Αυτές είναι οι πίτες που θα λυπηθείς να τις φας!

Mία Γερμανίδα foodphotographer δημιουργεί.

Parallaxi
αυτές-είναι-οι-πίτες-που-θα-λυπηθείς-να-608443
Parallaxi
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The weather here in Germany is so unpleasant that I needed some custom-made flowers to remind me that spring is coming. The filling is apple, cinnamon and fresh ginger. . . . . #karinpfeiffboschekpiedesign #spinach #whatitlookslikebaked #kpbbaking #piesbeforebaking #pastry #dessert #elegantpiedesignkarinpfeiffboschek #imsomartha #marthabakes #baking #bakeandshare #yahoofood #instabake #pieart #pie #baking #fromwherewedesign #designforall #buzzfeast #ediblepieartboschek #beautifulcuisines #art #piesofinstagram #pieday #pies2020 #naturaldoughcolouring #workofartpies #workofartpiespfeiffboschek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karin Pfeiff Boschek (@karinpfeiffboschek) στις

Η Γερμανίδα food photographer και ζαχαροπλάστης Karin Pfeiff-Boschek, μαγειρεύει πίτες και τις μεταμορφώνει σε έργα τέχνης.

Σε συνέντευξή της στο Bored Panda δήλωσε:  «Στα 20, περνούσα πολλά καλοκαίρια στο Παρίσι και με γοήτευαν τα υπέροχα φουρνιστά γλυκά σε κάθε ζαχαροπλαστείο, σχεδόν σε κάθε γωνιά του δρόμου. Παρόλο αυτά, δεν ήταν τότε που αποφάσισα να ασχοληθώ με τη ζαχαροπλαστική, καθώς μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα υφάσματα και ξεκίνησα να σχεδιάζω, να βάφω και να δημιουργώ τα δικά μου υφάσματα. Παρόλα αυτά, μου άρεσε να φουρνίζω και συχνά πειραματιζόμουν με διάφορα μείγματα και ζύμες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I love leaves, even at Christmas time. Everyone here loves an apple pie, so I combined my leaves with a classic apple pie, seasoned with cinnamon, allspice and nutmeg. The dough for the leaves is tinted with turmeric (Recipe for the tinted pie dough on www.elegant-pie.com. . . . . . #karinpfeiffboschekpiedesign #whatitlookslikebaked #kpbbaking #piesbeforebaking #pastry #elegantpiedesignkarinpfeiffboschek #imsomartha #gloobyfood #instabake #designforall #fromwherewedesign #bakeandshare #baking #f52grams #mywilliamssonoma #saveur #creativity #foodstyling #onmytable #handcut #dessertart #art #december2019 #allspice #apple #buzzfeast #turmeric #pieart #piecrust #naturaldoughcolouring

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karin Pfeiff Boschek (@karinpfeiffboschek) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Willows in the Wind – Ginger enhanced Apricot Pie with Turmeric Lattice Crust. Although it is only early September the fall winds are already blowing leaves off of the willow trees. I gathered some up to use as templates. Turmeric-spiced pastry gives a golden hue to the bi-colour lattice crust for this apricot pie. Fresh ginger and a bit of cinnamon heighten the flavor of the fresh apricots. I will put the recipe for the turmeric pastry on the blog. . . . . . ©2019 karinpfeiffboschek #karinpfeiffboschekpiedesign #pie #apricot #cinnamon #turmeric #pieart #piecrust #dessertart #f52grams #onmytable #patisserie #artisan #art #latticecrust #whatitlookslikebaked #imsomartha #piesbeforebaking #gloobyfood #elegantpiekarinpfeiffboschek #pastry #foodstyling #creativity #feedfeed #instabake #willow #bghbaking #surelatable #naturaldoughcolouring #workofartpies #workofartpiespfeiffboschek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karin Pfeiff Boschek (@karinpfeiffboschek) στις

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα