ΤΕΥΧΟΣ

Parallaxi 217: Αποχαιρετισμός στον χειμώνα

Κυκλοφορεί και επιβάλλεται να τη βρείτε ή να την ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά εδώ. Το τεύχος Μαρτίου αποχαιρετά τον χειμώνα με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα θεατρικά ταλέντα της πόλης και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της πόλης το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Ακόμη μια συνέντευξη του Δημήτρη Αρβανίτη, τον διεθνή Διευθυντή Φωτογραφίας και προτάσεις εξόδου από το σπίτι για τον Μάρτιο.

217 site

Δυνατοί στη Σκηνή

217 6

Eίναι νέοι ταλαντούχοι και πραγματικά σπουδαίοι στις μεταμορφώσεις επί σκηνής. 13 ταλαντούχα παιδιά της πόλης μιλούν για τη συνεργασία τους με τη δεύτερη μεγαλύτερη Κρατική Σκηνή, την αγάπη τους για τη δουλειά τους όσο και για την επιβίωση ενός ηθοποιού σε μια πόλη με μια πολυσύνθετη θεατρική φυσιογνωμία (ανεξάρτητες θεατρικές σκηνές, θεατρικές ομάδες, Κρατικό Θέατρο).

19o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ – 12 λόγοι για να πάτε

217 3

Η νέα ομάδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου είναι έτοιμη, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, να δεχτεί και την πρόκληση της διοργάνωσης του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου αιώνα (3-12 Μαρτίου 2017). Στα ηνία η Διευθύντρια, Ελίζ Ζαλαντό, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Ορέστης Ανδρεαδάκης και ο Υπεύθυνος Προγράμματος, Δημήτρης Κερκινός. Και φυσικά θα κινδυνέψετε να χαθείτε στους φεστιβαλικούς δρόμους. Ο άθλος της επιλογής ανάμεσα στις 213 ταινίες του Φεστιβάλ μοιάζει ακατόρθωτος. Γι΄αυτό κι εμείς φτιάξαμε τον πιο πλήρη οδηγό και αυτού του φεστιβάλ. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Προσδεθείτε

Time to fit

217 4

Με την νέα τάση να επιτάσσει την αυτοβελτίωση σε σώμα και πνεύμα, στρεφόμαστε στους χώρους εκγύμνασης και ευεξίας της Θεσσαλονίκης που θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον ρυθμό μας. Ειδικά στοχευμένοι χώροι που θα μας συστήσουν τις πολλές πτυχές της γιόγκα, μιας μορφής άσκησης πνευματικής όσο και σωματικής, του pilates, ενός συστήματος άσκησης που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς, με αρχές την ακρίβεια και την αυτοσυγκέντρωση, της εναλλακτικής μορφής άσκησης μέσω χορού με στοιχεία της μεθόδου Axis Syllabus, αλλά και των εξειδικευμένων προγραμμάτων εκγύμνασης κι ενδυνάμωσης των γυμναστηρίων της πόλης.

[responsive-flipbook id=”Τεύχος_217_02/2017″]

#TAGS
Σχετικά Αρθρα