσωτερικό χώρο η ανοιχτή 360ο ανοιχτή κουζίνα προσφέρει το φαντασμαγορικό θέαμα της προετοιμασίας του φαγητού ενώ στην άλλη άκρη το ανοιχτό bar προετοιμάζει τα εξαιρετικά drinks & cocktails της επιλογής σας.

Στον εξωτερικό χώρο 2,3 στρεμμάτων έχει διαμορφωθεί ένας ονειρεμένος κήπος με δύο τεράστια μπαρ, σαλόνια και τζάκια που εξυπηρετούν για καφέ, φαγητό και ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σε όλα αυτά, έρχονται οι μουσικές εκδηλώσεις να προσθέσουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με resident και guest DJs, καθώς και live events σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

Η νέα εποχή του AvenueModern Cuisine, ξεκινάει και σας περιμένει να δημιουργήσετε μαζί εμπειρίες και αναμνήσεις στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου*… γιατί ο δρόμος (αυτός) έχει τη δική του ιστορία!

*Η Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι η λεωφόρος της Θεσσαλονίκης που εκτείνεται κατά μήκος της Νέας Παραλίας. Αποτελεί τη νοητή συνέχεια των Λεωφόρων Νίκης και 30ης Οκτωβρίου. Ξεκινά από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου, διατρέχει παράλληλα τη Νέα Παραλία, καταλήγοντας στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα