Γευση

Τρία μοναδικά γαστρονομικά events που δεν πρέπει να χάσεις

Τρεις ωραίες ιδέες για τις επόμενες ημέρες!

Parallaxi
τρία-μοναδικά-γαστρονομικά-events-που-δεν-π-1034323
Parallaxi

Η ζέστη θέλει καλοπέραση, γι’ αυτό και σου εξασφαλίσαμε τα καλύτερα γαστρονομικά events που έρχονται τις επόμενες μέρες στην πόλη, σε δροσερές αυλές και θα απογειώσουν τα βράδια σου κάτω από τον αστικό ουρανό.

#Food Festival στην Πόρτα Ανοιχτή

Η ζέστη μπορεί να μας δυσκολεύει, αλλά το Food Festival σε συνδυασμό με τον Κήπο είναι εδώ για να σε δροσίσει απόψε το βράδυ!
Το μοναδικό αυριανό καλοκαιρινό μενού γευσιγνωσίας είναι έτοιμο!
Όπως κάθε Τρίτη, τρώμε έξω, τρώμε Food Festival μόνο με 10 Ευρώ το άτομο! Κάνε τώρα την κράτησή σου και εξασφάλισε ότι θα το απολαύσεις! Άλλωστε η Πόρτα τους είναι πάντα ανοιχτή!
*Τρίτη 18 Ιουλίου, στην Πόρτα Ανοιχτή, Κολοκοτρώνη 13, Μονή Λαζαριστών, T 231 126 5325

#H Ελλάδα στο πιάτο σου-  στο Oceana με την Γιώτα Κουφαδάκη

Μια μαγείρισσα – μια κορυφαία εκπρόσωπος της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας στο Oceana του Hyatt Regency Thessaloniki, η Γιώτα Κουφαδάκη. Η γνώση της και ο σεβασμός για την ιστορία της ελληνικής κουζίνας την έκανε να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική γαστρονομική σκήνη. Οι αυθεντικές πρώτες ύλες με σύμμαχους το θυμάρι, το φασκόμηλο , την άγρια ρίγανη και την δική της ξεχωριστή τεχνική  δημιουργεί τα πιο νόστιμα πιάτα.

Η συνεργασία του καλοκαιριού, της αρχοντικής Γιώτας Κουφαδάκη με τον executive chef Απόστολο Αλτάνη, θα μετατρέψουν το Oceana σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, με σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε την Ελληνική παράδοση και τις Ελληνικές γεύσεις τόπου μας.

 Ζυμωτό ψωμί με χόρτα εποχής, γαρίδες σαγανάκι με ντομάτα και φέτα, παϊδάκια πρόβεια με δενδρολίβανο, θυμάρι και λεμόνι, παραδοσιακός μουσακάς, μοσχαράκι με κολοκυθάκια, παστουρμαδόπιτα πικάντικη σε φύλλο κρούστας με κασέρι Σοχού, Κορμός κατσικίσιου τυριού με φιστίκι Αιγίνης, κράνμπερι και μαρμελάδα σελινόριζας. Και βέβαια οι διάσημοι καρπουζοκεφτέδες με άχνη και κανέλα, σουσαμόπιτα Χαλκιδικής με ντοντουρμά και κορμός σοκολάτας με παγωτό βανίλια.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος που έκανε το «μεράκι» του επάγγελμα με πολλή αγάπη και αφοσίωση.

*27 Ιουλίου, 17 & 31 Αυγούστου, 7  και 21 Σεπτεμβρίου, στο Hyatt Regency Thessaloniki, 13o χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, Τ: 2310 401411, 2310 401295, E-mail: dine.hrthessaloniki@hyatt.com

#Wine cocktail pairing στο Olympos Naoussa

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο σεφ του Όλυμπος Νάουσα, Δημήτρης Τασιούλας, δημιουργεί ένα μοναδικό γαστρονομικό καλοκαιρινό event!
3 πασίγνωστα κρασιά, “Παράγκα Sparkling” Kir-Yianni , “Όβηλος Λευκός” Ktima Biblia Chora και “Άβατον” Κτήμα Γεροβασιλείου (Domaine Gerovassiliou), γίνονται η βάση για δροσιστικά, premium cocktails, που θα συνοδεύσουν άψογα 4 πιάτα υψηλής γαστρονομίας.
Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει!
Τιμή: 55€/άτομο
*Πέμπτη 20 Ιουλίου, στο Όλυμπος Νάουσα, για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 231 027 5715
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα