Αγορά

Rhetor’s Scholarship Ακαδημαϊκό έτος 2023/24

5 νέοι μεταπτυχιακοί φοιτητές προστίθενται στο πρόγραμμα υποτροφιών της Rhetor Law Firm.

Parallaxi
rhetors-scholarship-ακαδημαϊκό-έτος-2023-24-1093913
Parallaxi

Η Rhetor Law Firm καλωσορίζει 5 νέες και νέους, που θα ξεκινήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική επιστήμη με το πρόγραμμα Rhetor’s Scholarship. Οι 5 νέοι δικηγόροι θα παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο εμπορικό, στο ναυτικό και στο δίκαιο της ενέργειας.

Η Rhetor Law Firm εκφράζει την εκτίμησή της προς τους επιτυχόντες, οι οποίοι εκτός από την οικονομική στήριξη για τις σπουδές τους, έχουν τη δυνατότητα απασχόλησης στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήδη επιτυχόντες του πρώτου κύκλου υποτροφιών έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας.

Το πρόγραμμα υποτροφιών της Rhetor συνεχίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά και ήδη οι επιτυχόντες του 2022 έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους.

Η εταιρία εκτιμά ιδιαίτερα το πάθος των υποψηφίων για το αντικείμενο των σπουδών τους καθώς και τη βαθιά κατανόησή του, όπως αυτό αποτυπώνεται στο βιογραφικό τους, αλλά ακόμη περισσότερο όπως αυτό διαφαίνεται στην προσωπική συνέντευξη, στην οποία η εταιρία δίνει μεγάλη βαρύτητα. Μέσα από το θεσμό των υποτροφιών ‘’Rhetor’s Scholarship’’, η Rhetor προάγει την παιδεία και επιβραβεύει την αριστεία, τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την αφοσίωση και την προσήλωση των φοιτητών στην επιστήμη τους, καλύπτοντας το κόστος του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα