Γευση

Τρία οινοποιία μας υποδέχονται μοναδικά αυτό το καλοκαίρι!

Τρία κτήματα που θα λατρέψετε! Επισκέψιμα οινοποιεία με άποψη, σπουδαίες εκδηλώσεις και γευστικές εκπλήξεις

Parallaxi
τρία-οινοποιία-μας-υποδέχονται-μοναδ-925551
Parallaxi

Τρία κτήματα που θα λατρέψετε! Επισκέψιμα οινοποιεία με άποψη, σπουδαίες εκδηλώσεις και γευστικές εκπλήξεις

Κτήμα Κυρ-Γιάννη

kyrgianni.png

Ένα από τα σπουδαιότερα επισκέψιμα ελληνικά οινοποιία, το εμβληματικό κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι εντυπωσιακά. Με ένα σπουδαίο εστιατόριο όπου η Κυριακή Φωτοπούλου παρουσιάζει την επόμενη μέρα της Μακεδονικής Κουζίνας με πιάτα που θα λατρέψεις, εκθέσεις όπως των εικόνων της Όλγας Δέικου από τον τρύγο, κινηματογραφικές προβολές μέσα στον αμπελώνα, βραδιές ποίησης και πολλά ακόμα εμπνευσμένα events που θα σας αποζημιώσουν!

*Γιανννακοχώρι, Τ. +30 23320 51100 , kiryianni.gr/el/

Κτήμα Γεροβασιλείου

gerovasiliou.png

Το κτήμα που έκανε προορισμό μας τα οινοποιία και τους αμπελώνες βάζοντας τους στη ζωή της πόλης υποδέχεται θεαματικά το καλοκαίρι. Με πολιτιστικές εκδηλώσεις εξαιρετικά σημαντικής εμβέλειας και φιλοξενούμενους παγκόσμιας και πανελλήνιας ακτινοβολίας, γευστικές δοκιμές και επισκέψεις στο μουσείο οίνου, εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, διαλέξεις, εκδόσεις, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, προβολές ταινιών αλλά πάνω από όλα μια επαφή με το ευλογημένο αμπέλι μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Υπέροχα τα έργα τέχνης που φιλοξενεί.

*Επανομή, Τ: 23920 44567, https://www.gerovassiliou.gr/el

Scaralea Estate  

scaralea.png

Το κτήμα Scalarea βρίσκεται σε απόσταση μόλις 8 χλμ από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 4 χλμ από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού με ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο, εντυπωσιακούς χώρους φιλοξενίας με ξεναγήσεις στους αμπελώνες, την κάβα, τους χώρους παραγωγής, ενώ στον εντυπωσιακό χώρο γευσιγνωσίας έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την πλούσια γκάμα κρασιών απολαμβάνοντας την εξαιρετική θέα στον κρητικό αμπελώνα. Ένα μενού από τοπικά πιάτα που παρασκευάζονται στο χώρο του οινοποιείου, υπηρεσίες Food and Wine Experiences , που μπορεί να κλείσει ο επισκέπτης στο site, περιλαμβάνουν ξενάγηση στο οινοποιείο με γευστική δοκιμή κρασιών συνδυασμένα ειδικά με τοπικά πιάτα.

*Σκαλάνι Ηρακλείου, T: +30 2810 731617, www.scalareaestate.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα