Life

Παγκόσμια ημέρα ύπνου: Ας τον κάνουμε καλύτερο!

Ο ιδανικός τρόπος να γιορτάσεις τη Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου είναι να κάνεις κάτι για να το βελτιώσεις.

Parallaxi
παγκόσμια-ημέρα-ύπνου-ας-τον-κάνουμε-κ-517577
Parallaxi

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, η Επιστημονική Ομάδα «Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής στον Ύπνο» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, επισημαίνει:

Ο ύπνος, μαζί με τη λήψη τροφής, νερού και την αναπνοή είναι βασικές ανάγκες του οργανισμού μας και η μακροχρόνια στέρηση του είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, που περιλαμβάνει τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τον καρκίνο, την άνοια και το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ο ανεπαρκής ύπνος αυξάνει την όρεξη, με αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους.

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει, εκτός των άλλων, σε υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα μείωση της απόδοσή μας στην εργασία ή στις σπουδές και σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Τα τελευταία 50 χρόνια, η μέση διάρκεια ύπνου στο δυτικό κόσμο έχει μειωθεί κατά δύο ώρες (2h) περίπου και ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων κοιμάται πλέον λιγότερο από επτά ώρες (7h), που θεωρείται το ελάχιστο για να μην υπάρξουν προβλήματα υγείας από την στέρηση ύπνου.

Ο ύπνος που τέθηκε σε απειλή με την πανδημία, επιστρέφει σήμερα ως ένα υπέρτατο αγαθό.

Πώς θα εξασφαλίσουμε λοιπόν τον ιδανικό ύπνο; Με ένα εξαιρετικό στρώμα!

AfrOnline

Μία ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία Κατασκευής Στρωμάτων & Προϊόντων ύπνου, που ιδρύθηκε από τους Ιωάννη και Στυλιανό Θ. Προκοπίδη έχοντας κληρονομήσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Το 1982 ο Θεόδωρος Προκοπίδης ιδρύει μία από τις πρώτες βιοτεχνίες επεξεργασίας Αφρώδους Υλικού (Αφρολέξ) στην Ελλάδα, η οποία πολύ γρήγορα διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στις επόμενες δεκαετίες, κατορθώνοντας έτσι να γίνει ηγέτης στον συγκεκριμένο χώρο, με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000m2 και 1.500m2 στεγασμένο χώρο παραγωγής με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους, οι γιοί του ιδρυτή, εκμεταλλευόμενοι τα 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, το πολυάριθμο πελατολόγιο, τον κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και την πολύτιμη τεχνογνωσία, επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στον κλάδο της στρωματοποιίας με εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα στρώματα Αφρού αλλά και Ελατηρίων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Με εμπειρία, όραμα και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου από διεθνείς εκθέσεις αλλά και με τη σημασία στη λεπτομέρεια ως βασική προϋπόθεση, το αποτέλεσμα είναι άρτια προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Τα Στρώματα Αφρού της AfrOnline είναι Χειροποίητα & Ελληνικά και χαρακτηρίζονται από Μέγιστη Αντοχή & Ανατομικότητα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όλα τα Στρώματα Αφρού Νέας Γενιάς κατασκευάζονται με Κορυφαία Ποιότητα & Υλικά όπως: Memory, Comfort Foam, Latex και άλλα νέα υλικά..

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, περνώντας από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Συγχρόνως, με σκοπό να συμβαδίσουν με το πνεύμα της εποχής και για την επίτευξη της απευθείας λιανικής πώλησης (Direct Sale), ιδρύουν το 2015 το πρώτο ηλεκτρονικό (e-shop) Πρατήριο Βιο/νίας Στρωμάτων στην Ελλάδα σε τιμές Χονδρικής και μάλιστα με διαστάσεις και ποιότητα κατά παραγγελία.

Και το όνομα αυτού: AfrOnline! (Αφρός + Online)

Και επειδή ύπνος δεν είναι μόνο το στρώμα, Μαξιλάρια, Κρεβάτια (Μεταλλικά, Ξύλινα και Ντυμένα), Μηχανισμούς Επίπλων, σας περιμένουν στους ειδικούς.

Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό στο τμήμα πωλήσεων (2310-588.088) της AfrOnline, βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις και να λύσει όλες σας τις απορίες. Θα σας καθοδηγήσει βοηθώντας σας να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

Ιδανικη επιλογή το best seller ης εταιρίας: Ανατομικό στρώμα Navarino mini-Pocket 7 Ζωνών

Hybrid (2-σε-1) Στρώμα + Ανώστρωμα Ενσωματομένο Ανώστρωμα Eurotop 5cm Γαζωτή Φάσα από Αλέκιαστο Ύφασμα Iron Grey 31cm ύψος (με απόκλιση +/- 1.5cm) Αμερικάνικων Προδιαγραφών 80mm Στρώσεις Άνεσης 20mm 100% Memory Foam 3G / 20mm HR Ergo Foam / 40mm Super Comfort Foam 2 Πλευρών (Μέτριο/Μαλακό) Περιμετρική στήριξη DURO Foam Plus+ (100mm) Αντιμικροβιακό ύφασμα Aloe Vera                                                                                                                            6 χρόνια εγγύηση Χειροποίητο / Ελληνικής Κατασκευής Πιστοποιητικό ISO 9001:2015 Πιστοποιητικό υφάσματος OEKO-TEX® Standard 100

Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα ‘Ύπνου:

Όλα τα Στρώματα Εντός Προσφοράς έως -70% (παράταση έως Σάββατο 18/3)

*Showroom: Κολοκοτρώνη 7, Σταυρούπολη – Θεσσαλονίκη, Eshop: https://www.afronline.gr,  Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2310-588.088, Facebook, Instagram

DM Relaxing Comfort

Η επιχείρηση DM Relaxing comfort είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως βασικό αντικείμενο την παραγωγή μαξιλαριών ύπνου και μαξιλαριών για το σαλόνι (Γεμισμάτα διακοσμητικά-πλάτες).

