Αγορά

Αυτή είναι η φάση σου φέτος με Κωτσόβολο και ISIC!

Η νέα συνεργασία του Κωτσόβολου με την ISIC σε Ελλάδα και Κύπρο ήρθε για να σου προσφέρει μία Καλύτερη Φοιτητική Ζωή.

Parallaxi
αυτή-είναι-η-φάση-σου-φέτος-με-κωτσόβολ-1059365
Parallaxi

Τη φετινή φοιτητική σεζόν, ο Κωτσόβολος γίνεται ο σύμμαχός σου και σου παρέχει συνεχώς προνόμια για να έχεις περισσότερες ευκαιρίες για μοναδικές προσφορές και άμεση πρόσβαση σε αμέτρητα προϊόντα για το σπίτι και κορυφαίες συσκευές τεχνολογίας, που θα σε πάνε…σε άλλο level!

Μέσω της νέας συνεργασίας του Κωτσόβολου με την ISIC (International Student Identity Card), έχεις όφελος 10% σε κορυφαίες οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας για αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 2102899999, με τη χρήση ενός μοναδικού κουπονιού*.

Αν είσαι, λοιπόν, κάτοχος της ISIC, της μοναδικής ταυτότητας που πιστοποιεί τη φοιτητική ιδιότητα και αναγνωρίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορείς να απολαύσεις πάνω από 150.000 εκπτώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και σε περισσότερες από 130 χώρες.

Με την προσθήκη του Κωτσόβολου στο δίκτυο συνεργατών της ISIC, οι επιλογές σου πλέον διευρύνονται ακόμη περισσότερο, καθώς είναι ο προορισμός για να βρεις αμέτρητα προϊόντα απ’ όλα τα κορυφαία brands, να επισκευάσεις μία συσκευή που σου χάλασε, να βρεις χρήσιμες υπηρεσίες και να ανακαλύψεις τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για μια φοιτητική ζωή, όπως την ονειρεύεσαι.

Βρες εδώ ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα φοιτητική χρονιά και άσε τον Κωτσόβολο να κάνει τα υπόλοιπα γιατί… Αυτή είναι η φάση σου!

Δεν έχεις αποκτήσει ακόμα την ISIC card; Κάνε τώρα την αίτησή σου στο isic.com.gr και γίνε μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας φοιτητικής κοινότητας!

* Η προσφορά αφορά αποκλειστικά κατόχους ISIC Card για 10% όφελος σε προϊόντα όλων των κατηγοριών με οριζόντια μείωση στο σύνολο του καλαθιού, πλην των μεταφορικών. Ισχύς κουπονιών έως 31/12/2023. Περιορισμός χρήσης έως 2 κουπόνια ανά κάτοχο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα