ΤΕΥΧΟΣ
Parallaxi 215: The Gastronomy scene
Μετρώντας αντίστροφα για την μεγάλη γιορτή του χρόνου, με τα φώτα να ανάβουν και γιορτινά τραπέζια να σχεδιάζονται ήδη, το τέυχος αφιερώνεται στην γαστρονομική σκηνή της πόλης. Ακόμη ένας μίνι χριστουγεννιάτικος οδηγός πόλης και μια εκ βαθέων συνέντευξη της Χαρούλας Αλεξίου. Απολαύστε το ηλεκτρονικά λίγο πριν κυκλοφορήσει χειροπιαστό και ελεύθερα παντού.
Η Γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης
Πέντε ταλαντούχοι σεφ της γαστρονομικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, που κρατούν την ποιότητα και τη γεύση πολύ ψηλά στις δημιουργίες τους, απαντούν σε 10 ερωτήσεις μας για τους ίδιους και για όλα όσα κάνουν τα πιάτα τους ανάρπαστα στην πόλη.
Ευτυχία είναι μια ήσυχη μέρα
Η πιο εμβληματική από τις Ελληνίδες ερμηνεύτριες μιλά στην parallaxi για όσα κουβαλά, όσα φοβάται και όσα ελπίζει. Η δική μας Χαρούλα σε μια εξομολογητική στιγμή. Ο Γιώργος Τούλας συνάντησε τον άνθρωπο πίσω από την μεγάλη ερμηνεύτρια. Η Χαρούλα Αλεξίου από καρδιάς.
Τα νέα Παντοπωλεία
Μια νέα τάση ξεκίνησε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τα νέου τύπου παντοπωλεία, που μας γυρνάνε σε έναν λιγότερο απρόσωπο τρόπο αγορών με επίκεντρο τα ποιοτικά προϊόντα. Αυτά είναι τα νέα μπακάλικα της πόλης που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε.
[responsive-flipbook id=”Τευχος_215_12/2016″]