Δημοσιογράφοι, food bloggers και απίθανες γεύσεις στο Λάδι και Ρίγανη

Tην Τρίτη 9 Μαΐου στο Λάδι και Ρίγανη στον Πεζόδρομο της Ικτίνου πολλοί, δημοσιογράφοι και food bloggers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύουν τα νέα είδη του menu.

Parallaxi
δημοσιογράφοι-food-bloggers-και-απίθανες-γεύσει-196892
Parallaxi

Tην Τρίτη 9 Μαΐου στο Λάδι και Ρίγανη στον Πεζόδρομο της Ικτίνου πολλοί,  δημοσιογράφοι και food bloggers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύουν τα νέα είδη του menu.

spathato-kontino1Η γευστική  εμπειρία ξεκίνησε από τα ζεστά oρεκτικά, αυγά με χειροποίητο καβουρμά και φρέσκιες τηγανητές πατάτες, λουκάνικα τζουμαγιάς με πουρέ καρότου και τιντζερ, η συνεχεία περιλάμβανε Rib Eye, fajitas με γύρο ή ταλιατα, Spare ribs που σιγοψήνονται στη μαριναδα τους στο φουρνακι, ο γιαουρτλού γύρος και  το “Λάδι και Ρίγανη” στη σχάρα ένα σπέσιαλ φιλεταρισμενο χοιρινό που κάτι μυστικό στη συνταγή του…απογειώνει την απόλαυση…

kavourmas-ayga1low-kokalaki5giaourt-gyro2faji3

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα