Αγορά

Πάνω από 20.000 δρομείς έδειξαν τον δρόμο στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Δρομείς κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND, Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους το «Άσυλο του Παιδιού» και το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο».

Parallaxi
πάνω-από-20-000-δρομείς-έδειξαν-τον-δρόμο-στ-185846
Parallaxi

Με 21.000 συμμετοχές και έναν εντυπωσιακό αριθμό θεατών και εθελοντών ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», καταγράφεται για μια ακόμα φορά ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας και μια από τις σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις με ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές προεκτάσεις.

mar2Δρομείς κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND, Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης και έδειξαν ποιοι είναι με την WIND Running Team στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους το «Άσυλο του Παιδιού» και το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο».

mar4Οι πρεσβευτές της WIND Running Team, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Λούκας Γιώρκας, Αποστολία Ζώη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Χριστίνα Κοντοβά, Ράνια Κωστάκη, Γιώργος Μανίκας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Νικολέττα Ράλλη,  Ρένος Ρώτας, Σάσα Σταμάτη, Αντώνης Σρόιτερ, Εύη Φραγκάκη και Σοφία Χαρμαντά φόρεσαν επίσης τα αθλητικά τους και έτρεξαν με την γαλάζια ομάδα στα 5χλμ στηρίζοντας την πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της WIND.

mar6Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, η WIND Running Team ξεχώρισε στον αγώνα των 10χλμ με 2 πρώτες θέσεις, του Κώστα Γκελαούζου στη γενική κατηγορία ανδρών και αντίστοιχα της Αναστασίας Καρακατσάνη στις γυναίκες. Δυνατή και η προσπάθεια της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου η οποία τερμάτισε στην 6 θέση στη γενική κατηγορία γυναικών στα 5χλμ.

mar3Με τη λήξη των αγώνων, με φόντο τον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η ομάδα της WIND παρέδωσε το ποσό των 12.000€ στο «Άσυλο του Παιδιού» και το «Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο.

mar5Η WIND στήριξε για 7η χρονιά τη διοργάνωση ως Χορηγός και Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, έχοντας πλέον στη Θεσσαλονίκη 3 φορές μεγαλύτερο 4G δίκτυο, ώστε οι συνδρομητές της να αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας κάθε στιγμή στην καθημερινότητά τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα