Γευση

Ωραίες βραδιές Ιουλίου με γεύση και μουσική στη Θεσσαλονίκη

Τα καλύτερα events της εβδομάδας.

Parallaxi
ωραίες-βραδιές-ιουλίου-με-γεύση-και-μο-909967
Parallaxi

Το καλύτερο αντίδοτο στις καυτές νύχτες του Ιουλίου, αποτελούν τα events που σε περιμένουν κι αυτή την εβδομάδα σε αγαπημένα και δροσερά spots της πόλης. Ανακάλυψέ τα!

Junior Pappa And Friends στο Shark

shark.jpg

Αποτελεί εδώ και χρόνια το δυνατό χαρτί της διασκέδασης στην πόλη με την ωραιότερη βεράντα πάνω στη θάλασσα, με την πιο αξεπέραστη θέα στην πόλη. 

Για άλλη μία βραδιά σε προσκαλεί στα Pause by Salt Party Sessions με dance μουσική από κορυφαίους dj’s και χορό μέχρι το πρωί by the sea. 

Σήμερα Guests: Mångata Projekt, Support Act: Kiki -KiKa- Botonaki, Εμφάνιση Κρουστών : Vos-jr

Η καλύτερη πρόταση για μία hot καλοκαιρινή βραδιά! 

*Την Τρίτη 5 Ιουλίου, από τις 8μμ, στο Shark, Αργοναυτών 2, Καλαμαριά, T. 2310 416855

Σμυρνέικη σχολή του Ρεμπέτικου στην Πριγκιπέσσα

prigkipessa.jpg

Η αγαπημένη μουσική σκηνή  στο όμορφο δρομάκι του κέντρου της πόλης σε περιμένει για ακόμη μία υπέροχη βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια από τη σπουδαία σμυρναίικη περίοδο. Απόλαυσε ωραία live μουσική με διαλεγμένα πιάτα και σαλάτες από την Ελληνική κουζίνα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και ποιοτικά χειροποίητα μεζεδάκια που συνοδεύουν το τσίπουρο και το ούζο. Κι όλα αυτά με φόντο τον λευκό Πύργο. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ;

Σμυρνέικη σχολή του Ρεμπέτικου • ΔρόσοςΚουτσοκώστας φωνή, λαούτο • Τριαντάφυλλος Χαλκιάς μπουζούκι φωνή • Ηρακλής Βαβάτσικας ακκορντεόν, φωνή • Δημήτρης Σφίγγος κιθάρα, φωνή.

*Την Τετάρτη 7 Ιουλίου, από τις 8.30 μμ , στην Πριγκηπέσσα, Φιλικής Εταιρείας 5, περιοχή Λευκού Πύργου Κρατήσεις (μόνο τηλεφωνικά): Τ. 2310273542

Jazz Music Live στην Αυλή του THRiA

thria-0707.jpg

H δροσερή αυλή του Thria σε προσκαλεί σε μια μαγική βραδιά γιορτής των αισθήσεων, όπου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια γαστρονομική εμπειρία με το ανανεωμενο μενού, ταιριασμένο με ζωντανή μουσική και θέα τη Θάλασσα.

*Την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 9μμ, στο Thria, Μαρία Κάλλας 1, Ποσειδώνιο, Κρατήσεις: 2310821120

Δύο Μαγικές βραδιές στο Aelios Petra

Για ακόμη ένα καλοκαίρι το ξεχωριστό spot στο βουνό απογειώνει μουσικά και γεσυτικά τα βράδια σου. Για αυτή την εβδομάδα έχει ετοιμάσει δύο σπέσιαλ events για κοντινές αποδράσεις δροσιάς, διασκέδασης και γεύσης.

Βραδιά Οινογευσίας την Πέμπτη

aslanis-winery.jpg

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου το Aelios Petra σε περιμένει από τις 20:00 και μετά, για μία εμπειρία οινογευσίας, με το Aslanis Family Winery, που θα σε συνοδέψει αυτή τη μοναδική καλοκαιρινή νύχτα.

Κρητική Βραδιά την Παρασκευή

aelios-kritiki-vradia.jpg

Την Παρασκευή στις 21:00 σε προκαλεί για μία μοναδική Κρητική βραδιά με παραδοσιακή μουσική από τη μεγαλόνησο.

Απόλαυσε γνήσια κρητική live μουσική από τους:  Γιώργο Σφακιανάκη: Λύρα – Φωνή, Γιώργο Πλαζομίτη: Λάουτο, Νίκο Τσακνάνη: Κιθάρα και Κώστα Πηλίδη: Κρουστά

 *Aelios Petra, Β’ Πάροδος Ανεμόμυλων, Χορτιάτης, Κρατήσεις: 231 035 8880, 6979986660, 6972855595.

Καλοκαιρινό πάρτι στη Μιμόζα

mimoza.jpg

Την Παρασκευή το βράδυ μη χάσεις ένα μοναδικό χορευτικό πάρτυ από τους Ergotherapy & Friends κάτω από τα δροσερά δέντρα του Αναψυκτηρίου Μιμόζα.

Προσκεκλημένοι στα ντεκ γι αυτή τη βραδιά οι @chris.low.dj, @mariasstr και @dimi.sampson, που με τη μουσική, αναμένεται να σε ξεσηκώσουν σε ρυθμούς ηλεκτρονικής dance μουσικής.

*Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 20:00, Αναψυκτήριο Μιμόζα, Διός 52, Αμπελόκηποι, Οδός Λαγκαδά, Τ. 694 923 9864, Facebook

Wine & Stars στο Κτήμα Φλοριάν

unnamed-czIsi.jpg

Το Κτήμα Φλοριάν διοοργανώνει το ερδχόμενο Σαββατοκύριακο δύο λαμπερές βραδιές στο οινοποιείο του, όπου σε καλεί να ζήσεις μία μαγική εμπειρία, με τζαζ μελωδίες, ισορροπημένα κρασιά και λαχταριστές λιχουδιές, πηγαίνοντας ένα ταξίδι στο φεγγάρι.

Τί εννοούμε; Οτι θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια καλοκαιρινή βραδιά με σεληνιακή και αστρική παρατήρηση χρησιμοποιώντας τηλεσκόπιο υπό την καθοδήγηση της AstroEvents, ζωντανή μουσική και φυσικά τα κρασιά του Domaine Florian σε συνδυασμό με ιδιαίτερα συνοδευτικά. Εσύ έκλεισες θέση;

Είσοδος 20€ (Περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί για 2 άτομα και μία πιατέλα με σπιτικές αλμυρές τάρτες)

*Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Ιουλίου, στις 20:00, στο Κτήμα Φλόριαν, Τρίλοφος-Καμηλα, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 690 83 72 316, 23920 64 978

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα