Παγωτό με χοιρινό κανείς;
Να πούμε καλή όρεξη;
Αν αναρωτιέσαι γιατί οι τάσεις ξεκίνησαν να επηρεάζουν και το αγαπημένο παγωτό που ομολογουμένως ήταν ήδη υπέροχο, τότε κρατήσου γερά γιατί το φετινό trend θέλει να μπλέξει το γλυκό με το αλμυρό σε παγωμένη εκδοχή.
Ο λόγος για το παγωτό με χοιρινό που έκανε την εμφάνισή του στις ΗΠΑ και από τότε έγινε viral στο instagram με ολοένα και περισσότερα σημεία ανά τον κόσμο να εμπνέονται από αυτό και να προσπαθούν να λανσάρουν και το δικό τους αλμυρό-γλυκό παγωτό.
Το συγκεκριμένο παγωτό με χοιρινό θα κυκλοφορήσει στο New Jersey από την φάρμα Windy Brow στην οποία ανήκει και η ιδέα. Το παγωτό της Windy Brow έχει καραμελωμένα κομμάτια χοιρινό, αυγόφετες από τσουρέκι και σιρόπι σφενδάμου. Καλή όρεξη;
Μην ξεχνάμε ότι περίεργες αλλά πετυχημένες γεύσεις παγωτού όπως τζατζίκι και ούζο έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, στο δημοφιλές Pagoseto για το οποίο έχουν γράψει δεκάδες ξένοι τουριστικοί οδηγοί. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.