Αγορά

H WIND στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Η WIND τρέχει στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», το μεγαλύτερο αθλητικό, και όχι μόνο, γεγονός στη Β. Ελλάδα.

Parallaxi
h-wind-στον-12ο-διεθνή-μαραθώνιο-μέγας-αλέξα-177718
Parallaxi
  • Η WIND για 7η χρονιά στο πλευρό της διοργάνωσης με 3 φορές μεγαλύτερο 4G δίκτυο
  • Τελευταία προθεσμία εγγραφών με την WIND Running Team
  • Διαγωνισμός για το απόλυτο δρομικό ρολόι της Garmin

wind1Αθήνα 7 Μαρτίου 2017. Παραμένοντας πιστή στη μεγάλη συνεισφορά της τόσο στην εξάπλωση του δρομικού φαινομένου στη χώρα όσο και ευρύτερα στον αθλητισμό, η WIND τρέχει στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», το μεγαλύτερο αθλητικό, και όχι μόνο, γεγονός στη Β. Ελλάδα.

Η εταιρεία βρίσκεται για 7η συνεχή χρονιά στο πλευρό της διοργάνωσης, προσφέροντας ως Μέγας Χορηγός τις Τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες, ενώ με την ομάδα της, WIND Running Team, συνεχίζει και συνδέει όπως πάντα τη Συμμετοχή με την αξία της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Προσφοράς σε παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Την ομάδα της εταιρείας τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους φίλοι, συνεργάτες, συνδρομητές καθώς επίσης διακεκριμένοι αθλητές αλλά και δημοφιλείς προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στα 5χλμ., 10χλμ. και Μαραθώνια απόσταση της φετινής διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, έχουν για λίγες μέρες ακόμα περιθώριο να δηλώσουν Δωρεάν Συμμετοχή με την ομάδα της WIND, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής εδώ: http://bit.ly/2mseInk.

Η WIND Running Team καλεί παράλληλα όλους όσους βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας, να δεχθούν την πρόκληση και να λάβουν μέρος στον μεγάλο Διαγωνισμό που διεξάγει με δώρο το κορυφαίο δρομικό ρολόι Garmin Forerunner 235.

Οι ενδιαφερόμενοι απλά κάνουν Follow στο Instagram την windrunningteam_gr και ανεβάζουν μια φωτογραφία από την προπόνηση με hashtags: #deiksepoioseisai & #ATGMarathon. Νικητής/ρια θα είναι αυτός/ή που θα τερματίσει πρώτος/η στα like στο τέλος του μήνα.

wind2Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την WIND Running Team, τους αθλητές, τους αγώνες, δωρεάν συμμετοχές, διαγωνισμούς, φωτογραφίες, βίντεο και ενέργειες Κοινωνικής Αλληλεγγύης: www.facebook.com/windrunningteam

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα