Οι μπρουσκέτες πάνε με όλα

Οι μπρουσκέτες θα είναι πάντα μια εύκολη και αξιοπρεπέστατη επιλογή για το τραπέζι που ετοιμάζεις.

Parallaxi
οι-μπρουσκέτες-πάνε-με-όλα-271148
Parallaxi
emmanuela_2.jpg

H Εμμανουέλα Κόκκαλη είναι γνωστή food blogger, eatingaround.gr και το χαρούμενο κορίτσι του facebook που με τις πρωτότυπες συνταγές της, κάνει την καθημερινότητά μας νόστιμη! Αυτή είναι μια εύκολη δική της συνταγή για να ξετρελάνουμε μικρούς και μεγάλους στο γιορτινό τραπέζι.

Μπρουσκέτες με φέτα και καπνιστή γαλοπούλα

Οι μπρουσκέτες θα είναι πάντα μια εύκολη και αξιοπρεπέστατη επιλογή για το τραπέζι που ετοιμάζεις. Είναι πάντα ελκυστικές, χορταίνουν το μάτι πρώτα και σου δίνουν τη δυνατότητα να ”παίξεις” με ό,τι υλικά τραβάει η όρεξή σου. Εδώ μοιράζομαι μαζί σου τη δική μου έμπνευση!

Υλικά:

1 μπαγκέτα ψωμί Βούτυρο soft ανάλατο Μπόλικη ρίγανη 1/4 φέτα Χωριό Μερικές φέτες καπνιστή γαλοπούλα Φουαντρέ Υφαντής Μπόλικο δενδρολίβανο 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Αλάτι/πιπέρι φρέσκα φύλλα δυόσμου για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε λεπτές φετούλες, απλώνουμε επάνω τους μια καλή στρώση βούτυρο, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ζεσταίνουμε στον φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου 5 λεπτά. Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ την φέτα με το δενδρολίβανο, τη μουστάδα, την πιπεριά Φλωρίνης πολύ ψιλοκομμένη και λίγο αλατοπίπερο. Όταν βγάλουμε τις μπρουσκέτες από τον φούρνο, όπως είναι ζεστές, απλώνουμε επάνω τους μια φέτα καπνιστή γαλοπούλα και με ένα κουτάλι, λίγο από το μίγμα της φέτας. Στολίζουμε το πιάτο με φύλλα δυόσμου και σερβίρουμε στο γιορτινό τραπέζι, πριν το κύριο πιάτο!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα