Γευση

Ξεχωριστά μενού για το πιο νόστιμο Πάσχα στην πόλη

Περίοδος Πάσχα στη Θεσσαλονίκη με μοναδικές προτάσεις.

Parallaxi
ξεχωριστά-μενού-για-το-πιο-νόστιμο-πάσ-920699
Parallaxi

Αγαπημένοι σεφ της πόλης έχουν ετοιμάσει και φέτος λαχταριστά και ιδιαίτερα πασχαλινά μενού και σε καλούν να περάσεις τις γιορτινές μέρες  με παραδοσιακά πιάτα στις κλασικές ή σε δημιουργικές εκδοχές τους.

Πασχαλινή εμπειρία για όλη την οικογένεια στο Hyatt Regency Thessaloniki

hyatt-regency-thessaloniki-sept-196723-ambrosia-restaurant.jpg

Το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki αποτελεί εγγυημένη επιλογή αν θέλετε να πάτε κάπου για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές μοναδικές γεύσεις από τον executive chef Απόστολο Αλτάνη και την ομάδα του. Το εστιατόριο Αμβροσία στρώνει τα Πασχαλινά τραπέζια του με θέα στην πισίνα. 

Το Μ. Σάββατο στήνει μπουφέ με νηστίσιμα εδέσματα, την παραδοσιακή μαγειρίτσα και βέβαια τα κόκκινα αβγά. Την σκυτάλη παίρνει η Κυριακή του Πάσχα όπου στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου ψήνονται οβελίες και στο Grand Ballroom στήνεται πασχαλινός μπουφές με παραδοσιακές γεύσεις, όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά και πλούσια ποικιλία από γλυκά.

6-2.PNG

Τα πασχαλινά πιάτα συνοδεύονται ιδανικά από κρασιά της πλούσιας καρτέλας του Αμβροσία.

Την Κυριακή του Πάσχα από τον πασχαλινό μπουφέ δε λείπει η ζωντανή μουσική που θα πλαισιωθεί από το καλύτερο δίδυμο της πόλης Αχιλλέα Σοφούδη και Θάνο Γιουλετζή.

Μ. Σάββατο Τιμή κατ’ άτομο: 65,00 €

Κυριακή του Πάσχα κατ’ άτομο: Τιμή κατ’ άτομο: 95,00 €

Ανακαλύψτε το μενού: https://bit.ly/3LSngvd

*Hyatt Regency Thessaloniki, Κρατήσεις: 2310 401418, E-mail: dine.hrthessaloniki@hyatt.com, www.thessaloniki.regency.hyatt.com

Παραδοσιακό Πάσχα στο Makedonia Palace

makedonia-palace-easter22-v1rg1.jpg

Ένα λαμπρό Πάσχα υπόσχεται το Makedonia Palace στο εστιατόριο Salonica, με θέα την ανοιξιάτικη βεράντα και το απέραντο μπλε του Θερμαϊκού.  Πασχαλινές γαστρονομικές αποδράσεις που θα σας κάνουν να αναβιώσετε τις ελληνικές παραδόσεις με δημιουργικά πιάτα υπό την συνοδεία του εορταστικού dj set.   Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου, επιλογές από νηστήσιμα πιάτα. Σουπιά κρασάτη με σπανάκι, κριθαρότο με θαλασσινά, φλαμπαρισμένες γαρίδες με ούζο σαγανάκι είναι μερικά από τα εξαιρετικά πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε.

Το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου, το Αναστάσιμο μενού συνδυάζει δημοφιλείς ελληνικές σπεσιαλιτέ με κλασικά πιάτα όπως πατροπαράδοτη μαγειρίτσα αυγολέμονο, κοκορέτσι και τσιγεροσαρμαδάκια, φιλετάκια από αρνάκι με συνοδευτικά, υπό την συνοδεία του εορταστικού dj set. Δείτε εδω το πλήρες μενού

Τιμή ανά άτομο: 60€

Τη Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου, το εορταστικό παραδοσιακό καλωσόρισμα ξεκινάει στη 1μμ, με σούβλες και ούζο στην αυλή του ξενοδοχείου, συνοδεύεται από αυθεντικές εορταστικές γεύσεις με ένα μπουφέ για όλη την οικογένεια. Δείτε εδώ τον εορταστικό μπουφέ. Τιμή ανά άτομο : 75€

*Salonica Restaurant του Makedonia Palace, Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2,  Κρατήσεις: 231 089 7176

Βράδυ Αναστασης & Κυριακή του Πάσχα στο THRiA

thria-pasxa-2022.jpg

Το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα το THRiA ΣΕ προσκαλεί να τις ζησετε με τις μαγευτικές δημιουργίες που εμπνεύστηκε ειδικά για την περίσταση ο Chef.

Μενού:

Μαγειρίτσα παραδοσιακή με μανιτάρι shitake & σέσκουλα. 

Σαλάτα Μεσκλάν / Ανεβατό Γρεβενών / ντοματίνια / σπεκ / αρωματισμένοι ξηροί καρποί /ρόδι /βινεγκρέτ σαμπάνιας 

Σαλάτα πατζάρι με κροκέτες κατσικίσιου τυριού και βινεγκρετ φρούτα του δάσους 

Λαχανοντολμάδες με μοσχαρίσιο κιμά, και αφρό αυγολέμονο 

Μελιτζάνα, μούς ταχίνι- γιαούρτι, καρύδια, αποξηραμένα berries 

Ραβιόλι με γέμιση από σιγομαγειρεμένο αρνι, σάλτσα από πατζάρι και παγωμένο κατσικίσιο τυρί.

Αρνίσια παιδάκια με πατάτα parisien και σπαράγγια στο τηγάνι 

Μοσχαρίσιο συκώτι με τραχανώτο, μανιτάρια και καραμέλα ξυδιού

Αγριογούρουνο με κρέμα πατάτας, σαλτσα πορτοκάλι και νιοκι πατάτας 

Rib eye black Angus με κρεμα γλυκοπατάτα, βασιλομανίταρο σωτέ και σάλτσα με άρωμα ευκάλυπτου.

Η ταλιάτα του thria Μοσχαρίσιο διάφραγμα με κρέμα από αγγινάρα Ιερουσαλήμ, μαύρο σκόρδο σάλτσα πόρτο, και γωλιά τηγανιτής πατάτας 

Τomahawk steak 1.000 plus γραμμαρίων μια από τις καλύτερες κοπές 

Black Αngus στον κόσμο 50 ημέρες ξηρής ωρίμανσης, 200 μέρες αποκλειστικής εκτροφής με ώριμους καρπούς. 

Πικάνια από Wagyu με κρέμα μελιτζάνας και σάλτσα από κρασι Πόρτο. 

*Thria, Μαρία Κάλλας 1, Τ. 231 082 1120

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα