Φτιάξε ένα απολαυστικό κριθαρώτο!
Σε λίγη ώρα για τρομερή γεύση.
Ήρθε η ώρα να απολαύσεις ένα από τα πιο ζουμερά και γευστικά κριθαρώτα! Δες τι θα χρειαστείς και πως θα εκτελέσεις την συνταγή!
Συνταγή Ζωή Βλάχου
1/2 συσκευασία κριθαράκι (κατά προτίμηση λαχανικών) , 1,5 κύβο ζωμό βοδινού 1 κατσαρολάκι νερό βούτυρο αγελαδινό μπέικον μανιτάρια παρμεζάνα λίγο ροζέ κρασί αλάτι πιπέρι
1.
Σε ένα τηγάνι σοτάρεις το μπέικον κ τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν μετέπειτα τα αφαιρείς.2. Στο ίδιο σκεύος προσθέτεις το κριθαράκι και το σοτάρεις για ένα λεπτό. Σβήνεις με το ροζέ κρασί.
3. Ενώ παράλληλα έχεις βάλει το κατσαρολάκι με το νερό στη φωτιά να ζεσταίνεται και λιώνεις μέσα τους κύβους
4. Μόλις απορροφηθεί το κρασί, προσθέτεις σίγα – σιγά κουταλιές της σούπας από το νερό με το ζωμό μέχρι να απορροφηθούν.
5. Ανακατεύεις παράλληλα συνεχώς. Πριν την τελευταία κουτάλια, ρίχνεις στο κριθαράκι τα μανιτάρια και το μπέικον.
Καλή απόλαυση!