Κινηματογράφος

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (11/08-17/08)

Εσύ ποια θα πας να δεις; 

Parallaxi
οι-νέες-ταινίες-που-κάνουν-πρεμιέρα-αυ-904809
Parallaxi

Νέες προσθήκες έρχονται στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης αυτήν την εβδομάδα. Εσύ ποια θα πας να δεις;

Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

2022-08-10-4.png

1982. Ένας νεαρός αστυνομικός, που μεγάλωσε στις επικίνδυνες γειτονιές της Μαδρίτης, θα αναλάβει μια υπόθεση σε μια παραλιακή πόλη, με την ελπίδα όχι μόνο να θεραπευτεί η κόρη του από την ασθένειά της, αλλά να βρει και ο ίδιος ηρεμία. Αλλά με το που φτάνει θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια περίεργη υπόθεση για τον θάνατο του προκατόχου του. Η έρευνα του θα τον οδηγήσει σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο, όπου μια κοινότητα πρώην ναζιστών -οι οποίοι αναζητούνται για εγκλήματα πολέμου- κάνουν μια παραδεισένια ζωή.

Σκηνοθεσία: Oscar Aibar

Παίζουν: Ricardo Gomez, Vicky Luengo, Pere Ponce

Διάρκεια: 117 λεπτά

*ΕΛΛΗΝΙΣ 2: Πέμπτη έως Τετάρτη στις 22.40

SAS ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

e7d9929d26b6464df3498ba8b8593ab8.jpg

Ο Τομ Μπάκιγχαμ, ένας πράκτορας Ειδικών Δυνάμεων σε διαθεσιμότητα, πηγαίνει την Δρ. Σόφι Χαρτ από το Λονδίνο στο Παρίσι για να της κάνει πρόταση γάμου. Όταν το τρένο βρίσκεται στη Σήραγγα της Μάγχης, μια ομάδα βαριά οπλισμένων μισθοφόρων της οποίας ηγείται η Γκρέις Λιούιζ, παίρνει τον έλεγχο του τρένου και κρατάει τους επιβάτες αιχμάλωτους. Η Γκρέις απειλεί να τινάξει την σήραγγα και να κηρύσσει οικονομικό πόλεμο στην κυβέρνηση που έχει τα δικά της μυστικά να προστατέψει. Άοπλος και χωρίς επικοινωνία με την αντι-τρομοκρατική ομάδα, ο Τομ είναι η μοναδική ελπίδα της Σόφι και των επιβατών να επιβιώσουν.

Σκηνοθεσία: Magnus Martens

Παίζουν: Sam Heughan, Ruby Rose,  Andy Serkis

Διάρκεια: 116 λεπτά

*VILLAGE CINEMA COSMOS: Αίθουσα 8: Πέμπτη έως Τετάρτη στις 19.45 & 22.30

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

a-bookshop-in-paris-still-28-830x500.jpg

O Βιντσένζο μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ. Γοητευμένος από την ενέργειά της, θα αρχίσει και πάλι να νιώθει να του χτυπάει ο έρωτας την πόρτα, και ταυτόχρονα να αναθεωρεί τη μέχρι τώρα μελαγχολική ζωή του.

Σκηνοθεσία: Sergio Castellitto

Παίζουν: Sergio Castellitto, Berenice Bejo, Matilda De Angelis

Διάρκεια: 89 λεπτά

*CINE ALEX: Πέμπτη έως Τετάρτη στις 20.45

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα