Life

Φέτος τις γιορτές κάποιος θα ομορφύνει το τραπέζι σου

Τις φετινές γιορτές κάποιος φρόντισε να γευτούμε μοναδικά πιάτα με απόλυτη ασφάλεια και ιδανικές συνθήκες άφιξης!

Parallaxi
φέτος-τις-γιορτές-κάποιος-θα-ομορφύνε-698698
Parallaxi

Ζώντας την πιο περίεργη εποχή της ζωής μας και έχοντας απωλέσει προσωρινά μερικές από τις πιο αγαπημένες μας απολαύσεις έχουμε την ανάγκη να μη χάσουμε την επαφή με τις συνήθειες μας, τις γεύσεις που αγαπάμε, τα λατρεμένα μας εστιατόρια.

Η αγαπημένη μας Brizola αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους. Ετοίμασε για μας ένα μενού έκπληξη, ένα πακέτο αληθινό δώρο και ένα τρόπο να φτάνει στο σπίτι μας το φρεσκομαγειρεμένο δείπνο μας σούπερ εντυπωσιακό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Κώστογλου ήξερεε πάντα να περιποιείται αρχοντικά τους πελάτες των εστιατορίων του. Και αυτό συνεχίζει να κάνει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Το νέο delivery menu από Πέμπτη μέχρι Κυριακή έχει απολαύσεις εξαιρετικές.

Για τις γιορτές η Bzirola  αποφάσισε να δημιουργήσει με τη βοήθεια του εξαιρετικού σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση ένα σπέσιαλ μενού για τις γιορτές για delivery και να μας προμηθεύσει με κάθε επισημότητα. Ένα ειδικά ναυλωμένο ταξί θα φέρει σε λίγα λεπτά στο σπίτι μας ένα υπέροχο δέμα. Brizola Steak Limo Service! 

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φορέσουμε τα καλά μας και να στρώσουμε ένα γιορτινό τραπέζι. Όπου και αν μένουμε στη Θεσσαλονίκη, κοντά ή μακριά στη Brizola ένα ισοθερμικό κουτί θα έρθει με ταξί στην πόρτα μας με το φαγητό λαχταριστό, ζεστό και με την γνωστή σφραγίδα της Brizola που λατρεύουμε. 

Με βάση τις εξαιρετικές πρώτες ύλες των κρεάτων της, τις ιδιαίτερες κοπές και τις γαργαλιστικές συνθήκες παρασκευής, η Brizola δόμησε το delivery menu της και παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που απολαμβάνεις πλέον στο σπίτι. Σε κάθε παραγγελία σε περιμένει μια λαχταριστή κοτόσουπα, ιδανική για το κρύο και μια υπέροχη σοκολατόπιτα για φινάλε. Πάντα με λαχταριστό φρεσκοψημένο ψωμί και τα μοναδικά ορεκτικά που λατρεύουμε στην κάρτα της.

Ρίξε μια ματιά στο delivery-menu και προσπάθησε να αφήσεις κάτι εκτός παραγγελίας. Αν τα καταφέρεις… 

Μενού: https://bit.ly/2LBp028 , Προπαραγγελία στο 2310 532 800
Παρασκευή-Σάββατο 2-10μ.μ., Κυριακή 1-4μ.μ., Δευτέρα κλειστά

Επειδή όμως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιάς αυτή τη φορά έχουν διπλή αξία για όλους μας το μενού της γιορτής είναι μια πραγματική έκπληξη. Επιλογές για παραμονή και ανήμερα, για 2 και 4 άτομα αλλά και αντίστοιχα για την Πρωτοχρονιά θα κάνει τις φετινές γιορτές σας, τα ρεβεγιόν μοναδικά. Ένα τραπεζομάντηλο, καλά σερβίτσια, ωραία μουσική, και υποδεχτείτε μια αξέχαστη εμπειρία στο σπίτι σας. Ή χαρίστε την σε όποιον αγαπάτε κάνοντας του ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα. brizola.gr/brizola-christmas-menu/

Ο  Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στην Νικήτη Χαλκιδικής. Δραστηριοποιείται στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia palace και το Ekies αλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως ο Μανδραγόρας, το Garcon brasserie, το Βήτα και το Marea. Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο. Η πρώτη του συνεργασία με τη Brizola ήταν το καλοκαίρι σε ένα εξαιρετικό μενού που δοκιμάσαμε στην ταράτσα.

Ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο δείπνο παραμονής, οφείλει να έχει μια ξεχωριστή σούπα, ένα φροντισμένο ορεκτικό και να καταλήγει σε μια άκρως γευστική πρόταση κυρίως, ένα κρέας που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει όμοιο του.

Το μεσημεριάτιικο τραπέζι της γιορτής ξεκινά με την κολοκυθόσουπα που ονειρεύεστε, συνεχίζονται με τους λατρεμένους λαχανοντολμάδες για να κορυφωθεί στη γαλοπούλα διαφορετικά μαγειρεμένη ή μια θεϊκή μπαβέτ!

Στην εκδοχή των 4 ατόμων πρωταγωνίστρια η γεμιστή γαλοπούλα!

Η νύχτα της αλλαγής του χρόνου ξεκινά με βελουτέ σούπα και κορυφώνεται με πάπια ή rib-eye!

Το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς το παραδοσιακό κότσι με αράβικο κους κους κλέβει την παράσταση!

Αυτές τις γιορτές ας προσπαθήσουμε να κερδίσουμε λίγη από τη χαμένη μαγεία τους. Η Brizola φρόντισε για αυτό! Με ένα τηλεφώνημα στο 2310532800. Κάλεσε την!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα