Δύο ενδιαφέροντα δωρεάν σεμινάρια για νέους στη Θεσσαλονίκη
Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Νέας Γενιάς στην προσπάθεια ενημέρωσης και υποστήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής ανακοινώνει την έναρξη δυο (2) επιμορφωτικών σεμιναρίων βραχείας εκπαίδευσης (διάρκειας 50 ωρών το καθένα), τα οποία θα υλοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης στους παρακάτω αναφερόμενους τομείς:
- Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα. Από την παραγωγή στη μεταποίηση
- Από το αλεύρι στο ψωμί: Τεχνολογία παρασκευής και αρχές μάρκετινγκ προϊόντων αρτοποιίας και ζυμαρικών
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέες και νέοι, ηλικίας 24 έως και 40 ετών, άνεργοι και εργαζόμενοι.
Η έναρξη των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.
Τα σεμινάρια, στα οποία θα συμμετέχουν 20 άτομα ανά αντικείμενο εκπαίδευσης, θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 έως και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
Κατά τη συμπλήρωση των θέσεων συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα στους ανέργους νέες/νέους.
Στην περίπτωση κατά την οποία ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβαίνει τον αριθμό των προβλεπομένων θέσεων θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.
Δείτε για το πρόγραμμα Γάλα και Γαλακτοκομικά εδώ:
Δείτε για το πρόγραμμα Από το αλεύρι στο ψωμί εδώ:
Η αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα σε μορφή doc
Πληροφορίες
Διεύθυνση Νέας Γενιάς
Τμήμα Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας
Πανταζή Αθηνά: 210-3442492,
Θανόπουλος Κώστας: 210-3442491,
Κατσαρού Άρτεμις: 210-3442491