H DM relaxing comfort με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της χονδρικής πώλησης και σε συνεργασία με υγιέστερες στον κλάδο της επιχειρήσεις αποφάσισε την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της λιανικής πώλησης με την δημιουργία του e-shop και με την επίτευξη της απευθείας λιανικής πώλησης.

Η εταιρεία ειδικεύεται στο να καλύψει τις ανάγκες σας, με ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα. Δείχνοντας μας εμπιστοσύνη επιλέγετε ένα άριστο προϊόν στις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για την οικία σας, είτε για τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου σας, είτε για την ανακαίνιση της επιχείρησης σας, είτε για να σας προμηθεύσουμε με χονδρική πώληση.

Ιδανικές επιλογές το Στρώμα αφρού με latex – Ελαστικότητα και σωστή στήριξη στο σώμα

– Eιδικό πανί στρωματοποιίας

-Λάτεξ 2cm

-Αφρός Νο400 16cm

-Περιμετρικό φερμουάρ

-Χειροποίητο Ελληνικής κατασκευής

Καθώς και το Στρώμα αφρού με Memory foam

– Eιδικό πανί στρωματοποιίας

-Αφρός μνήμης 4cm

-Αφρός Νο400 16cm

-Περιμετρικό φερμουάρ

-Χειροποίητο Ελληνικής κατασκευής

Δεν στερούνται τίποτα από τα συμβατικά με τα ελατήρια, υπάρχουν σε όλες τις αισθήσεις , μαλακό σκληρό μέτριο κλπ ( σκέτος αφρός , με αφρό μνήμης ή λάτεξ ). Όλα είναι με κάλυμμα περιμετρικό με φερμουάρ ώστε να αφαιρείται και να πλένεται.

*Dm, relaxing comfort, Βόλβης 10 Νικόπολη Θεσσαλονίκης, Τ.(+30) 6931583406 , (+30)2314030565, https://dmrelaxing.gr, Facebook, Instagram

Cocomat

Από το 1989, με όραμα τον ονειρώδη ύπνο σε όσους κοιμούνται στα στρώματα και τα κρεβάτια της. Η σοφία της Φύσης ως πηγή έμπνευσης και οδηγός, κάθε φορά που ξυπνάτε χαρούμενοι, έχοντας απολαύσει τον ύπνο σας, συμβάλλετε στην πραγμάτωσή του

Όλα τα στρώματα μας, τα μαξιλάρια και τα προϊόντα ύπνου είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο στην Ξάνθη, στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι μπορούμε να φτιάξουν κυριολεκτικά οτιδήποτε. Το εργοστάσιό  έχει σχεδόν ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα και το ποσοστό ανακύκλωσης φτάνει στο 96%. Χωρίς καπνό ή θόρυβο, με έμπειρους τεχνίτες να δουλεύουν υπομονετικά, ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους για ξυλουργικές εργασίες, με σεβασμό στο περιβάλλον και στο οικοσύστημα της περιοχής.

Με τη χρήση φυσικά ανακυκλώσιμων υλικών, όπως το βαμβάκι, τα φύκια, το μαλλί και το ξύλο, που προέρχονται από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με πάθος για την αειφόρο ανάπτυξη, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, το σεβασμό  στο περιβάλλον, με ίσες ευκαιρίες μεταξύ των εργαζομένων αγκαλιάζοντας ανθρώπους κάθε εθνικής, πολιτιστικής ή θρησκευτικής προέλευσης.

Το νέο στρώμα Επίκουρος

Το πρωτοποριακό στρώμα Επίκουρος είναι η επιτομή της λειτουργικότητας και της προσαρμοστικότητας και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον ύπνο.

Αποτελούμενο από 3 διαφορετικά μικρο-στρώματα, τα οποία χωρίζουν την επιφάνειά του σε 3 διαφορετικές ζώνες, το στρώμα Επίκουρος σας επιτρέπει να τοποθετείτε τα τμήματά του σε τέτοια διάταξη, ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις του σώματός σας. Μάλιστα μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξή του, όποτε εσείς επιθυμείτε και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στο πάνω μέρος του, ο Επίκουρος διαθέτει ένα ενσωματωμένο, ενιαίο ανώστρωμα, το οποίο θα αγκαλιάσει το σώμα σας, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη σε ολόκληρο το μήκος της σπονδυλικής στήλης. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ξεκουράζεστε στην πιο φυσική και υγιή για το σώμα σας θέση. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Φυσικά Υλικά: Φυσικό Καουτσούκ, Ίνες Κοκοφοίνικα, Ίνες Αλογότριχας, Ίνες Κάκτου και Θαλάσσια Φύκια. Ελαστικότητα: Πολύ Μεγάλη ελαστικότητα Ύψος: +/- 27 εκ. Εξωτερικό κάλυμμα: Αφαιρούμενο και πλενόμενο από 100% οργανικό βαμβάκι. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2 διαφορετικούς χρωματισμούς καλύμματος. Διαθέσιμο και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα ‘Ύπνου: Κάθε μέρα καλού ύπνου είναι σημαντική! Γι’ αυτό και όλο το μήνα Μάρτιο με την αγορά ενός μαξιλαριού COCO-MAT η εταιρία σας κάνει ΔΩΡΟ άλλο ένα!

*Cocomat, Καταστήματα Θεσσαλονίκης: Παύλου Μελά 11, Διαγώνιος – Ανδριανουπόλεως 24, Καλαμαριά – Χάλκης 3, Πυλαία, https://www.coco-mat.com/gr_el/, Facebook, Instagram

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα