Διαμονή

Μarbella Corfu: Άνοιξε τις πόρτες του με νέες, δυναμικές συνεργασίες

Μια νέα σεζόν γεμάτη γεύση, φύση, και μοναδικές εμπειρίες!

Parallaxi
μarbella-corfu-άνοιξε-τις-πόρτες-του-με-νέες-δυνα-929711
Parallaxi

Το MarBella Corfu άνοιξε τις πόρτες του στις 9 Απριλίου και παρουσιάζει το πλούσιο «γαστρονομικό ημερολόγιό» του για το 2022, το οποίο περιέχει τη λειτουργία νέων εστιατορίων, καθώς και συνεργασίες με διεθνούς φήμης αναγνωρισμένους σεφ. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά ν’ απολαύσουν την επιτυχημένη σειρά γαστρονομικών event -Greek Chefs Abroad- που επιστρέφουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έπειτα από το επιτυχημένο περσινό ντεμπούτο. Η γαστρονομία εξάλλου, αποτελεί πάντα έναν από τους βασικούς πυλώνες εμπειριών που προσφέρει κάθε προορισμός της MarBella Collection.

Το βραβευμένο, family-friendly MarBella Corfu βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Περιστερών, μια ειδυλλιακή και γαλήνια γωνιά της νοτιοανατολικής πλευράς της Κέρκυρας.

Κρυμμένο μέσα σε καταπράσινους κήπους σε μια δασώδη πλαγιά, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, αλλά και όσους επισκέπτες επιθυμούν να χαλαρώσουν, ν’ αφεθούν στα κρυστάλλινα νερά, καθώς και ν’ απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες στο ύπαιθρο.

Καγιάκ, πεζοπορία και γιόγκα, αποτελούν μερικές μόνο από τις προτάσεις δραστηριοτήτων, που συμπληρώνονται από ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που δημιουργήθηκε από την Wellco Health & Fitness αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Τέλος, για τους φίλους του υγρού στοιχείου κάθε ηλικίας στις 15 Μαϊου ανοίγει τις πόρτες του το Anemelia Aqua Park το οποίο περιλαμβάνει 8 διαφορετικές τσουλήθρες, μια infinity πισίνα για τους γονείς η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα καθώς και το ομώνυμο Anemelia Bar, που παρέχει απεριόριστο παγωτό και ελαφριά γεύματα μέσα από το πακέτο Ultra All-Inclusive. 

Έτσι, κάθε  οικογένεια θα μπορεί ν’ ανεφοδιαστεί με «καύσιμα» χωρίς να χρειάζεται να διακόπτει τη διασκέδασή της!

marbella-corfu2.png

Η πρωτοπορία, στοιχείο της γαστρονομίας

Η γαστρονομική σεζόν του 2022 περιλαμβάνει και τη συνεργασία με τον πρωτοποριακό σεφ Γιάννη Κιόρογλου, που ενώνει τις δυνάμεις του με το MarBella Corfu αναλαμβάνοντας καθήκοντα ως Consultant Chef προκειμένου να επιβλέψει τα εγκαίνια και τη λειτουργία των νέων εστιατορίων του ξενοδοχείου, Celeste και Kum Kuat. 

Κατά την επιτυχημένη συμμετοχή του στον 1ογαστρονομικό θεσμό της MarBella Collection το 2021, Greek Chefs Abroad Culinary Series, ο Γιάννης Κιόρογλου κατέπληξε τους καλεσμένους μέσα από ένα δείπνο πέντε πιάτων, που ανέδειξαν ταυτόχρονα τόσο τα άριστης ποιότητας μεσογειακά προϊόντα, όσο και το πλούσιο αίσθημα της ελληνικής φιλοξενίας. 

 Και τα δύο αυτά στοιχεία είναι χαρακτηριστικά της δουλειάς του δημιουργικού σεφ, που τον συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας σε διάσημα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Ο Γιάννης Κιόρογλου είναι διεθνώς αναγνωρισμένος χάρη στη δουλειά του ως Executive Chef σε εστιατόρια όπως τα La Petite Maison και La Guérite -δύο από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς των Καννών- αλλά και το παρισινό Victoria.

marbella-corfu3.png

«Άνοιγμα» στη διεθνή γαστρονομία

Από τις αρχές Μαϊου, θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες του MarBella Corfu δύο νέοι χώροι υψηλής γαστρονομίας, αφιερωμένοι σε δύο από τις πλέον χαρακτηριστικές κουζίνες του πλανήτη: τη γαλλική και την ασιατική.

Σε μια ιδανική τοποθεσία η οποία περιβάλλεται από νερό, το Kum Kuat εισάγει την Pan-Asian κουζίνα στη γαστρονομική σειρά προσφορών του MarBella Collection. Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Ultra All-Inclusive και Hμιδιατροφής- Dine Around, οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν εδώ à la carte ή να απολαύσουν έναν διεθνή μπουφέ πρωινού. Το à la carte μενού με γαστρονομικές επιρροές απ’ όλη την Ασία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χταπόδι σχάρας με γλάσο τεριγιάκι και αρνίσια παϊδάκια μαριναρισμένα σε καντονέζικη σάλτσα με κρέμα miso καπνιστής μελιτζάνας.

Το Celeste είναι ένα εστιατόριο à la carte γαλλικής κουζίνας -και πιο συγκεκριμένα, με λαχταριστές δημιουργίες εμπνευσμένες από την κουζίνα της Προβηγκίας. Οι καλεσμένοι του θα βιώσουν την εμπειρία των «διακοπών μέσα στις διακοπές» καθώς από την Κέρκυρα θα μεταφερθούν στην Κυανή Ακτή χάρη στον εκλεπτυσμένο και κομψά διαμορφωμένο χώρο του, αλλά και κλασικά πιάτα της περιοχής όπως το Tartare du Boeuf και Daube à la Niçoise. Τόσο το Celeste όσο και το Kum Kuat θα είναι διαθέσιμα προς τους επισκέπτες μέσω του προγράμματος Dine Around της MarBella Collection.

marbella-corfu1.png

Η Σειρά Γαστρονομικών Event Greek Chefs Abroad

Έπειτα από μια πετυχημένη χρονιά το 2021, οι Έλληνες Σεφ του Εξωτερικού επιστρέφουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος μ’ ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί και στα τρία ξενοδοχεία. Διάσημοι Έλληνες σεφ, από το εξωτερικό πλαισιώνουν με γαστρονομική μαγεία τους σεφ της MarBella Collection, συνδημιουργώντας μια σειρά από αποκλειστικά MarBella Collection Menus, επιμελημένα και εμπνευσμένα από ελληνικές συνταγές και τοπικά προϊόντα. Αυτές οι γαστρονομικές εκδηλώσεις θα έχουν ως επίκεντρο την αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική γευστική εμπειρία.

marbella-corfu4.png

Σχετικά με τη MarBella Collection

O Όμιλος MarBella Collection αποτελεί ένα δυναμικά εξελισσόμενο ξενοδοχειακό group το οποίο για περισσότερα από 50 χρόνια προάγει την εξαιρετική ελληνική φιλοξενία μέσα από τα δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα: το οικογενειακό 5-αστερό MarBella Corfu στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών (το οποίο τα τελευταία 3 χρόνια βραβεύεται με το Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards ως ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά καλοκαιρινά resort), το γειτονικό Adults Only Suite hotel MarBella Nido Suite Hotel & Villas, ενεργό μέλος των Small Luxury Hotels of the World ενώ το Μάιο του 2021 το MarBella Elix, το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου εκτός Κέρκυρας υποδέχτηκε τους πρώτους του επισκέπτες στην πανέμορφη περιοχή Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας.

Οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις των ταξιδιωτών αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία και τις προτεραιότητές τους. Με στόχο να ανταποκρίνεται αδιάκοπα στις ανάγκες των ταξιδιωτών, η MarΒella Collection δημιούργησε τρεις μοναδικές ξενοδοχειακές μονάδες, μία για κάθε lifestyle: ένα πολυτελές ξενοδοχείο adults-only, μία μονάδα πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και μία για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν πολυτελείς διακοπές με την επιθυμία τους για περιπέτεια. Κάθε μία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των απαιτητικών πελατών της, ορίζοντας παράλληλα και οι τρεις τους κοινές αξίες: εξαιρετική εξυπηρέτηση, εντυπωσιακές εμπειρίες και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Καθώς βαδίζουν το μονοπάτι τους ζωής, οι πελάτες της MarBella Collection επιστρέφουν ξανά και ξανά σε κάθε μια από τις εκπληκτικές ξενοδοχειακές μονάδες με στόχο να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους που μεταβάλλονται και εξελίσσονται διαρκώς.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα