Τρία εξαιρετικά γαστρονομικά events στην πόλη

Τρεις ωραίοι λόγοι για να βγεις!

Parallaxi
τρία-εξαιρετικά-γαστρονομικά-events-στην-π-1275821
Parallaxi

Εικόνα: Pexels

Τρεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα σε αγαπημένα σημεία της πόλης. Απόλαυσέ τες!

To Food Festival επιστρέφει κάθε Τρίτη στην Πόρτα Ανοιχτή

Το ζητήσατε και είναι ξανά εδώ! Μην ξεχάσετε να κάνετε την κράτησή σας για να το εξασφαλίσετε!
Το μοναδικό μενού του Thessaloniki Food Festival αυτής της Τρίτης είναι έτοιμο, για να το απολαύσετε μόνο με 12 Ευρώ το άτομο!
Δεν υπάρχει λόγος να χτυπάτε! Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή!
Για καφέ, ποτό και φαγητό!

 

Sweet Soiree” στο ανακαινισμένο Lobby Lounge του Ηyatt Regency Thessaloniki

 To Hyatt Regency Thessaloniki εγκαινιάζουμε το  “Sweet Soirée”, ένα μοναδικό ταξίδι στη γλυκιά τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Σε συνεργασία με διακεκριμένους pastry chefs και τον δικό μας Εxeutive chef  Απόστολο Αλτάνη, δημιουργούμε γλυκές εμπειρίες που συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία.

Στόχος του “Sweet Soirée” είναι να αναδείξει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να ενισχύσει την κουλτούρα της φιλοξενίας που χαρακτηρίζει το Hyatt Regency Thessaloniki. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ανακαινισμένο Lοbby Lounge μας και να απολαύσετε μοναδικές δημιουργίες, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει κομψότητα και ζεστασιά.

Στα πλαίσια του Sweet Soirée, οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλής ποιότητας επιλογές μέσα από ένα μοναδικό μενού γλυκισμάτων και επιδορπίων. Κάθε μήνα θα φιλοξενούμε ένα διαφορετικό pastry chef με μοναδικέ δημιουργίες που θα φέρουν την υπογραφή του.

Το πρώτο Sweet Soirée θα ξεκινήσει με τον pastry chef Θεόδωρο Μωυσίδη, 6-13 Φεβρουαρίου. Ο Θεόδωρος Μωυσίδης με μαθητεία δίπλα στον θρυλικό Joel Robuchon και βαθιά γνώση στη ζαχαροπλαστική τέχνη, έχει διαμορφώσει το μοναδικό του στυλ μέσα από συνεργασίες με το Chez Zee στο Παρίσι, το Metropolitan Hotel στο Μονακό και το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Varoulkο. Φέτος το όνομά του συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τον τίτλο του Chef Patissier της χρονιάς του πρώτου γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau Hellas.

“Meet the pastry Chef” στο ανακαινισμένο Lobby Lounge

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 18:00, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά τον διακεκριμένο pastry chef Θεόδωρο Μωυσίδη, στο ανακαινισμένο Lobby Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki. Μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας, να συνομιλήσετε με τον chef και να ανακαλύψετε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του.

Sushi Night στην Αγορά Μοδιάνο

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου μετά τις 21:00, ο sushi exper@john_katsaris , μαζί με την μουσική μπάντα των ηλεκτρικών έγχορδων Τrinity, έρχονται στο ισόγειο της Αγοράς Μοδιάνο και υπόσχονται να χαρίσουν στους παρευρισκόμενους, μία ξεχωριστή βραδιά με γευστικές απολαύσεις από την ιαπωνική κουζίνα κάτω από τις νότες βιολιών και βιολοντσέλο. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6970095445

Menu Degustation 4 σταδίων

Carpaccio λευκού ψαριού με φρέσκο κρεμμυδάκι,

πίκλα shallot, μπρίκ σολομού, ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι και yuzu

Κτήμα Καμκούτη Κουρίτες ChardonnayMalagouzia, Βελβεντός Κοζάνης

Sashimi

Ποικιλία από λεπτές φέτες ωμού ψαριού

Κτήμα Ταραλάς – Blanc Xinomavro, Νάουσα

Nigiri (2τμχ)

Μικρή οβάλ μπάλα ρυζιού, on top φιλέτο από σολομό και φρέσκο ψάρι ημέρας

Κτήμα Ακριώτου – Ορειβάτης Ροζέ ημίξηρο Cabernet franc – Syrah,  Πλατείες Βοιωτίας 

Urumaki / Hosomaki

Ποικιλία rolls

Κτήμα Ζαχαριουδάκη – Κώδιξ λευκό Μοσχάτο Σπίνας- Ασύρτικο,  Ηράκλειο Κρήτης

Sushi Expert: John Katsaris

Wine Consultant: Tolis Karamitsos

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα