Featured

Όταν η Βίλα Μπιάνκα έγινε μια μεγάλη πασαρέλα!

Ένα από τα ωραιότερα γεγονότα που οργάνωσε η parallaxi

Parallaxi
όταν-η-βίλα-μπιάνκα-έγινε-μια-μεγάλη-πα-556934
Parallaxi

Fashion Show villa bianca

Εικόνες: Γεωργιάννα Κιόση, Τζουλιάνα Καριπίδου

Οκτώ χρόνια πριν, η Parallaxi μέσα από τη δράσης της η  “Θεσσαλονίκη Αλλιώς”, σε συνεργασία με το Goethe Institut Θεσσαλονίκης έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στη δημιουργική οικονομία της πόλης. Κατά το διάστημα 2-8 Μαρτίου 2012 μία ολόκληρη εβδομάδα ανέδειξε τις δυνατότητες ανάπτυξης μίας δημιουργικής ταυτότητας της πόλης με το γενικό τίτλο “Made in Thessaloniki”. Design και μόδα στη θεωρία και στην πράξη κατέκλυσαν την πόλη και ζωντάνεψαν μία βιομηχανία εν υπνώσει.

Οι δημιουργοί της πόλης αλλά και οι σπουδαστές των σχολών μόδας παρουσίασαν πρωτότυπες κολεξιόν και ευφάνταστες δημιουργίες σε ένα μεγάλο fashion show σε ένα ιστορικό κτίριο, τη Βίλα Μπιάνκα.

Η πρώτη εβδομάδα αφιερωμένη στο design της Θεσσαλονίκης έριξε αυλαία την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012, στην Casa Bianca. Μία επίδειξη μόδας σε ένα από τα ιστορικότερα κτίρια της πόλης κλείνει τον κύκλο των επιδείξεων που άνοιξε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα άλλο ιστορικό σημείο, αυτό της Στοάς Μαλακοπή.

Επαγγελματίες μοντέλα από τα πρακτορεία Image Models Agency και Team Modelmanagement κάνουν πασαρέλα, φορώντας δημιουργίες νέων σχεδιαστών. Οι σπουδαστές από τις σχολές AAS, IEK Δέλτα και από το Τμήμα Σχεδιασμού και Παραγωγής Ενδυμάτων (ΣΠΕ) του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης- Παράρτημα Κιλκίς παρουσιάζουν τις δικές τους κολεξιόν.

Μοναδικός φωτισμός από το Δημήτρη Σταμπολή, μουσική από τον Ανδρέα Νικάκη υπό την επιμέλεια του Art Director, Τόνυ Βερνή. Make up artist Απόστολος Μαρινόπουλος και hair styling I hair U.

Το video γύρισαν οι φοιτητές του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ με την καθοδήγηση του καθηγητή τους Απόστολου Καρακάση. Δείτε το!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=116&v=RtM4hDcuZI4&feature=emb_logo

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα