ΤΕΥΧΟΣ

Parallaxi Νοεμβρίου: I ♥ SKG

206 site

Κυκλοφορεί και επιβάλλεται να τη βρείτε ή να την ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά εδώ. Το τεύχος του Νοεμβρίου είναι αφιερωμένο στα εμβληματικά κτίρια της πόλης όπως επιλέχθηκαν από 10 αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης, στους νέους ανθρώπους που αποτελούν τις χρυσές εφεδρείες της Θεσσαλονίκης σήμερα. Ακόμη κρυφακούσαμε και κρυφοκοιτάξαμε τα σημεία της πόλης όπου παρκάρουν οι αμαξάτοι εραστές της πόλης.

Τα κτίρια που αγαπούν οι αρχιτέκτονες

saloni 1-horz

Ζητήσαμε από δέκα αρχιτέκτονες που εκτιμάμε να μας υποδείξουν το αγαπημένο τους κτίριο στην πόλη. Η επιλογή είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γιατί η διασπορά των κτιρίων που επιλέχθηκαν, στο χρόνο, την τεχνοτροπία και το τι σημαίνουν για την πόλη συνθέτει ένα μοναδικό παζλ. Χαρείτε το!

Οι ελπίδες της πόλης

saloni 3-horz

Επιλέξαμε οκτώ πρόσωπα που εκτιμούμε πολύ τη δουλειά τους και τους παρουσιάζουμε εξηγώντας γιατί. Η αρχιτεκτονική, το σινεμά, το θέατρο, η μουσική, τα εικαστικά, η λογοτεχνία σε πρώτο πρόσωπο. Οι άνθρωποι που θα διαβάσετε για αυτούς παρακάτω είναι μερικές από τις χρυσές εφεδρείες της Θεσσαλονίκης σήμερα. Το έργο τους το αποδεικνύει. Γνωρίστε τους!

CarSex spots | Δημόσια ηδονή στην πόλη

saloni 5-horz

Πού παρκάρουν οι αμαξάτοι εραστές της πόλης; Ο χάρτης σημαδεύεται και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά κρατώντας τον τίτλο περί ερωτικής πόλης ζωντανό. Η Έλενα Ταξίδου ακολουθεί τα ίχνη τους…

Ακόμη όλα όσα τρέχουν στον πολιτιστικό και ψυχαγωγικό χάρτη της πόλης και οι ταινίες του μήνα.

[responsive-flipbook id=”Τεύχος_206″]

Σχετικά Αρθρα