Επικαιρότητα

Συνεχίζονται κανονικά τα πανηγύρια-Εικόνες συνωστισμού σε Πολίχνη και Καλαμαριά

Δήμαρχος, βουλευτές χωρίς μάσκα και χιλιάδες κόσμος συνωστισμένος...

Parallaxi
συνεχίζονται-κανονικά-τα-πανηγύρια-ε-632666
Parallaxi

Παρά τα απίστευτα ανησυχητικά στοιχεία του δεύτερου κύματος της πανδημίας που οδηγεί τις χώρες τη μία μετά την άλλη σε νέα περιοριστικά μέτρα και τους 650.000 πλέον θανάτους στην Θεσσαλονίκη παρά τις απαγορεύσεις τα πανηγύρια και οι περιφορές εικόνας συνεχίζονται κανονικά.

Σημερινό παράδειγμα μετά την Αγία Μαρίνα στην Τούμπα, ο Άγιος Παντελεήμονας στην Πολίχνη.

Εικόνα: Δέσποινα Δαϊρούση

Σαν να μη συμβαίνει τίποτε επί δύο μέρες η περιοχή γνωρίζει πρωτοφανή συνωστισμό και όπως διακρίνετε στην εικόνα κανείς δεν φορά μάσκα.

Μάλιστα είναι εντυπωσιακό ότι ακόμα και ο δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, που έδωσε την άδεια για την διοργάνωση του πανηγυριού, διακρίνεται στην περιφορά της εικόνας χωρίς μάσκα. Όπως αναγράφει το site Ορθοδοξία στην περιφορά συμμετείχαν και οι Βουλευτές Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος και πολύς κόσμος!

Καταγγελίες έγιναν απόψε και στην ομάδα Πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εικόνες είναι από την Ένωση Ποντίων Πολίχνης.

https://www.youtube.com/watch?v=M5PnENLrubM

Μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε και στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά με μεγάλα πλήθη κόσμου γύρω από την εκκλησία και τους πάγκους των μικροπωλητών. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης που ανάρτησε και τη σχετική εικόνα.

Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για τις χορηγήσεις αδειών στα τοπικά πανηγύρια.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα