Ελλάδα

Mad Video Music Awards: Η ανακοίνωση του MEGA για το περιστατικό βίας

Έλενα Παπαρίζου: Ετοιμάζει μήνυση η δισκογραφική της εταιρεία για τα επεισόδια των Mad Video Music Awards. 

Parallaxi
mad-video-music-awards-η-ανακοίνωση-του-mega-για-το-περιστατ-905302
Parallaxi

Τα Mad Video Music Awards επέστρεψαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Την μεγάλη μουσική γιορτή ωστόσο, αμαύρωσαν οι τράπερς Light και Snik που πιάστηκαν στα χέρια δύο φορές, με αποτέλεσμα να διακοπή το σόου για αρκετή ώρα και μάλιστα να τραυματιστούν οι Έλενα Παπαρίζου και Ρούλα Κορομηλά.

Η ανακοίνωση του MEGA

Το MEGA, που θα μεταδώσει τα βραβεία την 1η Ιουλίου στις 21:00, εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα γεγονότα.

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα και τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των Mad Video Music Awards από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Μεγάλο Κανάλι.

    Σε παρόμοια ανακοίνωση προέβη και το Mad Tv
    «ΤαMad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram. «Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», καταλήγει η ίδια.
    Έλενα Παπαρίζου: Ετοιμάζει μήνυση η δισκογραφική της εταιρεία για τα επεισόδια των Mad Video Music Awards
    Την ώρα του δεύτερου επεισοδίου, στη σκηνή βρισκόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία ήταν έτοιμη να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, η οποία δεν ήταν άλλη από την Έλενα Παπαρίζου. Όπως υποστήριξε η 34χρονη, προσπάθησε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της. «Όχι βία, όχι βία. Εδώ είναι γιορτή» φώναζε από τη σκηνή, τη στιγμή του άγριου καβγά.  
    Από τα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο φαίνεται πως η τραγουδίστρια ήταν τρομοκρατημένη και κατέβαλε πραγματική προσπάθεια για ν’ αποχωρήσει. Xρειάστηκε, μάλιστα, να πατήσει ακόμη και πάνω στα καθίσματα στην προσπάθειά της να φύγει, ενώ οι τράπερς συνέχιζαν ν’ ανταλλάσσουν μπουνιές και πίσω της έπεφταν καρέκλες.
    Τελικά, η τραγουδίστρια έφυγε από τα Mad VMA 2022 και δεν επέστρεψε για το act της με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Νίκο Παναγιωτίδη, ούτε φυσικά για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αντίθετα, πάνω στη σκηνή ανέβηκαν μόνο η Joanne και η Marseax. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών, ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της Ελενας Παπαρίζου θα προχωρήσει σε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη. 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)
      Σχετικά Αρθρα
      Σχετικά Αρθρα