Καιρός

Γιαννόπουλος: 30 φορές πάνω από τον μέσο όρο η βροχόπτωση στον Βόλο

«Ο Βόλος έπρεπε να έχει 30 με 50 χιλιοστά τον Σεπτέμβριο μια φορά».

Parallaxi
γιαννόπουλος-30-φορές-πάνω-από-τον-μέσο-1062668
Parallaxi

«Έχει βάλει το Εθνικό Αστεροσκοπείο αρκετούς σταθμούς στην περιοχή του Βόλου και με αυτούς που μιλάγαμε στον Daniel, με αυτούς θα μιλήσουμε και τώρα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

«Στον Ντανιέλ, στο Βόλο, έπεσαν σε μία μέρα 450 χιλιοστά και είχαμε την καταστροφή που είχαμε. Χθες, μέχρι να πέσει το ρεύμα, στις 21:15 που λειτουργούσε ο σταθμός είχαν πέσει 220 χιλιοστά» τόνισε και πρόσθεσε πως εκτιμά «ότι θα είναι γύρω στα 300, αλλά η ένταση δεν είναι αντίστοιχο με τον Ντάνιελ»

«Κοντά δύο κακοκαιρίες στην ίδια γειτονιά, στην ίδια πόλη, προβλήματα δεν έχει ξαναγίνει» και πρόσθεσε πως «ο Βόλος έπρεπε να έχει 30 με 50 χιλιοστά τον Σεπτέμβριο μια φορά».

Αναφερόμενος στην Εύβοια είπε ότι αθροιστικά έχουνε πέσει πάλι 400 – 450 χιλιοστά.

Επιπλέον ο κ. Γιαννόπουλος παρουσίασε και το ραντάρ της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίες βλέποντας τις βροχές απευθείας στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Τέλος, σημείωσε ότι θα ξανά βρέξει αύριο το πρωί στη Θεσσαλία, Σποράδες, Βόρεια Εύβοια και Φθιώτιδα,ε νώ πρόσθεσε πως η κακοκαιρία έχει ουσιαστικά φθάσει στο τέλος της.

Πηγή: EΡΤ`

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα