Featured

Που πάμε μετά το σινεμά;

Το μπαρ που αγαπάμε να βρισκόμαστε όλη τη διάρκεια της μέρας με απόλυτη θέα στην μεγάλη πλατεία!

Parallaxi
που-πάμε-μετά-το-σινεμά-851020
Parallaxi

Το απόλυτα σινεφίλ στέκι της πόλης, με την αρχοντιά ενός σπουδαίου κτιρίου που στεγάζει το Ολύμπιον και τη φινέτσα ενός αληθινά λατρεμένου στεκιού που αποτελεί την απόλυτη επιλογή μας για φινέτσα και στιλ.

Προσφέροντας εκθαμβωτική θέα στην απόλυτη πλατεία της πόλης από ψηλά, από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια του μπορείς να δεις τον ορίζοντα να αλλάζει δεκάδες φορές στη διάρκεια μιας ημέρα ή να χαζέψεις το θεαματικό ηλιοβασίλεμα που ποτέ, μα ποτέ δεν είναι ίδιο με την προηγούμενη.

Η έξοδος από τις κινηματογραφικές αίθουσες που στεγάζονται εντός του οδηγεί τα βήματα στην απόλυτη ζεστασιά του. Στους δύο ορόφους του, αυτόν που γειτονεύει με το Ολύμπιον και τον cosy που αποκαλύπτει η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον τέταρτο συναντάς τη ζεστασιά του ξύλου και το privacy που λείπει πολύ αυτή την εποχή.

Το άρωμα του Φεστιβάλ κινηματογράφου είναι κυρίαρχο παντού. Άλλωστε εδώ είναι το σπίτι του. Αλλά και η βοή του θρύλου τόσων μεγάλων και σπουδαίων προσώπων του κινηματογράφου και του πολιτισμού που πέρασαν εδώ μέσα υπέροχες στιγμές.

Ξεκινώντας από το πρωί με ροφήματα και ζεστασιά από μουσικές που λατρεύουμε και που πάντα είναι εξαιρετικά προσεγμένες και φτάνοντας αργά το βράδυ με ποτά και cool διάθεση, κουβέντες για ταινίες, βιβλία και ταξίδια στα τραπέζια του και ένα σούπερ προσωπικό πάντα χαμογελαστό, ευγενικό και διακριτικό που προλαβαίνει τις επιθυμίες σου το Δωμάτιο με Θέα είναι το μέρος που λατρεύουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις για το μέλλον.

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις υπέροχα cocktails και snac που τα συνοδεύουν και φυσικά τα γλυκά αν είσαι πρωϊνός ή απογευματινός επισκέπτης.

Κανένα στέκι δεν είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την ατμόσφαιρα μιας κινηματογραφικής αίθουσας. Συνέχεια της…

 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα