(Σύμφωνα με τη μέθοδο Στανισλάβσκι, τα βασικότερα ερωτήματα που πρέπει ο κάθε χαρακτήρας να μπορεί να απαντήσει ώστε να θεωρείται ολοκληρωμένος και αληθινός, είναι:
Ποιος είμαι, πού είμαι, τι κάνω, τι θέλω και το μαγικό Εάν που ορίζει μια φανταστική συνθήκη).
-Ποια είσαι;
Μία πηγή δημιουργίας Μία γυναίκα Μία μητέρα Μία ερωμένη Μία φίλη Μία ανάμνηση Μία επιθυμία Μία γεύση Μία θάλασσα Μία λαχτάρα για ζωή Μία στιγμή στον χρόνο Και πολλά ερωτηματικά!
-Που είσαι;
Δίπλα σου
-Τι κάνεις;
Σε παρατηρώ Σε καθρεφτίζω Σου χαϊδεύω το πρόσωπο
-Τι θέλεις;
Να με δεις! Να σε δω!
-Εάν…….θα…
Εάν θα είχα ένα μαγικό ραβδί θα άλλαζα συνεχώς τους ρόλους των ανθρώπων μεταξύ τους, για μία μέρα. Την γυναίκα με τον άντρα, την μαμά με την κόρη, τον αστυνομικό με τον αναρχικό, εσένα μ εμένα, ελπίζοντας έτσι να καταργήσω κάθε δυαδικότητα.
Selfie:
Αθηνά Δράγκου. Σκηνοθέτις/ ερευνήτρια Σωματικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στη Φιλοσοφική Σχολήτου Α. Π. Θ., κλασικό Χορό και Θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της ( ΜΑ) στη Σκηνοθεσία Θεάτρου στο Middlesex University of London και το διδακτορικό της στο Ασιατικό Θέατρο στο Royal Holloway University of London. Έχει σκηνοθετήσει πολλαπλές παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λονδίνο, Ταϊλάνδη, Μπαλί. Υπήρξε συνιδρύτρια του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Α4Μ (Ολυμπίου Διαμαντή 30) όπου και παρουσιασε το 1ο Φεστιβάλ Ασιατικού Θεάτρου. Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην 13η Διεθνή Έκθεση Σκηνογραφίας και Παραστασιολογίας της Πράγας (Prague Quadrennial of Performance Design and Space, PQ) με το έργο ‘’Project Οδύσσειες: Θεσσαλονίκη’’ I & II. Το 2018 διοργάνωσε το Off Borders Festival of Electroacoustic Music , Video& Performance Art, σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης , με συμμετοχές από Ελλάδα , Γερμανία και Ισραήλ. Έχει δημιουργήσει διάφορες δράσεις και performances ως όχημα κοινωνικής αλλαγής, (Art as Social Change), ανάμεσά τους και το project ‘Green Living Streets’.