Featured

NEW ENTRIES: Οι πρώτες αφίξεις του χρόνου

Τέσσερις ωραίες αφίξεις στην Θεσσαλονίκη άνοιξαν τις πόρτες τους, έχουν ενδιαφέρον και σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε

Parallaxi
new-entries-οι-πρώτες-αφίξεις-του-χρόνου-872187
Parallaxi

Το νέο έτος βρίσκει την πόλη με τέσσερις νέες αφίξεις διαφορετικές μεταξύ τους, που σας προτείνουμε να τις ανακαλύψετε. Το κοινό τους σημείο; Η έμπνευση, η ποιότητα και η αγάπη για αυτό που προσφέρουν. Πάμε να τις τσεκάρουμε!

MyCare Apothecary

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, μία καλή ιδέα είναι να στραφούμε στη δύναμη της φύσης. Με αυτή τη φιλοσοφία και με μία ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπ’ όψιν τις ανθρώπινες ανάγκες, την αισθητική, τη γνώση και την επαφή με τη φύση, δημιουργήθηκε ένας φρέσκος και ιδιαίτερος χώρος στο κέντρο της πόλης .

Το MyCare Apothecary ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, καθώς η σωματική και η ψυχική υγεία μας είναι πιο ευάλωτες από ποτέ, επιστρατεύοντας τις θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης σε συνδυασμό με την ιατρική επιστήμη μέσα απο μία πλούσια γκάμα προϊόντων υγιεινής διατροφής, ευεξίας και περιποίησης – υψηλών προδιαγραφών – που διατηρούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά, προσφέροντάς σου τα ευεργετικά τους οφέλη .

Στο νέο αυτό χώρο μπορείς να ανακαλύψεις μοναδικά οργανικά καλλυντικά, τόσο φυσικά, που μπορείς ακόμη και να τα φας! Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις μεταξύ άλλων, τα 100% φυσικά κρητικά καλλυντικά BioAroma με αγνές ύλες από τον φύση , ελαιόλαδο, μελισσοκέρι, βότανα, δίκταμο, αλάδανο, άνθη κα , βασισμένα σε πανάρχαιες συνταγές του νησιού.

Η Bioaroma εμπιστεύεται τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης και ανατρέπει τους κανόνες της μοντέρνας κοσμετολογίας προχωρώντας στην παρασκευή καλλυντικών χωρίς νερό “Water free Products”. Κάτι που σημαίνει οτι αποτελούν συμπυκνωμένα ισχυρά προϊόντα τα οποία διαρκούν 4 φορές περισσότερο από τις κοινές κρέμες (που περιέχουν 60%-70% νερό) και χωρίς κανένα χημικό συντηρητικό. Στα συν τους οι προσιτές τιμές.

Highlight του My Care Apothecary: Κλείσε ραντεβού για μία δερμοανάλυση, ανάλυση σύστασης σώματος με τις πιο σύγχρονες συσκευές και πάρε τις απαραίτητες πληροφορίες για την υγεία και την ομορφιά σου!

*Καθηγητή Αντωνίου Κεραμοπούλου 5. (Αγίας Σοφίας), Τ .  2310 231002   www.mycareapothecary.gr 

Iberico

Μετά από μία μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο γαστρονομικό γίγνεσθαι της πόλης, η βραβευμένη ομάδα του Γλυκάνισου και του MAREA μεγαλώνει την γευστική της οικογένεια με μία πολλά υποσχόμενη προσθήκη.

Το όνομά του σε παραπέμπει σε μία εκλεκτή λιχουδιά της ιβηρικής χερσονήσου, το εξαιρετικό jamon iberico και σίγουρα δεν είναι τυχαίο καθώς το νέο αδερφάκι των 2 επιτυχημένων εστιατορίων απευθύνεται στους λάτρεις του κρέατος.

