Γευση

Subito: Ανακαλύψτε το ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού

Όταν το street food γίνεται ολοκληρωμένο γεύμα!

Parallaxi
subito-ανακαλύψτε-το-ανανεωμένο-καλοκαιρι-921444
Parallaxi

Το Subito δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με τρία καταστήματα σε κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης, μας έχει συστηθεί ήδη με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας καταφέρει να μετουσιώσει το street food σε κανονικό γεύμα. Δεκάδες επιλογές, αυθεντική νοστιμιά, ταχύτητα στο σέρβις και ποιότητα που βρίσκεις μόνο στο σπιτικό φαγητό, σ’ ένα ανανεωμένο μενού για σένα που βαρέθηκες τις μέτριες επαναλήψεις.

d69a9633.jpg

Αν έχεις κάνει μια φορά στάση για να γευματίσεις εδώ, σίγουρα απόλαυσες αυτό που κάνει το Subito να ξεχωρίζει: την ξεχωριστή φροντίδα που βάζουν οι άνθρωποί του σε κάθε μοναδική μπουκιά μας. Η ελληνική εταιρία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το 2004, δείχνει να γνωρίζει καλά το παιχνίδι της ικανοποίησης των πελατών. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικές μεθόδους κι εξειδικευμένο εξοπλισμό, φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα στο πιάτο σου τη στιγμή που το επιθυμείς!

Κάθε πρότασή της αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, όχι μόνο για το μενού του, αλλά κυρίως για την εμπειρία που προσφέρει.

Κεφάλαιο 1ο. Τις κάνουνε καιρό και τις κάνουνε καλά! Οι μεγαλύτερες και νοστιμότερες -κατά γενική ομολογία- κρέπες της πόλης έχουν διάμετρο 40 εκ. και είναι λαχταριστές και ζουμερές. Κορυφαία επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, φτιάχνονται από φρέσκα αβγά Νεοχωρούδας και ικανοποιούν τόσο τους λάτρεις των αλμυρών όσο και των γλυκών γεύσεων.

subito-krepes-glykes.jpg
subito-krepa-2.jpg

Η Like Ceasar’s με κοτόπουλο, ψιλοκομμένο μαρούλι, ψημένο μπέικον, καλαμπόκι, παρμεζάνα, κασέρι και σος Caesar’s θα σου θυμίσει την αγαπημένη σου σαλάτα, η Casual με ψημένο μπέικον, καπνιστή μπριζόλα, gouda, φρέσκα μανιτάρια και μαγιονέζα τρούφας θα αναστατώσει τον ουρανίσκο σου, ενώ αν είσαι πιτσιρικάς, η Trendy θα σε ενθουσιάσει με τo mix από pink σος, κοτομπουκιές, γκούντα, καλαμπόκι, παρμεζάνα και πατατάκια σε sticks.

d69a9923.jpg

Κεφάλαιο 2ο. Η αφράτη πίτσα που τιμά την ιταλική της καταγωγή! Το χειροποίητο ζυμάρι φυσικής ωρίμανσης ψήνεται στον πέτρινο ξυλόφουρνο κι αυτό σε συνδυασμό με τη φρέσκια σάλτσα τομάτας και τα αλλαντικά -αποκλειστικά Creta Farm- συνθέτουν μια από τις πιο λαχταριστές πίτσες ever. Το φύλλο τραγανό και η γέμιση της ζουμερή, απλά λιώνει στο στόμα σου, και το αποτέλεσμα κορυφώνεται με τον συνδυασμό των πιο φρέσκων υλικών της αρεσκείας σου. Δοκίμασε τις Sweet Italy και Bbq Lovers και σίγουρα θα επιστρέψεις. Στοιχηματίζω στη γευστική απόλαυση της πιο επικής πίτσας στην πόλη!

subito-pizza.jpg

Κεφάλαιο 3ο. Το burger-ύμνος στην απόλαυση! Συγκλονιστικές γεύσεις από 100% μοσχαρίσιο κιμά, αυθεντικό, λαχταριστό ψωμάκι και δροσερές σος. Το new entry Corleone σε brioche με παναρισμένα φιλέτα κοτόπουλου, μαγιονέζα τρούφας, iceberg, μίλνερ, μπέικον ψημμένο, φύλλα ρόκας και τομάτα είναι για απαιτητικούς, ενώ το Big Boss κλέβει την παράσταση, καθώς κουρνιάζει μέσα σ’ ένα χειροποίητο, αφράτο πανίνι, με φρέσκο προζύμι φυσικής ωρίμανσης.

subito-burger.jpg

Κεφάλαιο 4ο. Αληθινά jaw dropping pancakes και όλα brand new, στα οποία δεν μπορείς ν’ αντισταθείς. Λαχταριστά και αφράτα, με τέσσερις στρώσεις, πλούσια toppings και σε κάθε γευστική παραλλαγή -γλυκιά και αλμυρή. Η τέλεια πρόταση για το brunch του σαββατοκύριακου.

subito-pancake.jpg
subito-pancake-2.jpg

Αν και προτιμώ το Yummy με μπέικον, καπνιστή μπριζόλα, κασέρι, φρέσκα μανιτάρια, μαρούλι, φέτες τομάτας και μουσταρδομαγιονέζα, το γλυκό Lila Pause με τις ροζ πέρλες είναι το απόλυτα instagramm-ικό πιάτο, το Maltesers περιέχει αλατισμένη καραμέλα -εθιστική για τον ουρανίσκο-, ενώ το Choco Lovers με σοκολατένιο χυλό είναι ο απόλυτος πειρασμός!

d69a9827.jpg
subito-pancake-3.jpg

Κεφάλαιο 5ο. Εδώ, δε μιλάμε απλά για παγωτό, αλλά για gelato ήτοι λιγότερη κρέμα γάλακτος και ζάχαρη! Μετάφραση; 11% μόνο λιπαρά! Άρα δεν το πολυσκέφτεσαι. Με την ιταλική τεχνοτροπία φτιαγμένο και τη δεξιότητα των ζαχαροπλαστών του Subito, όταν το δοκιμάσεις, σίγουρα θα ζητήσεις μια επανάληψη! Ξεχωρίζω τη στρατσιατέλα, την bitter σοκολάτα και τη βανίλια Μαδαγασκάρης.

Κεφάλαιο 6ο. Στο εργαστήριο του Subito, κάθε ξημέρωμα ακολουθούν την ίδια παραδοσιακή διαδικασία, ανοίγοντας φύλλο στο χέρι για την εθιστική μπουγάτσα, που σερβίρεται καθημερινά από το πρωί. Με κρέμα, με κρέμα και πραλίνα σοκολάτας, με τυρί ή με κιμά, θα βρεις σίγουρα την αγαπημένη σου, για να τη συνδυάσεις με το αγαπημένο σου ρόφημα -καφέ 100% arabica ή ένα φρεσκοστυμμένο χυμό.

subito-mpougatsa.jpg

Από το μενού, απολαμβάνεις εξίσου ζυμαρικά με σάλτσες από διαφορετικές πόλεις της Ιταλίας, δύο είδη ριζότα από τον πιο έμπειρο μάγειρα του μαγαζιού -γιατί εδώ γνωρίζουν ότι η απλότητά του απαιτεί εμπειρία και βαθιά γνώση-, σαλάτες με νέες, βελτιωμένες συνταγές και πολύ μεράκι, όπως η μεθυστική Mr. Subito με 9 μυρωδικά και βότανα, φρεσκότατα club και κρύα σάντουιτς, πεντανόστιμες βάφλες, προτάσεις με αβγά και υλικά της επιλογής σου, όλα σαν να τα επιλέγεις εσύ και τα παρασκευάζεις στο σπίτι.

subito-zymarika.jpg
d69a9605.jpg
d69a9701.jpg
d69a9855.jpg

Η επιβεβαίωση για τον επαγγελματισμό και το μεράκι των ανθρώπων του Subito ήρθε με τη βράβευσή του για την καινοτομία, πρωτοπορία και τη θέση του να ορίζει τάσεις από τα Estia Awards 2019 (κατηγορία: New Trends & Innovation – Bronze award) κι εμείς απλά υπερθεματίζουμε.

Τις νοστιμιές της αλυσίδας απολαμβάνουμε όλο το 24ώρο στα φυσικά καταστήματα, ενώ για 20 ώρες την ημέρα, μέσω της υπηρεσίας delivery, στον χώρο μας, στις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Μ’ ένα απλό τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο, έχεις περισσότερες από 150 υπέρ-νόστιμες επιλογές από τα αγνότερα υλικά στην πόρτα σου… και μάλιστα subito!

Το Subito πρωταγωνιστεί στη ζωή μας στην πόλη καθημερινά και με τις επιλογές του θέτει τους νέους κανόνες του street food. Ανακάλυψέ τους και ζήσε κάθε μέρα και κάθε στιγμή μια διαφορετική γευστική εμπειρία!

*ΘΕΡΜΗ: Παραμάνας 12 (πλ. Θέρμης), Τ. 2310 486244, ΕΥΟΣΜΟΣ: Π. Μελά 26 (πλ. Εύοσμου), T. 2310 706600, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δελφών 145, Τ. 2310 327623

www.subitonow.gr, Facebook, Instagram

Advertorial

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα