Life

Γιατί όλοι συζητούν για τις «Μοβ καρδιές»;

Η ταινία που σκαρφάλωσε γρήγορα στην κορυφή.

Νίκος Γκάγιας
γιατί-όλοι-συζητούν-για-τις-μοβ-καρδι-901307
Νίκος Γκάγιας

Μέσα σε λίγες μέρες οι Μωβ Καρδιές του Netflix κέρδισαν την αγάπη του κοινού και σκαρφάλωσαν στα Top10 του. Έτσι πατήσαμε το play για να δούμε «τι έχει να πει» η νέα ταινία της πλατφόρμας. 

Η ταινία ακολουθεί μία ανερχόμενη τραγουδίστρια, την Cassie Salazar. Η πρωταγωνίστρια έχει διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1. Έτσι εργάζεται σ’ ένα μπαρ για να βγάζει κάποια χρήματα, ενώ ανεβαίνει και στη σκηνή του μαγαζιού για λίγα κομμάτια. Βέβαια όντας ανύπαντρη μετανάστρια αντιμετωπίζει μεγάλο θέμα με την ιατρική περίθαλψη. Χρειάζεται να δίνει πάρα πολλά χρήματα για να εξασφαλίζει τα φάρμακα για τον διαβήτη της. 

Από την άλλη ο Luke Morrow είναι ένας ασκούμενος στο στρατό. Μία εντελώς τυχαία συνάντηση με την ατίθαση Cassie θα αλλάξει εντελώς τη ζωή του.

Μετά από πολλά γεγονότα η Cassie καταλήγει να παντρευτεί στα χαρτιά τον Luke έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στην ιατρική ασφάλιση. Βέβαια αυτό που δεν ξέρει είναι ότι και εκείνος από την πλευρά του έχει τους δικούς του λόγους για να το κάνει. Μπορεί να τους χωρίζουν πολλά αλλά το κοινό τους είναι τα χρέη. Αφού παντρευτούν το μόνο που μένει για εκείνους είναι να κάνουν τον γάμο τους πιστευτό. Βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν όταν από κάποια στιγμή θα πάψουν να προσποιούνται καθώς τα αληθινά αισθήματα τους θα βγουν στην επιφάνεια.

Η πραγματικότητα είναι πως η ταινία βλέπεται πολύ εύκολα για τους λάτρεις του είδους. Μουσική και ρομάντζο είναι τα κύρια συστατικά της. Η ταινία στην πραγματικότητα αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του 2017 από την Tess Wakefield και σου δείχνει το πως είναι να ερωτεύεσαι κάποιον που δεν περίμενες ποτέ. Δύο φαινομενικά αντίθετοι και διαφορετικοί άνθρωποι συνδέονται μ’ έναν τρόπο μαγικό. 

Βέβαια βλέποντας την υπόθεση, ενδεχομένως αυτό που περίμενα δεν ήρθε ποτέ. Είτε μία κορύφωση είτε μία ανατροπή. Βρήκα κάπως επιφανειακό το πέρασμα από τον συμβιβασμό του γάμου τους στον έρωτα μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση είναι μία ταινία που κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται αυτή την ώρα στην No.1 θέση του ελληνικού Netflix. 

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα