πρόσωπα-αλλιώς-αλέξανδρος-αβδαρμάνη-923975

Life

Πρόσωπα αλλιώς: Αλέξανδρος Αβδαρμάνης

Απαντά στο ερωτηματολόγιο Στανισλάφσκι.

Νόπη Ράντη
Νόπη Ράντη

(Σύμφωνα με τη μέθοδο Στανισλάβσκι, τα βασικότερα ερωτήματα που πρέπει ο κάθε χαρακτήρας να μπορεί να απαντήσει ώστε να θεωρείται ολοκληρωμένος και αληθινός, είναι:

Ποιος είμαι, πού είμαι, τι κάνω, τι θέλω και το μαγικό Εάν που ορίζει μια φανταστική συνθήκη).

Ποιος είσαι; 

Είμαι ο DJ alex και το όνομα μου είναι Αλέξανδρος Αβδαρμάνης. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι DJ σε διάφορα γνωστά στέκια της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 25 χρόνια και τα καλοκαίρια στο αγαπημένο μου νησί την Ανάφη. Εκτός από μουσικός δισκοθέτης ασχολούμαι και με την οικογενειακή μας επιχείρηση στον χώρο της υπόδησης.  Τα βράδια που δεν παίζω μουσική μ’ αρέσει να πηγαίνω σε συναυλίες και κινηματογράφο σε ταινίες σινεφίλ. Επίσης αγαπώ τη λογοτεχνία και τη θάλασσα.

aleksandros-avdarmanis-1.JPG

Που είσαι; 

Ζω στη Θεσσαλονίκη σχεδόν όλη μου τη ζωή και πιο συγκεκριμένα στην Πυλαία. Γεννήθηκα στο Λεονμπεργκ λίγο έξω από την Στουτγκάρδη στην τότε Δυτική Γερμανία με καταγωγή από την λίμνη Βεγορίτιδα στους νομούς Πέλλας και Φλωρίνης. Τρέξιμο στην παραλία της πόλης και ο γύρος την Άνω Πόλης είναι για μένα αγαπημένα πράγματα που μπορείς να κάνεις στην πόλη. Και καμιά βουτιά στην κοντινές παραλίες.

Τι κάνεις; 

Τα πρωινά είμαι στο εργαστήριο, σε είδη υπόδησης σε μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική δουλειά και 2 με 3 βράδια προσπαθώ να διασκεδάσω και να χαλαρώσω τους θαμώνες στα στέκια όπου παίζω μουσική.

aleksandros-avdarmanis-2.JPG

Τι θέλεις; 

Να σταματήσει ο πόλεμος, να σταματήσει και η βία που τα τελευταία χρόνια είναι σε έξαρση, ειδικά κατά των γυναικών. Σε προσωπικό επίπεδο επιθυμώ υγεία και να είναι καλά οι γύρω μου. Σαν DJ θέλω αυτός που θα έρθει στο μαγαζί να περάσει όμορφα και να του αφήσει κάτι η μουσική μου.

aleksandros-avdarmanis-4.JPG

Εάν.. θα 

Αν είχα την δυνατότητα θα ήθελα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο με ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή… Επίσης θα ήθελα να πεταχτώ μια βόλτα μέχρι την δεκαετία του ’70, σε μια πιο αθώα εποχή, χωρίς κινητά και να ακούσω όλα εκείνα τα αριστουργήματα την ημέρα της κυκλοφορίας τους.

Selfie: 

Γεννήθηκα τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ΄70 μέσα στην δικτατορία. Ζω στη Θεσσαλονίκη και ασχολούμαι με την υπόδηση και την μουσική.  Μιλάω Αγγλικά, Ισπανικά και λίγα ιταλικά και σερβικά. Μου αρέσει να συλλέγω βινύλια αν και τώρα τελευταία έγινε ακριβό το σπορ. Και φυσικά υποστηρίζω τον Άρη Θεσσαλονίκης.

aleksandros-avdarmanis-3.JPG
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα