Τρεις ωραίες έξοδοι στην πόλη. Ξεκίνα από σήμερα!

Σημείωσε στην ατζέντα σου όσα δεν πρέπει να χάσεις!

Parallaxi
τρεις-ωραίες-έξοδοι-στην-πόλη-ξεκίνα-α-910056
Parallaxi
Αφορμές για όμορφες γεύσεις, δυνατά cocktails και ωραία μουσική προσφέρει η πόλη και αυτή την εβδομάδα. Τσέκαρε τα παρακάτω events και ξεκίνα από σήμερα κιόλας!

※ Trolley VS Trolley ※ στο Cin Cin

Τα epic cocktail battles συνεχίζονται για ακόμη μία Τετάρτη στο Cin Cin!  Το αγαπημένο μας spot σε καλεί να γνωρίσεις την απόλυτη δημιουργικότητα στα cocktails με την ομάδα του Μπαρ Θερμαϊκός – Thermaikos Bar ! Οι καλεσμένοι, ο bar manager Aris Theodoridis και o bartender Panagiotis Dimakis θα διαγωνιστούν με τους residents του Cin Cin, τον bar manager Theo Stamatiou και τον bartender Manos Theodorakis, σε ένα μοναδικό battle, όπου τα κοκτέιλ γίνονται η αφορμή να αναβιώσουμε θρυλικές στιγμές της νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης!
Extra tip: Expect the unexpected!
*Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου,  μετά τις 19.00, στο Cin Cin, Ικτίνου 22, Τ. 231 022 3350.

Jazz Night στο Franky’s Funky Wine

Απόλαυσε μία βραδιά με τζαζ μουσική σε ένα από τα πιο updated wine bars της πόλης. Στο Franky’s Funky Wine κάθε Σάββατο φιλοξενούνται jazz live βραδιές. Ο πιανίστας/ οργανίστας Χρήστος Δίγκας καλεί φίλους και συνεργάτες του απο τον χώρο της τζάζ σκηνής, και απο το εύρος του ρεπερτορίου της μουσικής τζαζ παρουσιάζουν κάθε φορά κατι ξεχωριστό.
Μαζί του ο Δήμος Δανάς στην τρομπέτα και η Ελεάνα Ρούπα στα φωνητικά.
*Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 21:30, στο Franky’s Funky Wine, Διαμαντή Ολυμπίου 16, Τ. 2310 525333. 

The Cretan Brunch στο Hyatt

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου σε περιμένει ακόμη μία εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Ο executive chef, Απόστολος Αλτάνης ενώνει τις δυνάμεις του με έναν από τους μεγαλύτερους σεφ της εποχής μας, τον Γιάννη Μπαξεβάνη, σε συνεργασία με το @estrella.worldstreetfood Ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας expert της ελληνικής κουζίνας, θα δημιουργήσει αυθεντικές κρητικές γεύσεις που θα ξετρελάνουν κάθε ουρανίσκο. Με μια πλούσια πορεία και εξειδικευμένες γνώσεις της ελληνικής αλλά και γαλλικής κουζίνας, ο Chef φέρνει μια μοναδική δημιουργική προσέγγιση στα πιάτα του. Είναι γνωστός για το πάθος του να χρησιμοποιεί τοπικά φρέσκα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των άγριων βοτάνων και των εδώδιμων φυκιών, για να δημιουργήσει πιάτα που ξεχωρίζουν για την σύλληψή και για τη γεύση τους. Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο!
Για κρατήσεις: https://shorturl.at/kN289
Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2310 401 411
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα