Δημοσιογράφοι, food bloggers και απίθανες γεύσεις στο Λάδι και Ρίγανη
Tην Τρίτη 9 Μαΐου στο Λάδι και Ρίγανη στον Πεζόδρομο της Ικτίνου πολλοί, δημοσιογράφοι και food bloggers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύουν τα νέα είδη του menu.
Tην Τρίτη 9 Μαΐου στο Λάδι και Ρίγανη στον Πεζόδρομο της Ικτίνου πολλοί, δημοσιογράφοι και food bloggers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύουν τα νέα είδη του menu.
Η γευστική εμπειρία ξεκίνησε από τα ζεστά oρεκτικά, αυγά με χειροποίητο καβουρμά και φρέσκιες τηγανητές πατάτες, λουκάνικα τζουμαγιάς με πουρέ καρότου και τιντζερ, η συνεχεία περιλάμβανε Rib Eye, fajitas με γύρο ή ταλιατα, Spare ribs που σιγοψήνονται στη μαριναδα τους στο φουρνακι, ο γιαουρτλού γύρος και το “Λάδι και Ρίγανη” στη σχάρα ένα σπέσιαλ φιλεταρισμενο χοιρινό που κάτι μυστικό στη συνταγή του…απογειώνει την απόλαυση…