Ένας εντυπωσιακός χώρος υψηλής αισθητικής όπου κυριαρχεί η πέτρα και το μέταλλο, έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή και σε περιμένει για να απολαύσεις πιάτα μεσογειακής κουζίνας και premium κοπές.

Το Iberico άνοιξε στην δυτική είσοδο της πόλης, σε έναν χώρο με παράδοση στην αποθέωση του καλού κρέατος, αφού εκεί στεγαζόταν μέχρι πρότινος το Brizola. Αναμφισβήτητα μία άφιξη πολλά υποσχόμενη!

*Νικ. Μαντζάρου 18 & Κώττα Ρούλια T. 231 053 2800, Facebook

Anza Lounge Bar Restaurant

Με την άφιξη του ολοκαίνουργιου πεντάστερου Hotel Vanoro στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, καλωσορίσαμε και το νέο κομψό και προσεγμένο lounge bar restaurant ANZA στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Αποτελεί ιδανικό spot για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε για ένα πλούσιο πρωϊνό συνοδεύοντας έναν σπέσιαλ καφέ από matcha ή κουρκουμά, είτε για ένα ελαφρύ lunch, αλλά κι ένα απολαυστικό δείπνο στο τέλος της ημέρας,

Ενδείκνυται ακόμη και για ένα επαγγελματικό meeting, ή απλά για ένα ζεστό περιβάλλον για να χαλαρώσεις μετά τη δουλειά.

Στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου, οι σεφ δημιουργούν καθημερινά αυθεντικά, τοπικά, εμπνευσμένα πιάτα, με προϊόντα ντόπιων παραγωγών μετατρέποντας τις παραδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας σε μια σύγχρονη, γαστρονομική εμπειρία.

Η λίστα κρασιών του ANZA Lounge Bar & Restaurant προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία από τοπικά ελληνικά κρασιά, διασφαλίζοντας ότι κάθε πιάτο βρίσκει το ιδανικό του ταίρι για κάθε mood! Ένα πολυαισθητηριακό ταξίδι στην πόλη της Θεσσαλονίκης ξεκινά από το ANZA Lounge Bar & Restaurant!

*Δωδεκανήσου 6, T. 231 053 3832, Facebook

Stef Art

Ένας μικρός και ξεχωριστός χώρος δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό στον ιστορικό δρόμο της Μπαλάνου στην Πλατεία Άθωνος και “κλείνει” μέσα του τη φαντασία και την αγάπη της δημιουργού του, για πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες.

Η κα Στεφανία Εκμετζή που για χρόνια κατασκευάζει ιδιαίτερα αντικείμενα με βάση ανακυκλωμένα πάντα υλικά , αποφάσισε να ανοίξει αυτό τον χώρο για να μοιραστεί με το κοινό το πάθος της δημιουργίας. Στο κατάστημα τα πάντα είναι κατασκευασμένα με τα δυο της χέρια. Ακόμη και τα ράφια όπου εκτίθενται τα δημιουργήματά της, τα οποία έχουν φτιαχτεί χρησιμοποιώντας 8.000 φελλούς και κουτιά από ένα οινοποιείο.

Στο Stef Art μπορείς να βρεις υπέροχα κάδρα και ξύλινα κουτιά ζωγραφισμένα στο χέρι ή με τη μέθοδο της πυρογραφίας, κοσμήματα μακραμέ, υαλογραφίες και μοναδικά χρηστικά αντικείμενα από ξύλο, φιλοτεχνημένα, όπως σελιδοδείκτες, ένα  ρολόι, έναν  δίσκο, ένα γουδί ή ακόμη κι ένα τάβλι.

Extra Tip: Εάν έχεις ένα αγαπημένο αντικείμενο, μπορείς να της το πας και να στο “μεταμορφώσει” σε ένα έργο τέχνης. Αξίζει να το επισκεφτείς!

*Μπαλάνου 20, Κέντρο, Τ. 6973 993 386, Facebook, Instagram

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα