Γευση

Τρία γαστρονομικά events που δεν πρέπει να χάσεις!

Η σούπερ γαστρονομική ατζέντα της εβδομάδας.

Parallaxi
τρία-γαστρονομικά-events-που-δεν-πρέπει-να-χ-854415
Parallaxi

Τρία νέα υπέροχα γαστρονομικά events έρχονται στην πόλη. Πάρε την ατζέντα σου και σημείωσε όσα δεν πρέπει να χάσεις!

KORU Triple Pairing Event: Food, Wine and Music

Το KORU inspired cuisine συνδυάζει για πρώτη φορά τη Γαστρονομία, το Κρασί και τη Μουσική σε ένα Πρωτοποριακό Triple Pairing Event.

Το εστιατόριο KORU inspired cuisine υποδέχεται τους λάτρεις της δημιουργικής εποχιακής ελληνικής κουζίνας σε ένα μοναδικό Triple Pairing Event την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. Οι φιλοξενούμενοι μας θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό φθινοπωρινό Set Menu, συνοδευόμενο από ποτήρια κρασιού που έχουν επιλεχθεί με προσοχή για το κάθε πιάτο που θα απολαύσετε. Αυτή η μοναδική εμπειρία θα επεκταθεί πέρα από τη γευστική απόλαυση, καθώς τα κρασιά μας θα συνδυαστούν με επιλεγμένες μουσικές επιλογές, δημιουργώντας μια ανατρεπτική συναρπαστική συνδυαστική εμπειρία.

Τη ξεχωριστή μουσική για το κάθε ποτήρι κρασί που θα δοκιμάσετε έχει επιμεληθεί ο επιστημονικός συνεργάτης μας κ. Αστέρης Ζαχαράκης της εταιρίας SoundPear, που ειδικεύεται στη μεταμόρφωση των αισθητηριακών εμπειριών μέσω του ήχου. Το menu του event δημιουργήθηκε από την ομάδα του KORU inspired cuisine με έμφαση στα φθινοπωρινά υλικά που μας προσφέρει η ελληνική γη και συνδυάζει τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης με τη δημιουργικότητα της εποχιακής κουζίνας, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας.

*Πέμπτη 23 Νοπεμβρίου, στο ΚORU Inspired Cuisine, Ολύμπου 15, Θεσσαλονίκη, Ώρα Προσέλευσης: 20:30 | Ώρα Έναρξης: 21:00, Κρατήσεις: 2317009600 ή μέσω ηλεκτρονικής κράτησης στο www.koru.gr, Τιμή κατ΄ άτομο: 55€, Διαθέσιμες θέσεις για το event: 22

Food & Wine Experience στο ΑνφάνΓκατέ στο Τελλογλείο μουσείο

Το Ανφάν Γκατέ σε προσκαλεί το βράδυ της Παρασκευής 24 Νοέμβρη να δοκιμάσεις το μενού που έχει ετοιμάσει ο Αλέξανδρος Πέγιος και η ομάδα του. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς ιδιαίτερα κρασιά από την συλλογή του Ανέστη Χαιτίδη & του Νίκου Νυφούδη για μια ολοκληρωμένη γαστριμαργική εμπειρία.
MENU
Η γαρίδα Ταρτάρ γαρίδας, chilli, lemongrass, απάκι Κρήτης & αυγοτάραχο
Το katsuramuki Πατάτα κονφί, ψιλοκομμένο σουτζούκι & σάλτσα από καρίκι
Η κροκέτα Κροκέτα από μοσχαρίσια μάγουλα, μπρεζέ πράσο, καρότο baby & σάλτσα ντομάτας
Τα λυχναράκια Παραδοσιακό γλυκό Κρήτης, θυμαρίσιο μέλι αρωματισμένο με κανέλα και βανίλια.
Το δείπνο θα συνοδεύσουν τα παρακάτω κρασιά: Rose de Xinomavro 2013, Ξινόμαυρο, Νάουσα, Απόστολος Θυμιόπουλος Gruner Vetliner/Welschriesling, Gut Oggau, Theodora, Austria, 2021 Cabernet Sauvignon, Αυλοτόπι, Πελοπόννησος, Κτήμα Τσέλεπου, 2020 Λιαστό, Λιάτικο/Κοτσιφάλι, Κτήμα Ζουμπεράκη, Ρέθυμνο
Τιμή : 50€ / άτομο

*Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο Ανφάν Γκατέ, Αγίου Δημητρίου 159 Α, εντός Τελλογλείου Μουσείου Εύκολο Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδο, Ώρα προσέλευσης: 20.30, Κρατήσεις 2310 247 307, 694 388 7407

GO BRUNCH events are back στο Hyatt Regenct Thessaloniki

Ο νέος κύκλος GO BRUNCH ξεκινάει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και έρχεται με άρωμα και γεύση Γαλλίας!

Ο μισελενάτος σεφ Παύλος Κυριάκης, σε συνεργασία με τον executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki, Απόστολο Αλτάνη, και το Estrella WorldStreetFood, δημιουργούν ένα μοναδικό και απολαυστικότατο brunch/lunch menu που συνδυάζει εξαιρετικές γαλλικές πρώτες ύλες με υψηλής τέχνης γαλλικές τεχνικές, δημιουργώντας εκλεπτυσμένες και πολύπλοκες γαστρονομικές δημιουργίες.

Για κρατήσεις: https://shorturl.at/cmGQY

*Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 13.00 με 17.00, στο Hyatt Regency Thessaloniki, 13o χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, Τ. 2310 401 411.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα