Γευση

Μουσική ζωντανή και σπουδαίες γεύσεις με θέα το Λευκό Πύργο

Η απόλυτη παρεΐστικη πρόταση για το φετινό καλοκαίρι στο κέντρο 

Parallaxi
μουσική-ζωντανή-και-σπουδαίες-γεύσει-901827
Parallaxi

Φωτογραφίες: Σάκης Μπιτλόγλου

Σε μια πόλη με τεράστια παράδοση στη μουσικές σκηνές, από τα ”Δέκα βήματα στην άμμο” και την “Όμορφη Νύχτα” μέχρι την ”Τήνελα” , τα τελευταία χρόνια τα πράγματα άλλαξαν.

Η στροφή σε άλλου τύπου διασκέδαση οδήγησε σε αλλαγές τη νύχτα. Την ένδοξη μουσική ιστορία της πόλης διασώζει η μουσική σκηνή “Πριγκηπέσσα” το σημείο αναφοράς για το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι εδώ και δεκαπέντε χρόνια στην Θεσσαλονίκη,

Η Πριγκηπέσσα που διευρύνει την λειτουργία της και γράφει ένα ακόμα ωραίο κεφάλαιο στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Ο πλήρως ανακαινισμένος εσωτερικός χώρος με την απέριττη αισθητική, είναι πλέον ενιαίος με τον εξωτερικό, απ’ όπου απολαμβάνει κανείς την υπέροχη θέα στον Θερμαϊκό, καθώς και το σημείο αναφοράς της πόλης, τον Λευκό Πύργο.

prigkipessa-new-4.jpg

Ένας καλαίσθητος, νέος, ζεστός, ανεπιτήδευτος, καθαρός και φιλόξενος χώρος με ποιοτική λαϊκή μουσική, με τραπεζάκια έξω είναι ανοιχτός όλο το καλοκαίρι, φιλοξενώντας παλιούς και νέους, ταλαντούχους μουσικούς.

prigkipessa-new-1.jpg

Τα μουσικά προγράμματα συμπληρώνει η εκλεκτή Μεσογειακή κουζίνα, με καθημερινή λειτουργία από το μεσημέρι. Κουζίνα ξεχωριστή που αποθεώνει τις γεύσεις της γαστρονομικής μας παράδοσης σε τιμές εξαιρετικές και με τη σφραγίδα της ιστορικής σκηνής.

Το στέκι των καλλιτεχνών της πόλης, των σημαντικών μουσικών και τραγουδιστών της, θα είναι ανοιχτό όλο το καλοκαίρι με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια από παλιούς αλλά και νέους ταλαντούχους μουσικούς κάθε βράδυ, αλλά και με διαλεγμένες μουσικές που θα συνοδεύουν το μεσημεριανό τσίπουρο στο δροσερό δρομάκι.

prigipessa-2.JPG

Όπως ακριβώς μάθαμε σε αυτή την πόλη να απολαμβάνουμε τη μεσημεριανή μας ανάπαυλα εδώ και δεκαετίες σε μια εξαιρετική αναβίωση ενός παρεϊστικου κλίματος με ολοκαίνουριο τρόπο και σεβασμό στην παράδοση. 

Μια εμπειρία ψυχαγωγίας με υψηλή αισθητική ατην Καλοκαιρινή “Πριγκηπέσσα”

progkipessa-4.JPG
prigkipessa-new-5.jpg

 

Το καλοκαίρι η “Πριγκηπέσσα” σας περιμένει καθημερινά από το μεσημέρι με διαλεγμένα πιάτα και σαλάτες από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και ποιοτικά χειροποίητα μεζεδάκια που συνοδεύουν το τσίπουρο και το ούζο.

progkipessa-5.jpg
progkipessa-6.jpg
prigkipessa-9.jpg

Κάθε βράδυ μετά τις 8 (και μέχρι αργά το βράδυ), διαφορετικά σχήματα της πόλης, αποτελούμενα από παλιούς και νέους μουσικούς “ντύνουν” μουσικά, με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια χωρίς ηχητική ενίσχυση, το σκηνικό στο όμορφο δρομάκι του κέντρου της πόλης με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Στην “Πριγκηπέσσα” δεν είναι καθόλου απίθανο να συναντήσει κάνεις κορυφαίους μουσικούς και ανθρώπους της τέχνης, να συμπράττουν χωρίς πρόγραμμα με την ορχήστρα… και όλοι, μαζί με τους θαμώνες να γίνονται μια παρέα…!

prigkipessa-new-6.jpg

Ρεμπέτικα και Λαϊκά Τραγούδια 

Στην «Πριγκηπέσσα» ο μουσικός πολιτισμός είναι τρόπος ζωής. Με καλή ελληνική λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.

Μεσογειακή Κουζίνα

Η Μεσογειακή κουζίνα με εξαιρετικά πιάτα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, ποιοτικά μεζεδάκια να συνοδεύουν το τσίπουρο ή το ούζο, αποτελούν το συνδετικό υλικό για παρέα και συναναστροφή, προσφέροντας μία καθημερινή εμπειρία ψυχαγωγίας.

prigkipessa-8.jpg
prigkipessa-7.jpg

*Πριγκηπέσσα Μουσική Σκηνή, Φιλικής Εταιρείας 5, Τ. 231 027 3542, http://www.prigipessa.gr/, Facebook, Instagram

prigkipessa-new-3.jpg

Advertorial

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα