Αγορά

Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το Chez Vous και το Habitat!

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια του καταστήματος Chez Vous – Habitat που βρίσκεται στο -1 επίπεδο του One Salonica Outlet Mall.

Parallaxi
η-θεσσαλονίκη-υποδέχθηκε-το-chez-vous-και-το-habitat-384683
Parallaxi

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια του καταστήματος Chez Vous – Habitat που βρίσκεται στο -1 επίπεδο του One Salonica Outlet Mall.

Σε εορταστική διάθεση έγινε η γνωριμία των Θεσσαλονικέων με το νέο κατάστημα Chez Vous, που διαθέτει υπέροχα αντικείμενα διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού, λευκά είδη και φυσικά τα μοναδικά έπιπλα και άλλα επώνυμα είδη που φέρουν τη σφραγίδα της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού Habitat.

Το κατάστημα εγκαινίασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ενώ παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού &Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η αντιδήμαρχος οικονομικών, Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Eξαιρετικές προτάσεις σε είδη σπιτιού και πολλές επιλογές για ξεχωριστά δώρα σε προσιτές τιμές περίμεναν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Pima Group (ιδιοκτήτρια εταιρία του καταστήματος Chez Vous – Habitat και του εμπορικού κέντρου One Salonica). Κατά τη διάρκεια του λαμπερού Opening Party, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, οι λάτρεις των επίπλων Habitat και των ειδών οικιακού εξοπλισμού, ενθουσιάστηκαν από τις προτάσεις και τις κομψές επιλογές του Chez Vous, βρήκαν πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσουν, να ανανεώσουν, να στολίσουν το χώρο τους ώστε να αποκτήσουν ένα χαρούμενο και γιορτινό σπίτι. Ευχαριστήθηκαν με το Cocktail party, τη ζωντανή μουσική (live saxophone) και έκαναν τις αγορές τους.

Χρώμα, ποιότητα και οικονομία τώρα είναι μαζί σε ένα κατάστημα. Το Chez Vous – Habitat στο One Salonica (Επίπεδο -1) γεμίζει το σπίτι σας με χρώματα και φρέσκιες ιδέες!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα